FÅ DET GJORT!

Dere vet de dagene der man kommer hjem og er full av motivasjon? Da må man virkelig utnytte det! I dag fikk jeg en plutselig trang til å vaske kjøkkenet skikkelig ikke bare utenpå, men også inni. Derfor har jeg brukt en god stund nå på å ta alt ut av skuffer og skap og etter vask sortert alt på plass igjen. Jeg merker hvordan vi tidligere har hatt litt lite system i kjøkkenskapene. Vi har jo alt for mange ting og alt skal ha plass. Jeg er jo systementusiast og lagde rett og slett et nytt system. Ingen store forandringer, men det er nå delt inn i kategori og etter hva som er mest hensiktsmessig. Nå håper jeg bare samboeren også finner frem, hehe. 

Jeg som faktisk kunne si allerede på ungdomskolen at jeg likte å rydde synes jo egentlig sånt som dette er litt gøy (ikke rart folk helst sammenligner meg med Monica fra Friends, haha). Men man må være i riktig humør. Så de gangene man faktisk er motivert er det bare å få det gjort! Sett på noe god musikk og la deg inspirere av hvor fint det blir til slutt. 

– Mathilde – 

MINI REUNION VOL 2

Jeg kan nesten ikke tro at det snart har gått 2 år siden jeg sluttet på videregående. Det føles som om det er så lenge siden, men samtidig ikke… Jeg skal ikke lyve, jeg var sjeleglad da jeg var ferdig. Videregående var noe slit og jeg unner et hvert menneske å komme seg videre i livet. Men vi hadde det jo også veldig gøy sammen. I tre år delte jeg skolehverdagen med en fantastisk gjeng og en god del av oss bor nå i Olso. 

I går var utrolig koselig. Vi spiste taco hos Malin og mimret over alt det morsomme og ikke så morsomme ved skolehverdagen vi en gang hadde til felles. Det er alt for sjeldent vi klarer å samle alle sammen, så det er godt noen tar tak og får det gjort! Jeg har flere ganger sagt at jeg skal invitere dem til meg, men dere vet hvordan det er, tiden flyr og plutselig er flere måneder gått. Jaja, det er enda ikke for sent ♥

– Mathilde – 

KONSTANT, 5 MÅNEDER I STREKK

Man skal jo ikke klage over at man er såpas privilegert å få bo i dette landet som er Norge. At jeg har muligheten til å bo så fint som jeg gjør uten å jobbe og uten at foreldrene mine må bruke alt de har av sparepenger på min utdannelse, er mildt sagt fantastisk. Likevel er det noe som gang på gang får meg til å ville forlate landet. Det er jo så kaldt! 

Da jeg gikk hjem fra forelesning i dag slo det meg – jeg har gått med samme jakke og sko i 4 måneder i strekk og slik veiene ser ut, full av snø, er sjansen stor for at jeg vil fortsette dette i en måned til. Jeg har ett par vintersko og en vinterjakke og selv om jeg så inderlig skulle ønske jeg kunne ha brukt noe annet er det bare for kaldt. Halvparten av året går bort i kalde dager her i Norge og det gir meg så lyst til å flytte og bo i et land som i det minste har plussgrader hele året! 

Jeg er i alle fall veldig klar for å pakke bor vinterjakke, tykke votter, skjerf og lue nå. Jeg har så mange klær som bare venter på å bli brukt. Egentlig har jeg alt for mye sommerklær til at sommermånedene varer noe innmari kort her til lands. Og selv om jeg nå har lengtet i minst en måned på vår innså jeg, da jeg lå flatt ut i puddersnø etter å ha falt på isen i dag morges, at jeg nok må vente en god stund til. Uff av meg, det må ha sett voldsomt dumt ut. Det var i alle fall en myk landing 😉

– Mathilde –

TILBAKE TIL HVERDAGEN

Da var det søndag og med det bare få timer igjen til hverdagen igjen er på plass. Jeg har hatt en veldig bra vinterferie, så bra at jeg helst skulle ønske den kunne vare litt lenger. I dag må ha vært den mest avslappende dagen av dem alle, men likevel føler jeg meg ikke helt klar for hverdagen. Jaja, ikke noe å gjøre med det. Blir sikkert deilig å komme inn i rutiner igjen. Dessuten skal vi begynne med et nytt emne; kjøkken og bad. Jeg tror det kommer til å bli veldig spennende, så det er jo noe å glede seg til.

Håper alle får en fin uke!

– Mathilde – 

KVELDENS MAKEUP LOOK

– SMOKEY EYES AND NUDE LIPS –

Har storkost meg med å få i stand sminken i dag. Jeg skal i bursdag til ei venninne fra fhs og tenkte at siden jeg først hadde tid kunne jeg bruke litt ekstra tid på “trynet”. Da er det bare dagens outfit som mangler. Sitter fortsatt i joggebukse og føler ikke helt fjeset passer til resten av kroppen, hehe. 

God lørdag 

– Mathilde –

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Sminke #Makeup #Lørdag #Fest #Makeup_look #Fest_look

FROM THE ROAD

Nå gjør jeg noe jeg aldri har gjort før – jeg blogger mens jeg går! I dette øyeblikk er jeg på vei ned til byen og for de som lurer går jeg på fortauet og er oppmerksom på både biler og folk rundt meg 😉 Jeg hadde planer om å publisere et kort innlegg før jeg dro, men det ble det ikke tid til. Skjer alltid meg det er, hehe.

I dag er siste dagen i Stavanger og jeg innser hvor mye jeg ikke har fått gjort mens jeg har vært her. Man tenker at en uke er lenge, men vipps så var det fredag igjen. Vel, vel nå skal jeg i alle fall få gjort litt i byen og så får vi se hva jeg får gjort når jeg er tilbake hjemme. Jeg glemte jo så klart å sette på vekkeklokke i dag og fikk dermed en hel time mindre av dagen, krise! Neida, men joda…

Men nå er jeg fremme i byen så da er det bare å si god helg!

OPPSKRIFT – SMOOTHIE OG SORBET

Smoothie er og blir en storfavoritt og det er alt for lenge siden sist. Jeg vet ikke hvor nyttig det er å legge ut oppskrift her ettersom jeg aldri følger smoothie-oppskrifter selv, men i tilfelle noe skulle være interessert skal jeg legge ut ingrediensene. Jeg vet ikke hvordan dere pleier å lage smoothie, men jeg bruker i alle fall å lage ut i fra hva jeg har liggende av ingredienser og av og til blir det også veldig vellykket. Ettersom jeg tar alt litt på slump er det vanskelig å gjenskape dem og skrive en oppskrift, men jeg vil i alle fall dele dagens ingredienser med dere. 

 Banan

 Avokado

 Bringebær

 Frokostjuice

 Sitron

 Sesamfrø

 Ingefær

 Vann

Denne gangen lagde jeg ikke bare smoothie, men også sorbet! Jeg brukte de samme ingrediensene, men med mindre væske. Avokadoen er med å gjøre sorbeten myk og god i struktur og jeg gleder meg masse til å prøve isen når den er ferdig. 

– Mathilde –

 Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

EN GOD PERIODE

Nok en avslappende dag – jeg skyller på at jeg må lade opp til hverdagen begynner på mandag, hehe. Er jo heller ikke så mye å finne på når skole og jobb ruller og går for alle andre. Men nå som jeg har så mye fri har det gjort godt for bloggen. Jeg har hatt perioder hvor motivasjonen for å blogge har vært ganske fraværende. Denne uker derimot er jeg inne i en god periode og koser meg med opp til flere oppdateringer per dag. Spesielt motiverende er det å se at innleggene jeg skriver blir godt tatt imot. 

Jeg håper på å klare å holde “koken” oppe en god stund fremover nå. Jeg sitter i alle fall inne med en hel del uskrevne innlegg som bare venter på å komme på trykk. Ah, det blir spennende å se hva blogglivet bringer videre, men for øyeblikket kan jeg nevne ord som; glede, mestringsfølelse og inspirasjon. 

– Mathilde – 

SUSHI, EN AV MINE TOPP 10

Da ble det sushi på oss! Mamma er ikke veldig fan av sushi derfor pleier vi ofte å fikse oss nettopp dette når hun ikke er til stede. Det er jo litt luksusmat, men fy så godt det er! Kommer i alle fall på min topp 10 middagsliste. Men nå er klokken mye og det er igjen tid for meg og mamma og avslutte dagen med krim. For andre krimelskere kan jeg anbefale hinterland som er å finne på netflix. Når jeg tenker meg om må jo sushi og krim være den rett kombo for meg. 

♥ Hva med deg, liker du sushi og krim?

– Mathilde – 

5 TIMER LANG LUNSJ

Tipp topp tirsdag! I dag har jeg spist lunsj sammen med Tiril, en god venninne fra folkehøgskolen, og mamma. Lunsjen varte fort i frem timer, betegnelsen på en vellykket lunsj. Mamma var bare en kort tur innom, mens jeg og Tiril ble sittende en god stund og snakke. Vi bodde på samme rom på fhs. og pleide å snakke sammen om alt mulig. Nå har jeg ikke sett henne på nesten ett år, og det var en god del å fortelle. Så rart å tenke på at hun studerer i min by nå, haha. 

Snart er jeg igjen på vei ut dørene for å dra på sushirestaurant med familien. Alt for lenge siden jeg spiste sushi sist! God tirsdag til dere videre♥

– Mathilde –