BLOGGING FREMFOR HYGGE?

Jeg kan virkelig ikke klage på den påsken vi har hatt så langt, men den er kanskje ikke den mest bloggvennlige… Jeg føler stadig innleggene denne påsken blir av samme ulla. Er det egentlig interessant for dere å høre hva jeg har gjort i dag, ehh jeg tviler. Dagene går for det meste i familietid, turer, god mat, avslapning og litt eksamensarbeid. Ja, også kan vi ikke glamme all krimen. Jeg og mamma har nå sett minst en episode hver dag og resten av familien begynner å bli litt lei. Men men, vi koser oss fortsatt og det er da det som teller. Ja, om det er lov å si at man koser seg med krim da. 

Så selv om jeg innser at innleggene de siste dagene ikke er av de mest interessante finner jeg heller ikke mye annet å skrive om. Jeg håper bare at et innlegg i seg selv er bedre enn ingen. Eller? Bildene er forresten fra dagens bytur og jeg må bare spørre – er ikke mammas genser bare så søt?!

Men nå skal jeg slutte å være så asosial og gå opp til resten av familien. Det er da tross alt bedre at jeg koser meg denne påsken enn at jeg lager den til en bloggvennlig ferie!

– Mathilde – 

LANGFREDAG I SKISPORET

Det ble virkelig en fin skitur i går. Tenk at det er hele 2 år siden jeg gikk på ski sist! Jeg merket i starten at det var lenge siden, men alt i alt klarte jeg meg fint. Jeg kan i år også skryte av ingen fall, men det er nok mest fordi jeg går så veldig forsiktig, hehe. Det var en del vind ute i løypa, men ellers var været veldig fint. Det var verdt de 4 timene kjøreturen tok frem og tilbake. Dessuten trengte jeg litt mosjon! Jeg tok ikke så mange bilder, men noen ble det og jeg tenkte å dele dem med dere her. Håper dere liker dem. 

Vi befinner oss nå på hytta og er i fred med å begi oss ut på en liten bytur i Egersund. Det er veldig lenge siden jeg fikk muligheten til å være med på det og tror det skal bli veldig koselig. Jeg ser i alle fall frem til et lite kafébesøk. 

– Mathilde –

SKITUR = SKIHÅR

Om ikke lenge er vi fremme i Sirdalen hvor vi skal gå det som for meg er årets første skitur. Her er det mye snø og strålende sol. Jeg tror vi har en fin tur i vente. Jeg har vært kartleser og fotograf på turen så dere kan nok forvente en god del bilder etter hvert.

For uten om gode klær er håret viktig å tenke på før en skitur. Høres litt dumt ut, jeg innser det, men dere skjønner det så fort jeg forklarer. Jeg har den siste tiden latt håret gro og gro og jeg skal si det har blitt langt. Altså er løst hår på tur ingen alternativ. Det vil ikke bare bli veldig flokete, men sjansen for at det vil piske meg i fjeset er veldig stor. Hestehale og fletter er det som fungerer best for meg og siden jeg nå har så langt hår som jeg aldri har hatt før ble det fletter på meg denne gangen. Det tok sin tid, men nå er jeg veldig fornøyd med skihåret.

DE FINESTE DEKSLENE + RABATTKODE

Reklame | iDeal Of Sweden

Noen andre som har fått med seg at iDeal Of Sweden har kommet ut med ny kolleksjon? For meg som følger dem på instagram har det i alle fall vært helt umulig å unngå, haha. 

Jeg har selv et deksel fra dem som jeg er veldig fornøyd med. Det er faktisk det eneste dekselet jeg har til den nye mobilen og selv om jeg bruker det hver dag ser det ut til å holde veldig godt. Det er fortsatt like fint som den dagen jeg kjøpte det, når enn det var. Du kan se det på  bildet over – er det ikke fint?! Men selv om jeg er veldig fornøyd med det jeg har får jeg jo litt lyst på et nytt nå som det er så mange fine. Min favoritt at the moment må være Sailor Blue Bloom. Ah, den er bare nydelig! Vel, jeg skal prøve å ikke la meg friste, men det er da ingen grunn til at dere ikke skal det, spesielt siden jeg nå har fikset rabattkode til dere! 

Nå kan dere få hele 20% rabatt ved å trykke dere inn her og skrive inn TILDEMAH20 når dere betaler. Bare hyggelig. Håper dere alle får en fortsatt fin dag ♥

♥ Hva synes du om dekslene til iDeal Of Sweden?

– Mathilde –

FAMILIETID, KAFÉBESØK, SPENNEDE PROSJEKTER OG PÅSKEKOS

Ah, det er så deilig å ha ferie nå! Jeg har en del jeg må få gjort i påska, men de siste dagene har jeg lagt det helt på hylla og bare kost meg, og gjett om det har føles bra! Vi har vært på bytur, spist på stamkafeen og kjøpt maling til noen spennende prosjekter. I tillegg har jeg så klart sett på interiørprogrammer og sammen med mamma har vi allerede sett 3 episoder krim. Ingen påske uten krim, haha! 

Nå gjør vi oss klar til å dra på hytta hvor ferien fortsetter. Der venter brettspill, skitur, filmkos, påskegodt og mye mer. Håper alle får en fortsatt fin påske ♥

– Mathilde –

VELKOMMEN HJEM

I går da jeg kom hjem til familien her i Stavanger luktet det av nystekt kake og huset var pyntet i stand til påske med gule blomster. For en fantastisk velkomst! Til og med på rommet hadde mamma vært og pyntet. En rose sto på sminkebordet, en i vinduskarmen og en ved sengen. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler atmosfæren er så mye bedre i et rom med blomster! 

– Mathilde – 

NORSK PÅSKE FOR MEG

Nå er det rett før ombordstigning her på Gardemoen. Jeg lander i Stavanger 16:00 og da kan den norske påsken starte. Jeg elsker å resie og skulle gjerne sett at vi dro på en mer eksotisk tur denne påsken, men en skikkelig norsk påske er jo ikke dårlig det heller. Det skal bli godt å komme hjem selv om det ikke er så lenge siden jeg var der sist. Noen andre som synes tiden mellom vinterferie og påske gikk uhyre fort? Ikke det at jeg klager altså. 

Jeg vet ikke hva dere forbinder med norsk påske, men jeg har i alle fall noen assosiasjoner som jeg håper vil stå på planen denne påsken også!

 Skitur – Stavanger er ikke den best egnede byen for skigåere, men vi har Sirdalen og jeg har i alle fall pakket masser av varme klær bare sånn i tilfelle. 

 Tegne på egg – jeg vet ikke om dette er noe som er vanlig hos andre familier, men hos oss tegner vi i alle fall på hardkokte egg. 

 Spise påskegodt – ingen påske uten sjokolade! 

 Hyttetur – det blir hyttetur på oss denne påsken også, og godt er det. 

 Påskekrim – jeg og mamma ser alltid krim når jeg er hjemme, så her er det ingen tvil om at det blir påskekrim på oss. 

Det er alt jeg rekker før jeg nå skal om bord i flyet. God tur til meg og god påske til dere ♥

♥ Hva er norsk påske for deg?

– Mathilde – 

LITT INTERIØR PÅ EN SØNDAG

Litt kipt er det å måtte bruke tiden i påskeferien til å jobbe med eksamen, men det kunne vært verre. Det kunne vært en døll og kjedelig eksamen, men dette er jo faktisk gøy. Emnet heter våtrom og sanitære rom og handler i bunn og grunn om kjøkken og bad. Forrige uke var vi på FagFlis og HTH for opplæring, inspirasjon og for å få med prøver til materialcollage. Det var utrolig gøy og lærerikt og jeg har nå så og si bestemt meg for hvordan jeg vil ha det. Likevel er det mye som gjenstår… Derfor blir det jobbing i påsken også. Jeg har nå gått inn i eksamensmodus, så får jeg gå inn i feriemodus litt utover uka. 

På bildet over ser dere flisene jeg har valgt og noen fargeprøver, og dette er hva jeg skal bruke dem på:

 Fliser i heksagon format  – disse vil jeg bruke i dusjen. Jeg vil bruke de tre fargene om hverandre på gulvet og oppover den ene veggen. 

 Grå firkantet flis (perle) – jeg tenkte jeg å bruke denne både på gulvet og veggene på resten av badet. Muligens 60X60

 Smal hvit høyglans – denne vil jeg bruke som backsplash på kjøkkenet. 

 Fargeprøvene – disse er foreløpig til inspirasjon for kjøkkenet. Jeg har ikke bestemt meg helt for farge enda. 

♥ Hva synes dere?

– Mathilde –

#Interiør #søndag #påske #påskeferie #ferie #eksamen #eksamensjobbing

PÅ MED TRENINGSKLÆRNE

LØRDAG – den beste dagen i uka ♥ Rolig morgen på meg igjen, akkurat som jeg liker det. Det jeg har gjort er å få på meg treningsklærne, og det er da en god start. Jeg merker at hvis jeg starter med å ta på meg treningsklær er sjansen så mye større for at jeg orker å trene enn hvis jeg først kler på meg. Så det har jeg altså gjort i dag. Jeg har nettopp spist og skal derfor ikke starte med treningen riktig enda. Jeg tenkte å støvsuge litt som oppvarming så får vi se hva jeg er i humør til – yoga eller styrke. Litt trening må man jo få inn før påskespisingen starter, hehe. Håper alle får en fin helg! 

– Mathilde –

PÅSKEPLANER

Jammen er det ikke blitt påske! Etter en travel dag i går har det vært veldig deilig å ta det helt chill i dag. Min påskeferie startet vel egentlig i går, men foreløpig har jeg ingen feriefølelse. Denne påsken blir nok veldig rolig, men forhåpentligvis finner vi på noe gøy. Jeg hadde egentlig håpet på å kunne ta med meg Harsha hjem til Stavanger som i fjor, eller bli med ham til Molde, men han blir værende igjen her i Oslo for å jobbe. Buhu… Vel, sånn blir det bare. 

Synd at han ikke kan bli med, men jeg tar meg likevel en tur. For å være litt grei med ham blir jeg her i helga og gjett om vi skal finne på mye gøy, håper jeg i alle fall… Det blir kino i morgen, men ellers får vi se hva dagene bringer. Jeg reiser nå på mandag og blir i 8 dager. Jeg ser for meg at det blir mye familietid både hjemme og på hytta. Dessverre må jeg også jobbe litt med eksamen i ferien, men jeg skal passe på å få slappet godt av, kost meg og spise masse påskegodt. Og mamma – nei, jeg er ikke for gammel for påskeegg ♥

Bildet er fra påsken i fjor. Håper denne påsken byr på minst like fint vær. 

– Mathilde –