UTVEKSLING OG UTENLANDSREISE

I går var det ingen forelesninger og jeg hadde store planer om å lese masse pensum, trene og gjøre massevis av dilldall som venter på å bli gjort. Jeg fikk gjort litt av dette, men mesteparten av dagen gikk med til research angående utveksling og en eventuell vinterferie. Når jeg først begynner med sånt kan jeg holde på i timevis uten å ense at tiden går.

I uke 8 er det konte-uke og ettersom jeg har bestått alle eksamener (woop woop!) blir det en friuke på meg! Jeg har funnet meg en venninne som muligens blir med på mitt sprell om utenlandsferie denne uken. Nå gjenstår det bare å se om jeg finner noe jeg har rå til, hehe. Hvis noen har noen gode reisetips, både til lokasjon og hvordan å finne billigere reiseruter og hotell et jeg veldig interessert! Kommenter gjerne på dette innlegget, eller send på mail.

Angående utveksling er jeg fortsatt veldig i tvil. Det er nå bare litt over en måned til søknadsfrist og jeg klarer ikke velge mellom London og Melbourne. Har prøvd å lese meg opp så mye som mulig, og spurt flere om tips, men jeg klarer fortsatt ikke bli enig med meg selv. Foreløpig er alt dette bare drømmer, men tenk at det faktisk kan bli virkelighet! Åhh, jeg kan nesten ikke vente!

– Mathilde –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg