LIKE FØR STRESSET TOK OVERHÅND

I dag fikk jeg beskjed fra facebook at det kanskje var på tide å oppdatere bloggen. Litt skummelt alt facebook vet, men det er jo helt sant. Jeg har i det siste vært veldig fraværende, men ikke uten grunn. Jeg har en lang liste med innlegg jeg kan skrive, så det er ikke inspirasjonen det står på. Men av og til skjer det uventede ting en rett og slett ikke kan styre. 

For to uker siden fikk vi utdelt en ny eksamensoppgave bare helgen etter forrige eksamen var levert. Dette kom veldig plutselig på meg og jeg var over hodet ikke klar for noe sånt. Nå er det litt i underkant av to uker igjen av denne eksamen og fortsatt like mye å gjøre. Slike oppgaver som dette har aldri passet meg helt fordi jeg ender opp med aldri å ta fri. Jeg jobber og jobber, men føler stadig jeg er langt ifra mål. Min største frykt akkurat nå er å stå der dagen før fremføring og ikke være ferdig. 

Den siste uken var den verste. Jeg tok meg selv i å stresse med oppgaven selv når jeg ikke jobbet med den. Enten jobbet jeg eller jeg stresset meg at jeg ikke jobbet. Før helgen var jeg redd jeg kom til å gå på veggen. Hadde det ikke vært for at læreren sa til oss at vi måtte passe på å ta helg også og ikke bare jobbe hadde jeg nok vært nok så nære nå. Av og til kunne jeg ønske jeg var flinkere til å gi litt mer faen. Heldigvis bestemte jeg meg for å ta hele lørdagen fri og godt var det! Jeg koste meg på loppemarked, men god mat og Halloweenfest. Nå blir den viktigste jobben denne uken å holde stresset nede slik at jeg klarer å gjennomføre oppgaven. Og forhåpentligvis klarer jeg også å være mer til stedet her på bloggen. 

♥ Håper alle får en fin tirsdag videre

– Mathilde – 

DETTR ER ÅRETS HALLOWEENKOSTYMER

//Innlegget inneholder sponsede produkter

I dag har brukt store deler av dagen på Halloweenforberedelser. Jeg har sett på sminkevideoer og jeg brukte vel nesten 1 og 1/2 time på å sminke meg. Og jeg må faktisk si meg ganske fornøy til at det er første gang jeg gjør noe som dette. Kostymet fra coolstuff.no og sminken fra samme sted kom godt med. Nå er vi snart på vei ut på byen. Håper bare det er flere enn oss som har kledd oss ut, haha.

– Mathilde –

DE PERFEKTE NEGLELAKKENE FOR HØSTEN

//Innlegget inneholder affiliateslenker

I dag har jeg hatt forelesning om farger og ble med det inspirert til å skrive et innlegg med neglelakk som passer årstiden til. Stiler, både innenfor interiør og mote, er stadig i forandring og sammen med dette følger fargene. Det er stadig en utskiftning i hvilke farger som er “in”, men dette styres også av årstiden. Hver høst kommer “høstfargene” tilbake på banen og jeg leter frem de samme neglelakkene som i fjor. 

Jeg prøvde å finne et sted de solgte akkurat disse neglelakkene, men uten hell. Det jeg fant var at Lyko hadde et godt utvalg neglelakker og flere på 20%. Jeg fikk så lyst til å hamstre neglelakk, men jeg har ikke mer plass i neglelakkboksen min. Mulig jeg må finne en større boks, hehe. 

♥ Har du neglelakk som passer spesielt til høsten?

– Mathilde – 

 

OUTFIT FOR HØSTVÆRET

//Innlegget inneholder affiliateslenker

Høsten kan være en veldig vanskelig årstid å kle seg til. Det har vært dager hvor solen varmer og skikkelig sure, våte og kalde dager. Det er den årstiden der morgenen alltid er veldig kald, men utover dagen kan plutselig solen steike. I dag begynte jeg ikke på skolen før 12 og det var derfor ikke spesielt kaldt da jeg gikk ut dørene. Derfor benyttet jeg anledningen til å ta frem en av mine hverdagskjoler. Jeg bare elsker hvor befriende det er å gå i kjole! Heldigvis holdt været seg fint i dag, men ullstrømpebuksen er nok kommet for å bli. 

Kjole – Nelly

♥ Hva er din favorittstil om høsten?

– Mathilde – 

NÅR HØSTVÆRET TRENGER PÅ GÅR ALT I STÅ

Litt av en dag og litt av et vær! I slikt høstvær som dette, der det høljer ned, er jeg sjeleglad at paraplyen en gang i tiden ble oppfunnet. Det har regnet non stopp i dag, og det var selvfølgelig akkurat i dag bussen jeg satt på skulle streike. Da bussen ikke ville starte, og dermed sperret for alle de andre bussene som sto bak i kø, bestemte jeg meg for å gå til en annen buss. Det viste seg å bli en våt affære og da jeg om sider kom frem var det gått en time siden jeg først gikk på bussen. Så nei, høst er ikke bare lett. Men den har da sine fine sider og. Som da vi gikk gjennom Sofienbergparken i går, med alt det nydelige høstløvet. Det gjelder bare å tenke positivt ♥

– Mathilde – 

EKSAMEN, KONSERT, MIDDAGSBESØK ++

Det er ikke alltid helg føles som helg og dette er en slik helg. Jeg har jobbet med eksamen store deler av helgen og ellers har tiden gått til rydding og vasking. I går hadde vi koselig middagsbesøk av ei felles venninne fra folkehøgskolen, noe som heldigvis dro opp lørdagsfølelsen flere hakk. Det er alltid veldig koselig med besøk og jeg håper jeg blir flinkere til å invitere folk når jeg kan si meg fornøyd med leiligheten. Vi har jo enda ikke hatt den innflytningsfesten vi tenkte, haha

I skrivende stund er jeg på vei til korkonsert. Konserten begynner ikke før 19:00, men det trengs litt øving før den tid. For å være helt ærlig skulle jeg gjerne hatt en rolig søndag i dag, men det skal da bli gøy dette og. Så hvis du tilfeldigvis ser etter en søndag med litt mer futt kan jeg foreslå å komme på konsert i kveld i universitetets aula 😉

God søndag!

INSPIRASJON TIL SOVEROMMET

Pintrest er en side jeg har begynt å bruke veldig mye i det siste. Hver gang jeg trenger litt inspirasjon er det hir jeg går. I det siste har jeg tenkt mye på hvordan jeg vil ha det på soverommet. Foreløpig har vi bare seng, skap og noen puter til pynt, altså veldig kjedelig. Det er et veldig lite rom og det kan fort virke trangt om vi gjør for mye, men litt veggpynt må vi da kunne ha på de hvite kjedelige veggene. Altså har jeg igjen brukt pintrest som inspirasjon og tenkte å vise dere bildene. 

♥ Håper alle får en fin helg!

– Mathilde –

HELE BYEN RUNDT FOR EN LINJAL!

Nei, det er ikke bare bare å bli interiørarkitekt. På tirsdag fikk vi beskjed om at vi til onsdag morgen skulle ha med oss en del redskaper. Av disse hadde jeg en og jeg hadde heller ikke tid til å få ordnet det, derfor tok jeg turen til Lamberseter senter for å ordne alt i går. Jeg fikk stort sett alt jeg trengte, men de hadde ikke reduksjonslinjalen jeg var ute etter. 

I dag prøvde jeg på nytt. Jeg prøvde meg først i byen, men siden de ikke hadde den der endte jeg til slutt opp på Storo senter. Jeg hadde aldri trodd jeg noen gang skulle bruke så lang tid på å skaffe meg en linjal! Vel, jeg kunne løpt rett ned på akademika og kjøpt den der, men for dobbel pris av det jeg endte med å betale. Etter min mening var alt strevet verdt det. Så gjerrig, hehe. Nå skal jeg passe på å bruke linjalen så ofte som overhodet mulig for å få igjen for strevet. 

– Mathilde –

I PINLIGE SITUASJONER TRENGS NØDLØSNINGER

Uff av meg. I går gikk det ut over meg det som tidligere har rammet så mange andre. Det var ikke før jeg gikk på do før korøvelsen det gikk opp for meg at jeg hadde et stort hull på rompa. Den svarte buksa hadde revna midt på og den hvite huden var godt synlig gjennom. Sånn hadde jeg altså gått på Oslo City! Eller helt ærlig vet jeg ikke når det skjedde. Jeg ser for meg at jeg ville ha merket at det var litt ekstra kaldt eller at noen ville sagt ifra. Men vi kjenner jo alle nordmenn – så konfliktskye. 

På vei opp trappen fra do prøvde jeg å dra genseren så langt ned som mulig og under resten av korøvelsen bandt jeg jakka fast rundt livet. Det så nok litt mistenkelig ut, men det var i alle fall bedre enn å knyte skjerfet rundt rompa, hehe. Heldigvis hadde jeg valgt å kle meg i skjorte med genser over og på veien hjem knøt jeg skjorta rundt livet, men der var jeg heldig gitt! Nå prøver jeg bare å riste av meg den ugne følelsen av å ha strenet rundt i Oslos gater med rompa bar?

– Mathilde – 

ÅRETS HALLOWEEN-KOSTYME

//Innlegget inneholder sponsede produkter

Nå er det jaggu ikke lenge igjen til halloween dere! For meg som elsker å kunne leke meg med sminke og utkledning er halloween en morsom høytid jeg ser frem til. Jeg er typen som alltid er litt sent ute med å gjøre klar kostymet, men i år har jeg gjort det lettvint for meg selv og fått meg et kostyme fra coolstuff.no. Selv om jeg gjerne skulle ha sydd meg et kostyme selv er det vanskelig å få tid til i en travel hverdag og det kan dermed være like greit å bestille noe fra nettet. 

Jeg må si det er veldig deilig å ha kostymet i boks og har i år planer om å bruke tiden på sminke som passer kostymet. Jeg har en liten idé om hvordan jeg vil ha det, og gleder meg til å teste det ut. Det var sminkeinspirasjonen som gjorde at jeg ente opp med akkurat dette kostymet og jeg må si meg veldig fornøyd med valget. Kjolen finner du HER

♥ Har du årets kostyme klart?

– Mathilde –