EN SEILTUR I NORD

I går var vi på båttur, og for en opplevelse! Det var en tre timers tur inklusive fiskesuppe, god stemning og nydelige omgivelser. Heldig med været var vi også. I utgangspunktet var det meldt pøsregn, men vi slapp unna alt regn og til og med vinden var fraværende. Seilbåten het Ana Rogde og har en lang forhistorie. Anbefales virkelig en tur på denne om man skulle være i Harstad.

– Mathilde –

SYNGER OSS GJENNOM HARSTAD

Først og fremst vil jeg takke alle som tok seg tid til å spørre om hvordan jeg har det med tanke på mitt forrige innlegg. Jeg vil bare fortelle at jeg har det fint, dette er ikke noe nytt, det er bare nytt at jeg velger å dele det. Men over til overskriften. Vi er på kor-tur og synger oss gjennom Harstad. I går hadde vi konsert med fullstappet sal og i kveld er det nok en konsert. Ellers blir det en del øving, men aller mest kos og sosialt samvær. 

Vi har vært i badeland, spist herlig mat (mye fiskesuppe), jeg har møtt mamma som også er i byen og vi har fått sunget i den kirken mine oldeforeldre giftet seg i for 90 år siden. 

Nå er det snart ut dørene for å dra på båttur. Jeg gleder meg veldig, men håper ikke jeg blir for kald. Kamera blir i alle fall med, for dette skal dokumenteres. 

– Mathilde –

NÅR EN IKKE HAR DET BRA MED SEG SELV, HAR EN DET IKKE BRA MED ANDRE HELLER

Jeg startet denne bloggen i en periode jeg slet en del med stess. Jeg trengte noe annet å fokusere på i hverdagen enn det som var vanskelig, et lite fristed. Ja, jeg ser at det kan virke litt rart, et "fristed" jeg velger å dele med hele verden. Men det var det som ga mest mening da, og det er det som gir mest mening nå.

Denne bloggen har jeg nå hatt i flere år, men jeg har aldri skrevet om noe så personlig som dette. Ofte er jeg litt sur på meg selv for at bloggen kan virke så overflatisk. Som om jeg har null bekymringer. Ingen har et sånt liv og i alle fall ikke meg.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget egentlig, jeg trenger vel egentlig bare å få lufte tankene mine litt. For det er ikke alltid lett å være meg, selv om det kanskje ikke synes utenpå. Jeg sier ikke at jeg har det noe verre enn andre, for jeg tror alle sliter med sine ting. Ting de holder tett til brystet og ikke vil dele med andre. Dette innlegget er ikke noe enkelt for meg å skrive, men jeg synes dere fortjener sannheten.

Klokken er over halv 2 på natta og for alt jeg vet er det fest og god stemning for alle på kortur. Likevel sitter jeg alene og skriver dette innlegget. For når man ikke har det bra med seg selv er det ikke lett å ha det bra med andre heller. Jeg, som alle andre, har noe jeg ikke deler med omverdenen. Jeg har vel bare snakket ut om dette til to personer. Jeg er ikke klar for å dele nøyaktig hva det er, og kommer kanskje aldri til å bli det heller. Men jeg tror virkelig at å snakke med flere av de jeg føler meg trygg på og å tenkte mer gjennom det selv vil hjelpe stort. Jeg har hatt det bra så lenge, men tilslutt sprekker bobla og i dag var dagen.

Et litt rotete innlegge dette, men jeg trengte å sette ord på hva jeg egentlig føler. Samtidig er det viktig for meg å vise dere den virkelige meg. Så her har dere meg, Mathilde – åpent og ærlig.

JEG REISER TIL…

Når dette innlegget publiseres vil vi akkurat ha landet. Jeg har ikke fortalt om denne reisen før fordi det lenge var uvisst om jeg kunne reise. Turen har vært kjøpt og betalt lenge nå, men jobben gjorde at jeg kanskje ikke kunne dra. Men nå er jeg her. Yes, jeg er på kortur!

I litt under ett år har jeg sunget i koret Grex Vocalis og nå er vi (nesten) alle på en ukes lang tur til Nord-Norge. Vi skal først og fremst til Harstad, men skal også kjøre litt rundt. Jeg har aldri vært i Harstad og er veldig spent. Dette er det enste jeg kommer til å reise denne sommeren, så jeg skal virkelig nyte en jobbfri uke. Jeg oppdaterer dere underveis.

SELVPLEIE PÅ EN SØNDAG

Ah, en søndag slik søndager skal være. Rolig og selvpleiende. Jeg kan egentlig ikke tro at jeg har vært alene en hel uke nå. Harsha er i Spania på guttetur og vanligvis ville jeg død av kjedsomhet. Men som jeg har sagt tidligere har jeg jobbet mye denne uken og vært lite i leiligheten. Derfor har egentlig tiden gått veldig fort og jeg har ikke følt meg så alene som jeg ville ha gjort vanligvis. Dessuten har jeg fått en god del av min sosiale dose på jobb. 

Helgen har gått mye med til rydding og vasking av leiligheten. Jeg skulle nemlig holde visninger, men foreløpig har jeg ikke hørt noe, så da blir det vel til uken istedenfor. Litt vanskelig å ha kontakt med utleier som bor i New York for tiden med tidsforskjellen og alt. Men derfor er i alle fall leiligheten skinnende ren, og det føles så deilig! Ellers har jeg brukt dagen til trening, en lang og god dusj med hårkur og selvpleie av forskjellig slag. Leppene hadde godt av en skrubb og nå er det på tide å fikse neglene litt. Fra den magiske neglelakkboksen trakk jeg frem en matt, nude neglelakk denne gangen. Skal bli så fint så! 

♥ Hvordan har din dag vært?

– Mathilde –

THE MAP BOX – GLOSSYBOX

Reklame | GLOSSYBOX

Herlighet, bare se på denne nydelige boksen! Bare innpakningen i seg selv er grunn nok til å vente spent hver måned. Jeg har vært abonnent hos glossybox i godt over ett år nå og har spart på så og si alle boksene. Men så klart er det innholdet i hver boks som imponerer mest. Denne gangen var boksen litt forsinket. Noe må ha skjedd med leveringen, og det var like før jeg sendte dem en mail for å forhøre meg, men før jeg rakk det var den ankommet postkassen med 5 herlige produkter + en bonus. Juhu! 

Jeg har ikke prøvd produktene enda, men kan nesten ikke vente med å prøve eyelineren og rengjøringssvampen! Tror nesten jeg må prøve eyelineren selv om jeg ikke har planer om å møte noen i dag, haha. Det som er så greit med glossybox er at jeg så og si aldri trenger å kjøpe nye skjønnhetsprodukter. Hver gang noe begynner å gå tomt får jeg et nytt produkt å teste og oftere enn en skulle tro er jeg fornøyd! 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

– Mathilde – 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

FERDIG UTLÆRT?

Her sitter jeg på en fredags kveld, nettopp spist middag/kvelds og med en ny serie på skjermen. Er det ikke deilig! Denne uken har vært svært hektisk med mye jobb og lite avslapping. Jeg har hatt opplæring hver dag i 8 timer og burde begynne å få litt teken på jobben hos IKEA. Men det er mye som skal læres og selv om jeg føler meg ganske komfortabel med jobben føler jeg meg ikke helt utlært. Men det kommer vel med tiden. 

Jeg som egentlig skulle rydde i dag har såvidt klart å reise meg fra sofaen etter jeg kom hjem. Jeg har egentlig vært litt forkjølet i to uker nå uten tid til å slappe av å la kroppen få hvile. Derfor er jeg ekstra sliten, så sliten at jeg for andre gang denne uken holdt på å sovne på trikken, og det midt på lyse dagen! Så vi får se hvor mye jeg orker å gjøre i kveld. Nødvendig er det i alle fall ettersom jeg skal ha visninger i helgen. Lurt av meg å kjøpe is som belønning – da er sjansen større for at jeg får noe gjort. 

Og forresten, god helg!

– Mathilde –

VI HAR IKKE LENGE IGJEN HER

Det er så rart å tenke på når jeg ser på leiligheten vår nå at vi snart skal flytte ut. For øyeblikket driver jeg og diskuterer når vi kan ha visninger, og det ser ut til at første visning bli allerede nå til helgen. Harsha har dratt på guttetur til Spania, så da blir det mitt ansvar å sørge for at leiligheten ser presentabel ut, noe den ikke gjør for øyeblikket. Jippi…

Jeg har egentlig ikke lyst til å flytte. Vi har hatt det så fint dette året, og leiligheten er jo så lekker! Men det skal bli fint å flytte nærmere byen også. Tror jeg ender opp med nesten gåavstand til skole og jeg kommer i alle fall til å bo mye nærmere diverse familie. «Always look on the bright side of life – dudu du du du du du du”

UKESPLANLEGGING PÅ TRIKKEN

Åh, at det går an å være så dum! Det gikk meg hus forbi at det er tirsdag i dag og dermed kordag. Jeg var ferdig på jobb klokken 16:00 og skulle i utgangspunktet rett til bestemor og spise middag før jeg skulle dra videre. Men gjett en gang da hvem som la igjen kormappa og alle kornotene hjemme? Jeg måtte altså helt hjem (motsatt vei), hente mappa og så dra til bestemor. Ble ikke mye tid til å spise og slå av en prat, men men ikke mye å gjøre med det. Jeg fikk i alle fall lagt fra meg jobbklær og de tunge verneskoene. 

Alt dette fikk meg inspirert til å ta frem  almanakken og planlegge litt skikkelig. Legge inn jobb, aktiviteter og andre gjøremål sånn at jeg får litt kontroll i sakene. Trikketuren gikk med til å skrive inn alt mulig. Jeg må bli flinkere til å gjøre det på forhånd og ikke i etterkant, hehe. Men den er fin som dagbok også. 

Beklager for sent innlegg og dårlig bilde, men tiden strakk rett og slett ikke til i dag. Beskrivende bilde er det i alle fall 😉

– Mathilde –

FØRSTE DAG I NY JOBB

Da har jeg akkurat kommet hjem fra første dag på jobb hos IKEA. Mye informasjon å ta inn, mye å lære, men jeg synes det har gått overraskende greit. Hyggelige folk er det i alle fall og veldig hjelpsomme. Det blir opplæring hele uken så jeg har fortsatt en del å lære. Det er virkelig mye å gjøre på IKEA. Skrittelleren min har ikke vist et høyere tall på flere måneder! Men selv synes jeg det er bedre med jobb der man går mye enn der man står mye stille. 

Jeg gleder meg allerede til i morgen og har egentlig bare mest lyst til å sette meg ned å finne ut fakta om produktene jeg selger og pugge, haha. Betyr vel at jeg kommer til å trives i jobben i alle fall. 

– Mathilde –