BLOOMING WINTER

Reklame | GLOSSYBOX

Dette må være en av de fineste boksene Glossybox har kommet med til nå. Jeg burde være mest gira over produktene, men denne gangen er det rett og slett boksen som har gjort størst inntrykk. Og er det galt å si at jeg ble mest glad for å ha muligheten til å teste viaplay gratis i 2 måneder? Haha, men produktene er også veldig bra altså!

Jeg har vært mest spent på å teste Huda Beauty sin Liquid Matte Lipstick. Denne brukte jeg i går og jeg synes den er veldig lett å påføre, den blir ikke for tørr eller sticky og den varer lenge. Likevel må jeg si at fargen falt ikke helt i smak hos meg. Den ble for lik min egen hudfarge og jeg så bare litt blek ut, men jeg prøver gjerne en i en annen farge for alt annet var perf!  ​

Shower foam-en fra Rituals Cosmetics lukter helt himmelsk, gjett om jeg gleder meg til å teste den’a. Også har vi den lille tørrsjampoen, den kommer nok veldig godt med. Jeg liker godt å ha en sånn liten i vesker og sekker til de dager håret nekter å samarbeide. En redning i kritiske situasjoner den der! 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

– Mathilde – 

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

TÅRENE TRILLER

Jeg tror mange opplever november og desember som stressende måneder. Mange har tentamen eller eksamen eller andre gjøremål som hoper seg opp før året er omme. Julegavehandel er også noe jeg tror ganske mange stresser over. Jeg er glad i denne tiden av året fordi jeg elsker jul og alt som hører julen til, men ellers er dette en mørk, kald og egentlig traurig tid. 

Den siste tiden har jeg såvidt vært hjemme og jeg kjenner at alle eksamener og alt som har skjedd i det siste virkelig begynner å tære på. I dag har jeg for første gang på lenge hatt litt tid for meg selv og det har fått meg til å kjenne på hvor utrolig sliten jeg er. Jeg burde egentlig jobbe videre, men jeg får det bare ikke til. Nå som jeg har fått tid til å tenke litt gjennom situasjonen jeg er i har jeg endelig bare latt tårene trille. Jeg har stengt alle følelser inne, ettersom jeg har vært omringet av andre til en hver tid, men i dag trengte jeg å få alt ut. 

– Mathilde –

ÅRETS JULEKALENDER

Som sagt var familien i Oslo denne helga, noe som var veldig koselig! Det ble besøksturer til både tanter, onkler og bestemødre og mye familietid i en ellers hektisk helg. Det hele toppet seg da mamma la frem julekalenderen. Gjett om jeg ble glad! Hun hadde allerede hintet til at hun jobbet med saken, så helt uventet var det ikke, men veldig gøy uansett. Nå kan bare ikke desember komme fort nok. Jeg gleder meg så mye til å åpne dem! Tusen takk, mamma ♥

♥ Blir det kalender på deg i år? I så fall hvilken?

– Mathilde –

OUTFIT – MATCHENDE DETALJER

Dette er ikke egentlig en farge jeg er veldig glad i, men av og til må man utenfor komfortsonen for å finne skatter. Jeg har nå forelsket meg i denne buksen fra Primark og med den matchende strikken har dette blitt et antrekk jeg er veldig glad i. Synd høsten er over, for dette er et typisk høstantrekk. Men med strømpebukser og ull under funker det fett nå også på vinteren. 

Bukse Primark // Genser BikBok // Skjerf Cubus // Hårstrikk Primark

Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra folk som gjerne kunne tenke seg denne buksen og komplimenter for sammensettingen av outfitet, noe som er veldig gøy! Jeg føler meg så mye mer vel de dagene jeg føler jeg har truffet på antrekket. Noen som kjenner seg igjen? Det er ikke alltid, eller egentlig sjeldent, jeg får tid til å planlegge nøye hva jeg skal ha på meg, skifte accessories og lignende, men når jeg gjør det ahh, det er så deilig! 

I dag har jeg sittet på skolen og jobbet med eksamen. Ja, jeg vet det er søndag, men ikke her i gården. Her er det opp tidlig for morgenmøte på skolen. Men nå som jeg har jobbet en stund tenker jeg å ta meg litt fri. Jeg drar til bestemor og tilbringer noen timer med familien før de reiser tilbake til Stavanger. Det skal bli koselig ♥ Litt søndagsfølelse blir det allikevel. 

– Mathilde –

BURSDAG, EKSAMEN OG BLACK FRIDAY

For en fullpakket og stressende dag! Eksamen henger over meg som alltid og innleveringsfrist nærmer seg. I dag har jeg vandret rundt på leting etter materialer til materialkollage i -6 grader. Kan trygt si at høsten er over i alle fall. Jeg er fortsatt kald på fingrene og nesetippen, og gruer meg til å gå ut igjen. 

Også var det den beryktede Black Friday da… Jeg vet ikke, det gjør meg litt stresset. Jeg er ikke helt fan av fenomenet. Det gjør at folk kjøper mye mer enn de trenger, ting de ikke får bruk for, og ting blir kastet. Samtidig synes jeg fryktelig synd på de som måtte jobbe i butikk i dag. Noen butikker åpnet til og med 05:00! På den andre side kan jeg ikke være for kritisk for jeg utnytter dagen jeg også. I fjor kjøpte jeg deksel på 50% og litt sminke jeg hadde tenkt lenge på å kjøpe. Likevel bruker jeg tilbudene til å kjøpe produkter jeg har tenkt lenge på at jeg trenger, og som jeg ville kjøpt uansett. Dekselet jeg kjøpte i fjor har jeg eksempelvis brukt i et helt år i strekk nå, så det vil jeg si var et godt kjøp. Men ja, jeg vet ikke. Stressende er det uansett. Jeg har holdt meg unna sentrum i dag for å si det sånn. Masse mennesker og fristelser, det orker jeg ikke, hehe. 

Men nå må jeg nesten bare løpe ut døra. Pappa har bursdag i dag og det skal feires hos farmor. Flyet er en del forsinket, så jeg vet ikke helt når resten av familien kommer, men jeg får nesten dra for å holde farmor med selskap i mellomtiden. 

God helg! 

– Mathilde –

JEG HAR FANTASTISKE VENNER!

Jeg har hatt det litt tungt i det siste. Vanligvis er jeg veldig åpen om følelser og skriver nok mer på denne bloggen enn de fleste ville vært komfortable med. Jeg vet ikke, det er noe befriende ved å pøse ut med alt, det er vel derfor folk skriver dagbok. Dette, denne bloggen, er min digitale dagbok. 

Jeg skulle gjerne skrevet et langt innlegg med alle følelser jeg har sittet inne med den siste tiden, men det går bare ikke. Det er flere grunner til dette, men først og fremst at det angår andre enn meg selv. Jeg klarer ikke forklare uten at jeg eksponerer denne andre parten og selv om jeg ikke har problemer med å være åpen om mine vanskeligheter blir jeg i dette tilfelle nødt til å holde det til meg selv. Jeg synes egentlig det er ganske vanskelig, samtidig er det veldig naturlig å ikke legge ut om dette. Foreløpig har jeg bare fortalt det til to utenforstående og selv om det er noe som etterhvert kommer til å nå dagens lys får jeg meg ikke til å si det høyt. 

Jeg vet dette blir veldig kryptisk, men dette er alt jeg klarer, og kan skrive om saken foreløpig. Det viktigste budskapet ved blogginnlegget er ikke at jeg har det vanskelig, men hvor takknemlig jeg er for å ha venner som stiller opp form meg i denne tiden. 

For meg var det helt naturlig å fortelle om hendelsen til Asta og Ella så snart den inntraff og de siste dagene har de vært så hjelpsomme og forståelsesfulle. Vi har allerede hatt to jentekvelder hvor jeg har fått mulighet til å snakke åpent om hvordan jeg har det, men også hvor de har sørget for at jeg får tankene over på andre ting. Mye hyggeligere ting. Foreløpig er disse jentene de eneste som vet, men selv ikke de vet alt, for jeg klarer ikke forklare alt. Og selv om jeg synes det er vanskelig å ikke kunne være helt åpen, som jeg pleier, har det hjulpet mye at de har stilt opp for meg. Tusen takk jenter, det betyr så mye! ♥

– Mathilde –

 

DET ER IKKE DESEMBER ENDA!

Jeg er en av de mange som ELSKER jul. Jeg er også av dem som helst vil begrense juletida til desember. Jeg er langt ifra i julestemning nå i november, spesielt ettersom været fortsatt tilsier høst. I dag var det 10 grader, noe jeg er veldig glad for. Jeg er ikke tilhenger av kulde og synes ofte vinteren kommer alt for fort her til lands. 

Jeg vet det er mange som er uenige med meg, som har hørt på julemusikk siden august og drukket julebrus fra første dag den kom i butikk. Jeg skjønner dere veldig godt! Når man elsker jul vil man ha det til å vare. Likevel ser jeg det litt annerledes. Jeg synes jule blir mer spesiell og man lar spenningen bygge seg opp. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. 

Jeg kjørte forbi spikersuppa i dag og der er de i full gang med å stelle i stand til julemarked. Det åpner allerede nå på lørdag. Selv om jeg elsket synet av alle lyslenkene og bartrærne føltes det bare litt feil. Ja, det er bare 16 dager til desember, så det er ikke alt for gælig, men dette er ikke det første jeg har sett av juledekorasjon. 

Det ble litt for tidlig for meg. Jeg vil gjerne nyte høsten litt til og ikke bli minnet på at det snart er jul og dermed mye eksamensarbeid. Men så må jeg også innrømme at jeg har syndet litt i år. Jeg drakk min første julebrus allerede på mandag. Vanligvis venter jeg alltid til desember, dette er ikke bra. Men likevel, julebrus er jo godt da 😉 

– Mathilde –

UTVEKSLING?

Alle som kjenner meg, og kanskje en del av de som tar turen innom bloggen en gang i blant, vet hvor mye jeg elsker å reise. Jeg føler jeg nevner det veldig ofte og tenkte ikke å gå noe videre inn på det nå, men det har en sammenheng med innholdet i dette blogginnlegget. 

Jeg tror jeg tenkte tanken så snart jeg vurderte å starte studiet. Er det mulighet for utveksling, og hvor? Italia, England, ja til og med Australia perfekt! Jeg har i flere år hatt lyst til å oppleve Australia, bare tenk så mye nytt og spennende. Okay, Australia står høyt på lista over reisemål, men kommer jeg til å klare å studere der, flere måneder borte fra familie, venner og kjæreste. Nja, det vet jeg ikke helt. Jeg har vært i både Milano og London før, begge veldig flotte byer og sikkert flott å studere noe designrettet, slik jeg gjør. 

Italia 2016

London 2018

For øyeblikket er jeg ikke sikker på noe som helst. Er studier i utlandet egentlig noe for meg i det hele tatt? Jeg må innrømme det høre litt skummelt ut å ha undervisning på et språk som ikke er norsk, det eneste språket jeg føler meg helt stødig på. Men samtidig for en opplevelse! 

Jeg får nok gruble litt mer over dette. Jeg har da enda noen måneder på å bestemme meg. 

♥ Hva ville du gjort?

– Mathilde –

KONSERTHELG

Endeleg helg! Eller vent… Jeg holder fortsatt en knapp på at det er torsdag i dag. Jeg har null helgefølelse og føler hele uken ble forskjøvet da jeg var sengeliggende både mandag, tirsdag og onsdag. Men det er altså helg og ingen hvilken som helst, nemlig konserthelg! I går fremførte jeg, sammen med koret grex vocalis, Brahms requiem i Uranienborg kirke. Det føles helt fantastisk å få synge noe så fint til et lyttende publikum og i dag gjentar vi prosedyren. 

I dag kommer også flere i familien for å høre på, også mamma som kommer helt fra Stavanger ♥ Det er ekstra gøy å synge for kjentfolk, så dette skal bli fint. Kjenner jeg gruer meg litt til å stå rett opp og ned i over en time nok en gang. Jeg var helt ødelagt i ryggen etter gårsdagens konsert og jeg frykter det kan bli enda verre i dag. Jeg som nesten var frisk! Hva gjør man vel ikke for koret sitt. 

Kom gjerne på konsert i dag. Uranienborg kirke klokken 19:30 😉 

– Mathilde –

EN STOR TAKK!

Som kanskje en del har fått med seg har jeg vært sengeliggende de siste dagene. Ryggen har slått seg helt vrang og på mandag kunne jeg bruke fem minutter på å klare å reise meg om jeg først hadde lagt meg ned. Jeg er heldigvis blitt gradvis bedre og nå klarer jeg endelig å gå med strak rygg igjen. For en glede! 

Det er når en er syk eller skadet en virkelig får kjenne på omsorgen fra folk rundt seg. Jeg har fått så mange tips, hjelpende hender og ønsker om god bedring de siste dagene, og det betyr så mye! En spesiell takk vil jeg gi til Asta som kjøpte brød til meg og hjalp meg med middag da jeg hadde gitt opp håpet og planla brødskive med makrell i tomat. Også vil jeg takke Tuva for varmeflaska som har vært en viktig støttespiller. Og takk til kollektivet som ler med meg når jeg går rundt som en krokbøyd 80-åring. 

Jeg vil takke dere alle ♥ 

– Mathilde –