RÅDVILL

De siste innleggene mine har omhandlet bloggens fremtid. Jeg har nå bestemt meg for å bytte plattform og er svært fornøyd med å ha fattet en beslutning, men det viste seg å bli mye vanskeligere enn først antatt. Jeg har nå brukt de siste dagene på å prøve å forstå meg på hvordan jeg kan klare å flytte over alt av gamle innlegg til den nye bloggen. Jeg har forstått det som at dette skal være enkelt, men at blogg.no muligens har fjernet denne funksjonen. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre og hele situasjonen gjør meg nokså frustrert!

Jeg har fått tilbake mye av motivasjonen til å skrive igjen, men jeg ville vente til jeg fikk den nye bloggen opp å gå, men nå ser det mørkt ut. Jeg har veldig lite lyst til å starten en ny blogg, men jeg får også mindre å mindre lyst til å fortsette å blogge via blogg.no ettersom de gjør det så vanskelig!

Hvis noen har noen som helst anelse om hvordan jeg kan fikse dette er jeg ekstremt takknemlig for innspill.

2 kommentarer
  1. Tror noen har fått til å få bloggen flyttet over. Hvilken plattform? Tror blogg.no har fjernet en mulighet ja, og aner ikke hvorfor,. Så usikker på om man kan flytte over til nouw nå automatisk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg