IKKE SETT DEG NED!

“Du må for all del ikke sette deg ned”, tenkte jeg da jeg kom hjem fra forelesning her om dagen. Jeg har hatt noen virkelig late dager i det siste og spart opp så mye energi at jeg følte jeg kunne få gjort alt på en dag! Det hender ofte jeg sitter i forelesning og fantaserer om hvor effektiv jeg skal være når jeg kommer hjem og hvor mye jeg skal lese til neste forelesning, men så… Jeg går alltid i den samme fella! Jeg tar meg en matbit, setter på en serie, og der blir jeg sittende. Noen som kjenner seg igjen?

På mandag var jeg supergira på å få alt jeg har utsatt i det siste unnagjort og da jeg kom hjem turte jeg så vidt å sette meg ned mens jeg spiste, haha. Jeg lot være å sette på serie og tok heller frem “to do” lista og startet å notere. Da lista var skrevet og maten fortært var det bare å sette i gang. Jeg fikk gjort så mye denne dagen og det føltes så bra! Som jeg har sagt hundrevis av ganger er lister, hvor jeg kan huke av det jeg har gjort, virkelig tingen for meg.

Nå har jeg lært noe nytt om meg selv, fortsett mens motoren er i gang! Jeg har vel kanskje alltid visst det, men det er så utrolig lett å bli fortapt i internettet. Jeg synes på en måte alltid jeg fortjener å kose meg litt etter forelesning før jeg begynner på det som må gjøres, men det fungerer altså dårlig. Så dette er min oppskrift: ikke sett deg for komfortabelt, ikke start en episode av favorittserien, ikke begynn å scrolle gjennom Instagram/facebook eller annet som sluker tid, lag en liste med en gang og kom i gang!

Lettere sagt enn gjort (obviously), men en oppskrift jeg skal begynne å følge oftere.

– Mathilde –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg