FORTSATT EN FAVORITT – RABATTKODE

Reklame | iDeal Of Sweden

Selv etter nesten et år er jeg superfornøyd og faktisk ikke lei. Jeg kan nesten ikke tro at det har gått såpas med tid siden jeg gikk til innkjøp av dette dekselet. Til min forrige mobil hadde jeg haugevis av deksler som jeg byttet på så snart jeg gikk lei, men den nye mobilen har kun fått bære ett deksel og det er dekselet fra iDeal Of Sweden. 

Da jeg kjøpte dekselet var jeg veldig i tvil om jeg også samtidig skulle kjøpe en av de magnetiske lommebøkene de selger. Jeg har tidligere hatt mobildeksler og lommebøker hver for seg og det har fungert veldig fint, helt til jeg har glemt igjen lommeboken da. Jeg endte opp med å gå til innkjøp av denne magnetiske lommeboken og har ikke angret! Jeg har brukt begge deler dag ut og dag inn siden jeg kjøpte det. At det er magnetisk gjør det veldig enkelt å bruke. Det er lett å ta av og på selv om magneten er sterk nok til at mobilen ikke faller ut. Hadde mobilen kunne ha falt ut av seg selv tror jeg min hadde vært knust for lengst! Lommeboken blir som en ekstra beskyttelse for mobilen samtidig som den er praktisk og så klart veldig fin å se på!

Jeg har fått mange komplimenter for både dekselet og lommeboken og skal ikke lyve, jeg har veldig lyst til å kjøpe flere. Har du, som meg, vært innom nettsiden flere ganger og siklet over de fine dekslene, da har jeg en gladnyhet til deg: nå kan du få 20% rabatt ved å bruke rabattkoden 20TILDEMAH. 

Og med dette ønsker jeg dere alle en fortsatt fin kveld og helg ♥

– Mathilde – 

EN HELGETUR TIL…

Endelig er helgen her! Jeg bestille billetter for en stund tilbake og har siden den tid telt ned dagene. I går pakket jeg sekken full (alt for full) og reiste av gårde. 4 og 1/2 time senere ble jeg møtt av kjæresten som sto og ventet. Altså, jeg er i Kristiansand! 

Jeg har vært her opp til flere ganger tidligere av ulike årsaker, men jeg har ikke fått muligheten til å se mye av byen. Det skal jeg sørge for å få gjort denne helgen og hvis det ikke blir tid til mye mens jeg er her nå, er det nok ikke lenge til jeg kommer tilbake. Jeg kommer nok til å tilbringe store deler av frihelgene mine i denne byen og det skal bli veldig koselig!

I dag har vi vært på IKEA og har videre planer om å vandre litt i sentrum. Været er nydelig i dag så jeg kan ikke vente med å komme meg ut igjen. 

Håper alle får en super helg! Vi snakkes ♥

– Mathilde –

GLOSSYBOX

Reklame | GLOSSYBOX

Jeg har nesten ikke kunnet vente med å få denne boksen servert i postkassa. På glossybox sin instagramkonto (glossybox_norway) legges det av og til ut spoilere som viser ett av produktene som vil være i den kommende boksen. Denne gangen fikk jeg på forhånd vite at det kom til å være en bryngele, noe jeg virkelig trengte. Brynene er det eneste jeg fikser hver dag og jeg har for lengst gått tom for den jeg har pleid å bruke. Jeg har faktisk i hele sommer brukt en cream contour istedenfor, haha! 

Så langt har jeg prøvd brynsgeleen og nattkremen og er veldig fornøyd med begge deler! Nattkremen lukter så godt og er utrolig deilig å påføre. Med brynsgeleen er det lett å få rammet inn bryna og produktet sitter dagen ut. Jeg er også spent på å prøve contourstiften og både ansiktsmasker og deodoranter kan jeg bare ikke få for mange av. Alt i alt en velfylt boks med produkter jeg virkelig får bruk for! 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

– Mathilde – 

NÅ ER DET INGENTING SOM FUNGERER LENGER

I dag har vært litt av en dag! Vi har alle de dagene der ingenting klaffer, og i dag har jeg en sånn dag. Egentlig tror jeg bare man på slike dager legger mer vekt på alt som ikke går helt veien og blåser det opp, men har det noe å si? En dårlig dag er en dårlig dag. Hver gang dette skjer pleier jeg å trøste meg med at jeg som oftest får en veldig bra dag etter å ha hatt en dårlig en, men det kan ikke sies å ha skjedd nå. Her har de dårlige dagene kommet på rad og rekke og jeg kjenner at lunta er kort og energi har jeg i alle fall ingenting igjen av. 

Egentlig lurer jeg på om alt kommer av at jeg er veldig sliten om dagen. Man gjør små feil som blir irriteringsmomenter og man føler ikke man strekker til. Det er i alle fall hva jeg har følt på i det siste. Jeg har også vært litt småsyk i det siste, men helt ærlig vet jeg ikke om jeg er sliten fordi jeg er syk eller om jeg har blitt syk fordi jeg ikke har latt meg selv slappe av. 

Men nå er jeg veldig ferdig med å ha dårlige dager og synes synd på meg selv. Jeg hadde veldig lyst til å avlyse alle planer for bare å dra hjem og gråte meg gjennom alt som er fælt og ligge i senga resten av kvelden, men jeg er veldig glad jeg tok meg litt sammen. Jeg lot planene vedvare og dro på café med ei venninne jeg ikke har sett på lenge og da ble jeg i så mye bedre humør! Nå skal jeg nok klare å bite tenne sammen og komme meg gjennom denne dagen og bruke tiden til å samle kreftene. For i morgen det SKAL bli en bra dag!

– Mathilde –

ÅRETS SISTE GRILLFEST?

Da jeg skulle kjøpe inn grillmat til denne sommerfesten ble jeg nødt til å spørre om grillsesongen var regnet som over ettersom jeg ikke kunne finne noen form for pølsebrød. Jeg fikk heldigvis noen fra fryseren på lageret, men grillsesongen er nok ikke langt unna over. Noen dager nå har jeg sittet med en høstfølelse. Eller er vi bare gått over til vanlig norsk sommer?Vi var i alle fall heldige med været i dag. Jeg hadde tatt med meg den varmeste genseren jeg eier bare i tilfelle, men en t-skjorte var stort sett nok. 

Grillfesten i dag var med koret jeg synger i, Grex Vocalis. Jeg synes det er veldig koselig at vi gjør litt sånn som dette, litt sosialt utenom korøvinger. Sammenkomsten i dag var i alle fall veldig koselig med både nåværende sangere, tidligere sangere og familie. Det ble til slutt veldig mange rundt langbordet og er det noe jeg synes er koselig så er det langbord! 

– Mathilde –

VI MÅ TA TAK – TA VARE PÅ DET DU HAR

Dette bildet gjør meg så glad! Folk som er litt oppmerksomme ser kanskje at dette ikke er et bilde tatt nylig. Det er tatt for to år siden og det er nettopp det som gjør meg så glad. Nå er det sikkert ikke så mange som henger med her, men poenget mitt er at klærne jeg er kledd i på dette bildet er klær jeg fortsatt bruker i dag. Og jeg vet også med meg selv at disse klærne har vært lenger i min besittelse enn som så. Nå må jeg meddele at jeg ikke har solbrillene lenger. Etter at jeg klarte å tråkke på dem var de ikke mye brukanes lenger, men uansett. Vi er et bruk og kast samfunn og det er noe jeg synes det er på høy tid at vi tar tak i!

Jeg skal på ingen måte si at jeg er noen helgen her. Jeg har tendenser til å kjøpe alt for mye jeg egentlig ikke har bruk for og mitt problem er ikke at jeg kaster mye, men heller at jeg aldri kaster noen ting, eller det som bedre er gir bort eller selger videre.

Jeg vet det er mange i vårt privilegerte samfunn som har en tendens til å bli lei ting og spesielt klær etter en kort periode. Vi har en trang til å skifte ut klesskapet så fort en ny sesong står for tur. Det er alltid en god grunn til å kjøpe noe nytt! Og dette vet jeg, for jeg gjør det selv. Heldigvis ikke i stor grad, jeg er tross alt fattig student, men jeg kjenner det klør kraftig i fingrene etter å få tak i noe nytt til garderoben. Men trenger jeg egentlig noe, eh nei. Eller jo kanskje litt. Jeg merket her om dagen at favorittbuksa er revnet i skrittet. Håper jeg var den første og siste som oppdaget det, haha.

Nå ble det litt avsporing her, men jeg håper dere skjønner poenget. Det er alt for lett å finne en «god» grunn til å kjøpe noe nytt, bare se hvor lett det var for meg å overbevise meg selv om at jeg trenger en ny bukse. Jeg vet det er fort gjort å la tanker som dette drukne i entusiasmen over lønningsdag eller utbetaling av lånekasse. Men hvis alle bare tenker litt. Eller i alle fall gir den «gamle» genseren en ny sjanse. Hvis du legger den bakers i skapet og glemmer den en stund kan det vike som den har fått nytt liv når du om sider finner den tilbake. #dagenstips

PANNEKAKER SOM START PÅ EN TRAVEL HELG

Ble vekket av veiarbeid ute i gatene ingen i dag. Nå syes jeg virkelig de snart kan bli ferdige! Jeg hadde satt på vekkeklokken ganske tidlig i dag. Synes det er så deilig å ha god tid på morgenen og få unnagjort litt viktigheter før dagen begynner for fullt. I dag er det ikke forelesning, men jobb som står for tur. Dette blir bare et kort innlegg etter som jeg har en fot ut av døren allerede. 

Det aller beste med å ha god tid på morgen må nok være å kunne ta seg god til til frokost. I dag disket jeg opp med både pannekaker og te og jeg kjenner at dette var en perfekt start på denne dagen og denne helgen som stort sett ikke kommer til å føles som helg ettersom den er fullpakket av planer. Vel vel, håper alle dere får en fin helg i det minste. 

Snakkes♥

– Mathilde –

SYPROSJEKTET ER FERDIGSTILT

Det er alltid gøy å kunne se på noe og tenke: “wow, denne har jeg lagd selv”. Hva jeg har lagd denne gangen har også flere bruksområder og jeg tenkte å presentere to av dem her. Da jeg begynte prosjektet hadde jeg en glidelås og to typer stoff. Nå har jeg en mappe (om det er riktig ord) i et nydelig blomstermønster jeg kan bruke til å få styr på alle småting som stadig forsvinner. Hvis noen har et bedre ord for hva jeg kan kalle dette, plis skrik ut, haha. 

 

Da jeg så de to stoffene jeg her har tatt i bruk på IKEA, (litt snikreklamering for “egen” butikk der) så jeg med en gang for meg at det ville passet utmerket til en slik mappe. Og den kan jo brukes til så mangt! På de tre øverste bildene har jeg brukt mappen som et slags pedal. Jeg synes det er veldig kjekt å ha noen penner og tusjer i ulike farger for hånden om det skulle blir bruk for å ta notater for hånd under en forelesning og da passer denne perfekt. På de resterende bildene har jeg brukt den som sminkepung. Kan være veldig greit å ha med seg litt sminke for å piffe opp look-en utover dagen. Da er det også greit å ha en liten mappe å putte det i slik at det ikke tar opp for mye plass. 

Selv synes jeg det er veldig greit å ha en liten bag tilgjengelig som jeg kan putte småting i når jeg skal ut. Jeg liker å bruke nett, men mange har ikke innerlomme og det er for at ting forsvinner. Jeg har alltid med meg en liten bag inni vesken med eksempelvis parfyme, håndkrem, lipsyl, tyggis, muligens en lebestift, Paracet, tamponger og lignende. Alltid kjekt å ha, for man vet aldri når man får bruk for det. 

Den siste tiden har jeg vært helt tom for ledige mapper/bagger/sminkepunger hva nå enn jeg skal kalle det. Jeg synes egentlig det er veldig kjekt å ha en lett for hånden hvor man slipper å ta ut masse før den kan brukes. Derfor har jeg bestemt meg for at denne nye ikke skal ha noe fast innhold, denne skal alltid ligge klar for bruk når jeg skulle trenge det, som jo er ganske ofte. 

Det fine nå er at jeg har funnet meg et nytt julegaveprosjekt. 

♥ Hva synes du om dette, er det ikke lurt vel?

– Mathilde – 

 

KORØVELSE UTEN STEMME

Jeg tror alle kan skjønne, korsanger eller ikke, at en korøvelse uten stemme er litt vrient. Det ble mye høring og lesing av noter fremfor synging, men en lærer vel av det også. Jeg vet ikke om jeg kan kalle meg syk, for jeg føler meg egentlig nokså tipp topp, men stemmen min er tydeligvis ikke helt enig. Lørdag kveld begynte den å svikte og søndag var den nær ikkeeksisterende. Den forsvart aldri helt, det har heller aldri skjedd meg, og for å være ærlig klarer jeg ikke helt å legge fra meg tanken om at det er noe jeg skulle ønske skjedde. Det er egentlig veldig teit, for jeg kan jo tydelig se for meg at å miste stemmen fullstendig ikke kan være noe hyggelig, men likevel… Det er noe med det å ha lyst på det man ikke har, og det samme gjelder her. Jeg blir så nysgjerrig! Jeg tenkte det samme når det gjaldt å besvime før, men etter å ha prøvd det kjenner jeg at det ikke er noe jeg har behov for å oppleve igjen, hehe. 

Vi mennesker er rare altså. For jeg regner med jeg ikke er den enste som har tenkt i disse baner. Men stemmen min er gradvis på vei tilbake nå, så jeg tror ikke det er noe fare for at jeg blir stemmeløse med det første. Vi får se om det blir noe videre utvikling mot forkjølelse eller om det holder med litt hoste og tett nese som jeg har nå. For om dette er det værste det blir skal jeg nok fint overleve. Ingefærteen hjelper i alle fall godt på vei!

– Mathilde –

RETT PÅ SAK

Da var det nye skoleåret i gang og det med et smell. Jeg så for meg at første skoledag ville inneholde info om skolehverdagen dette året og prating om hvordan det vil fungere i praksis at Høyskolen Kristisania og Westerdals slår seg sammen, men nei. Her var det rett på første forelesning i prosjektledelse, rett på sak og ingen pusterom. “Så det var det PLE sto for…” Da er det vel sant da at ferien er over. 

I dag har jeg brukt store deler av dagen på å lese i bøkene tilhørende faget, men har så langt bare kommet halvveis i lesingen som skal gjøres til i morgen. Så her er det bare å fortsette! Det var ingen forelesninger i dag, men det betyr studiedag og for en gangs skyld (nesten i alle fall) har jeg faktisk brukt dagen på studiene. Alt for ofte ser jeg på dager uten forelesning som fridager hvor jeg sløser vekk timene på gudene vet hva. Men nå som jeg er i helt i starten av semesteret føler jeg meg nokså motivert for studer og det må utnyttes til det fulle!  

♥ Lykke til med studiehverdagen til dere som befinner dere i samme situasjon som meg. 

– Mathilde –