SKIFTE PLATTFORM?

I går skrev jeg et innlegg hvor jeg forklarte at jeg den siste tiden har mistet mye av interessen for å blogge. Jeg vet det er ulike grunner til dette, men har spesielt en mistanke jeg har fundert litt på. Dette gjelder blogg.no og det faktum at det avvikles og har byttet plattform.

Jeg er lite glad i forandringer og her har det skjedd så store forandringer at jeg ikke føler jeg har helt kontrollen lenger. Jeg vet det er flere som har flyttet bloggen sin over til andre bloggplattformer pga. dette og jeg vurderer sterkt å gjøre det samme. Den tidligere grunnen til at jeg har valgt å holde meg til blogg.no er at det er enkelt, men nå er det langt ifra enkelt og de sidene ved bloggen jeg har likt best er ikke å finne lenger. Så hva holder meg igjen?

Noen som har lagt merke til teksten som står øverst på bloggen? Denne er helt feil! Jeg skrev dette for to år siden og plutselig har det dukket opp igjen. Mulig det bare er jeg som er helt dust, men jeg får det ikke bort!! Jeg har prøvd og prøvd, men så langt får jeg ikke til å redigere noe av layouten, og det irriterer meg grenseløst!

Jeg har hørt mye bra om NOUW og tenker at hvis jeg ender opp med å skifte plattform er det førstevalget. Noen som har noen erfaringer med det, så er jeg veldig interessert i å høre. Jeg trenger rett og slett litt innspill for å ta denne avgjørelsen. Forandring er alltid litt skummelt, men også spennende.

– Mathilde –

4 kommentarer
  1. Lykke tilmed funderingene. Jeg er fortsatt på gamle blogg.no og blir slettet 9/4 hvis ikke søknaden blir godkjent. Da MÅ jeg flytte! Har dessverre ingen erfaring med de andre plattformene, men håper at noen svarer deg, for da kan jeg også få litt info den veien 😉

  2. Nouw er helt greit, men det er ikke like enkelt å legge inn egne HTML/CSS-koder, så mange av designene ser veldig like ut. I tillegg er det litt slitsomt at premium-bloggerne (de som betaler) synes så utrolig mye mer enn alle andre, men ellers er det veldig lett å lage kollasjer rett i innlegget, og mye lettere å blogge fra mobil! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg