HVA HAR JEG GJORT?!

Husker dere at jeg fortalte dere hvor flink jeg har vært og bare brukt pengene mine på det høyst nødvendige? Vel den tid er visst nok over, hehe. I dag var jeg igjen innom primark og denne gangen gikk jeg ut derifra med to fulle poser! Heldigvis kan jeg skylle på at den ene inneholdt gaver og nødvendigheter, men den andre, not so much. Men jeg føler fortsatt jeg har klart å holde meg til ting jeg faktisk kommer til å bruke en del, så det har ikke vært bortkastede penger. Nå lurer jeg bare på hvor mye kofferten vil veie, hehe. 

– Mathilde – 

BILDENE FRA LONDON

Jeg har hatt en veldig vellykket dag i London med museumsbesøk, god mat og Camden market. Jeg blir vanligvis veldig rastløs på museum, men dette var noe for meg. Her var det fokus på design, form og farge, noe som passet meg og mitt fremtidige yrke veldig godt. Camden market var som jeg husket, mye folk og mye å se. Hadde jeg hatt mer tid og større lommebok hadde jeg nok kommet tilbake med litt mer enn en gave til Harsha. Her har dere bildene fra vår lille utflukt. 

♥ Hva synes dere?

– Mathilde – 

EN DAG I LONDON


Hei dere! Jeg stikker bare innom før jeg reiser. Hvert øyeblikk setter vi oss i bilen med snuten mot London for en dagstur. Der skal vi på designmuseum og dra til camden. Jeg synes det er veldig fint å få dratt til London også denne turen. Det er jo en veldig ikonisk by, og det er jo litt kipt å ha dratt til England uten å få sett London, eller hva?

– Mathilde – 

REGN UTE, SPA INNE

I dag er det ingen fin dag her i England, men det gjør meg egentlig ingenting. For når det er regn ute har jeg en god grunn til å stelle i stand spa inne! Jeg har ikke tatt med meg all verdens til England og kunne nok fått til et mer gjennomført spa hjemme, men jeg er veldig fornøyd med det jeg har fått til. 

Jeg vet ikke hva det er med det å lage hjemmespa, men det får meg i et så utrolig godt humør fordi jeg føler meg så fresh. Noen andre som kjenner til følelsen? Jeg har nå nappet øyenbryn, hatt ansiktsmaske, tatt en god og varm dusj, massert inn litt hårolje og flettet håret. Så nå skal det bli krøller i morgen. Og mens jeg sitter og skriver får neglene en liten behandling. 

Nå sitter jeg med skikkelig søndagsfeeling på en lørdag, og jeg digger det!

– Mathilde – 

EN NY OPPLEVELSE


I dag har vært en litt spesiell dag for min del. Det har vært litt rart å være i England i dag og late som det er en helt vanlig dag, når det absolutt ikke er det. Det er nemlig min brors bursdag! Det er det første året jeg ikke er med familien på denne dagen og jeg synes det var veldig trist å ikke kunne være med på feiringen hjemme. I fjor på denne tiden koste vi oss i varmen i Portugal. Heldigvis fikk jeg være med på å vekke ham med bursdagssang via skype. Nå håper jeg bare han har hatt en fin dag og en fin feiring. Gratulerer med dagen!

– Mathilde –

JEG HAR VÆRT SÅ FLINK – INNKJØP FRA ENGLAND

Når man er i England, og alt er så billig som det er, må man jo bare shoppe litt!

Jeg har vært utrolig flink denne sommeren, og har ikke vært på shopping i det hele tatt. Jeg har ikke følt at jeg har rå til sånt når jeg har så mye jeg må fikse til leiligheten, men nå skeier jeg litt ut. Likevel synes jeg at jeg har vært veldig flink. Helt frem til i dag har jeg klart å bare kjøpe nødvendige ting, og jeg var så stolt. Det har vært mye som har fristet, men jeg ville først og fremst utnytte at det er billig her og kjøpe det jeg virkelig trenger. I dag derimot var jeg innom feks. primark, og det kunne jo ikke gå bra. Dermed har jeg i dag klart å bruke noe penger på noe som ikke er fult så nødvendig, men men. Noe må man da få lov til å unne seg, eller hva?

Alltid kjekt å ha – truseinnlegg, tamponger, tannkrem og tannbørster

Forsvinner stadig vekk – Sokker, hårstrikk og fliseklemmer


Til studiet – Perm, limstifter og blyanter

– Mathilde – 

DETTE ER LEILIGHETEN

Jeg snakket nettopp med min gode venninne Marie fra Trondheim og det minnet meg på at jeg enda ikke har vist dere bilder av leiligheten vi skal bo i. Hun skal selv på flere visninger i morgen og jeg kjenner at jeg er så takknemlig for at vi nå har en leilighet og kan legge stresset bak oss. Nå vil jeg gjerne vise dere bildene fra leiligheten, som er på 55 kvadrat. Disse er fra finnannonsen. 

♥ Hva synes dere?

– Mathilde – 

HVA GJØR JEG I ENGLAND?


Dere har kanskje fått med dere at jeg for øyeblikket er i England. Jeg kom med fly i går og har hatt en fantastisk dag her i dag. Men hva er det egentlig jeg gjør her nede alene?

Vel, alene er jeg i alle fall ikke. Akkurat nå bor jeg hos onkelen og tanten min i Southampton og tidligere i dag var jeg hos søskenbarnet mitt i Winchester. For det er det jeg skal her nede, bruke tiden min på å hjelpe til og passe på datteren til søskenbarnet mitt. Jeg møtte henne første gang i sommer og da jeg fikk muligheten til å komme til England og være enda mer med henne kunne jeg ikke si nei. Derfor er jeg her på en nokså spontan reise som blir en blanding av jobb og ferie. Kan det bli bedre?!

– Mathilde – 

INGEN SMERTEFRI REISE

Jeg var ute i god tid i dag, og det skulle vise seg å være avgjørende. Da jeg kom frem til Oslo S, og skulle kjøpe flytogbillett, fikk jeg beskjed om at det var full togstans på denne strekningen og at det dermed ikke gikk noen tog til flyplassen. KRISE! Dermed ble det å stå i lang taxi-kø som ingen forsto systemet på. Her var det bare å ha spisse albuer og bane vei. Heldigvis fikk vi ringt en taxi og klarte å komme oss til flyplassen før det var for sent. Men så mye stress, så tidlig på morgenen unner jeg ingen.

Nå sitter jeg på gulvet ved gaten og venter på ombordstigning. Jeg fikk faktisk tid til å gå innom taxfree og kjøpe meg en pakke sure føtter, noe jeg virkelig unner meg selv nå. Og mens jeg sitter her er jeg sjeleglad jeg husket deodorant i dag morges, hehe. Håper resten av turen går bedre.

MITT FØRSTE LOVBRUDD!


Hjertet mitt banket hardt og fort, og jeg prøvde så godt jeg kunne og virke helt normal. Det jeg i dag har gjort er nok for mange rene hverdagskosten og noe mange har gjort, dessverre. Jeg kom nylig hjem fra Molde, men da jeg sto på toget inn til Oslo S innså jeg at jeg ikke hadde nok penger på kortet til en billett! Å snike seg på kollektivtransport har jeg aldri gjort før, og med tanke på hvor stresset jeg var skal jeg prøve så godt jeg kan å unngå det i fremtiden også. 

Fra Gardemoen hoppet jeg på toget i siste liten og glemte helt at jeg denne gangen ikke hadde en gyldig billett. Jeg fortet meg å ta opp telefonen, men skjønte nokså raskt at jeg ikke hadde rå. Jeg hadde penger på mitt andre kort og i kontanter, men ikke på det kortet som var koblet opp mot vipps. Så klart begynte jeg med en gang å stresse og spurte til og med folk som skyller meg penger om de kunne vippse meg, uff av meg. Men etter en god stund stress var jeg så nære stasjonen at det hadde blitt for dumt å kjøpe en 4 soners billett, og jeg har aldri tidligere blitt sjekket i endevognene på tog. Dermed krysset jeg fingrene og lot tiden renne ut. Jeg hadde heldigvis nok penger til en enkeltbillett hjem til bestemor og kom meg helskinnet hjem. Men nå er jeg helt utslitt og skal slappe litt av før jeg starter ompakkingen til neste reise. 

– Mathilde –