FØRSTE GANGEN PÅ SKIKKELIG SALSAKURS


Hele dette folkehøgskoleåret har rektor på skolen hatt kurs i salsa. Jeg har vært deltagende hver uke og har virkelig storkost meg med dansingen. Jeg ble overrasket over hvor fort folk lærte å danse, men det hjelper vel at alle har rytmen i kroppen.

I det siste har jeg begynt å danse en time salsa privat i uken, men i går var jeg på mitt første skikkelige salsakurs. Jeg var litt skeptisk i og med at alle kom til å være eldre enn meg og ha danset mye lenger i og med at jeg startet rett på nivå 3 og 4, men det gikk veldig greit. Jeg hadde det kjempegøy og lærte mye nytt, men ble også veldig sliten etter 3 1/2 time dansing. Nå vet jeg i alle fall at salsa er noe jeg har lyst til å fortsette meg og holde vedlike. 

– Mathilde – 

MID SEASON SALE

Endelig har salget startet. I går fikk jeg en melding om at nelly har startet sitt mid season sale med opp til 70% rabatt og i dag har jeg vært inne og satt opp en ønskeliste. Her får dere 10 av mine favoritter. Hadde jeg bare hatt pengene hadde nok alle disse favorittene vært på vei i posten allerede, men så er det nå en gang sånn at man må jobbe for pengene. Jeg får nok vente til jeg får meg en jobb med å skjemme meg selv helt bort. Men det kan nok hende at jeg lar meg friste til å kjøpe i alle fall 1 plagg. 


1 HER // 2 HER // 3 HER

Black


4 HER // 5 HER // 6 HER// 7 HER

Pattern

8 HER // 9 HER // 10 HER

♥ Hva synes du?

♥ Lar du deg friste av salget?

– Mathilde – 

PLUTSELIG VÅR

Bukse – Sisters point // Genser – Vero moda // Sko – nike // Jakke – pull & bear // Skjerf – Cubus

For en dag det har vært! Sola har skint hele dagen og det har vært varmt i lufta. Etter middag tok jeg frem vårjakken og gikk en tur med Harsha. Så deilig å sleppe å gå med den store vinterjakken. Vi bor så tett på hverandre her på Toneheim at det er litt godt å komme seg bort i blant. Håper vi får tid til flere slike turer og at været holder seg som dette. Jeg er i alle fall helt klar for å ønske våren velkommen. ♥ Er det vår i lufta der du bor?

– Mathilde – 

JEG TRENGER FLERE TIMER I DØGNET!


Noen ganger spør jeg meg selv hvordan folk får tid til at de gjør i løpet av en dag. Det er så mange steder en skal prestere at det er jo til å bli helt ør av. Denne uken har det ikke blitt mye blogging på meg av den enkle grunn at det ikke er nok timer i døgnet. Det er lenge siden jeg har hatt en like stressende uke som denne. Og jeg som trodde folkehøgskole skulle være avslappende, haha. 

Det er jo så klart jeg som har tatt på meg for mye ansvar. Jeg har sagt ja til å ta bilder av alle på skolen, hyttevis og å opptre på to konserter med de øvingene som hører til. I tillegg har jeg valgt et krevende repertoar som jeg nå har brukt mange timer på å øve inn. Men nå er den ene av dagens konserter gjennomført og den neste har jeg heldigvis mer kontroll på. 

– Mathilde – 

PÅ BOLIGJAKT

Vi er allerede godt og vel ute i mars måned og jeg har dessverre ikke lenge igjen av skoleåret. Vi slutter allerede 15 mai! Jeg har ikke lyst til å bli ferdig med dette eventyret av et år, men er også veldig spent på hvordan veien min går videre. Og nå har jeg også begynt å se på bolig til neste år. 

I mitt forrige innlegg skrev jeg at jeg har søkt på interiørstudiet i Oslo. Om jeg kommer inn får jeg ikke vite før i juli og derfor er det greit å ha en plan b. Jeg kan finne på å ta et årsstudium i interiør, men i utgangspunktet er planen å jobbe om jeg ikke kommer inn. Dermed blir det Oslo uansett og boligjakten er i gang.

Jeg har også funnet meg noen å bo med. Min kjære venninne Benedikte og ei venninne av henne. Det er dyrt å bo i Oslo og å kunne bo sammen med to andre kan spare meg mye penger. 

Hvis noen skulle hatt noen tips til meg om boligsøk og leie av bolig setter jeg stor pris på det. 

– Mathilde – 

JEG BLIR INTERIØRARKITEKT

Å studere interiørarkitektur har vært planen i mange år nå. Ja, jeg gikk musikk på videregående, og musikk på folkehøgskole nå, men planen har aldri vært å bli musiker. Jeg har nå søkt på studie innenfor interiørarkitektur i Oslo, men er veldig usikker på om jeg kommer til å komme inn. Jeg har ikke mye erfaring, men det er en lidenskapelig hobby. 

Noen har det lett og vet tidlig hva de vil bli. Noen har det til og med så lett at dette yrket gjør det lett å finne jobb. Å være interiørarkitekt vil ikke være det samme som å være lærer eller lege, men jeg vil ha en grad med en tilhørende tittel. Hvor lett det blir å finne jobb i etterkant vet jeg ikke, men dette er hva jeg vil jobbe med. 

♥ Hva tror dere om dette studiet?

– Mathilde – 

ANBEFALING – GLOSSYBOX

Jeg har tidligere fortalt om abonnementet glossybox. Fra tidligere har jeg vært vant til å abonnere på blader, men jeg må si at disse boksene også falt veldig i smak. Hver uke får man en eske med forskjellige skjønnhetsprodukter. Noen er i original størrelse, mens andre er i en mindre utgave. Og som dere ser kommer produktene i pene bokser. Jeg bruker boksene til oppbevaring av diverse småting og synes dermed de er veldig praktiske. 

Så langt synes jeg de har truffet veldig godt med produktene. Og med tanke på pris får man veldig mye for pengene. Mitt abonnement varte i tre måneder og var en bursdagsgave fra broren min. Men man kan også ha et løpende abonnement til 179,- måneden. 

♥ Har du hørt om eller prøvd glossybox?

– Mathilde – 

JEG ER BLITT SMINKESJEF


Avgjørelsen ble tatt for en stund siden, men jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg er så heldig å få være sminkesjef på avslutningsforestillingen vår. Jeg skal få med meg 15 andre som skal hjelpe meg med sminkingen og jeg tror det skal bli kjempegøy. Litt skummelt er det å skulle være “sjef” og ha hovedansvaret, men noen må gjøre det også og jeg velger å tro at jeg kan klare jobben.

Jeg pleier egentlig bare å sminke meg til spesielle anledninger, og føler dermed at noen av de andre på gruppa kanskje er flinkere til å sminke enn meg, men pytt pytt, da har jeg noen å lære av. Vi skal jo jobbe sammen som en gruppe og gjøre hverandre gode. Og mitt ansvar som sjef er ikke først og fremst å gjøre oppgavene, men å sørge for at de blir gjort. 
 

– Mathilde – 

RYGGEN SATTE EN STOPPER

I dag har det vært arrangert skidag og planen var å stå på slalåm for første gang. Jeg hadde fått låne ski og alt var klart, men etter barnehageprosjektet har ryggen blitt verre. Jeg fortalte at jeg har skadet halebeinet og da er neppe slalåm for første gang en god idé. Men jeg har hatt en super dag allikevel med turgåing i nærområde. Vi endte alle opp i gapahuken ikke langt fra skolen for grilling av pølser og kos. Det var en nydelig dag å gå tur på. 


Hvorfor være stor når man er lykkelig som liten?


– Mathilde – 

BARNEHAGEPROSJEKT

Dette har vært en travel uke for toneheimelever. De som ikke har vært på opptaksprøve har jobbet med et barnehageprosjekt hvor vi ble delt opp i grupper og lagde seks forskjellige forestillinger for 400 barn! Det har vært strevsomt, men også utrolig gøy. jeg må si meg veldig imponert over hva folk har fått i stand på så kort tid. 

Det var ingen som klarte å gjette at jeg var utkledd som lemur, og jeg regner med det ikke var det første du tenkte heller. Mange syntes jeg så litt creepy ut, men jeg skremte heldigvis ikke barna. De var bare nysgjerrige. 

Det har vært mange dyr å se rundt om i gangene de siste dagene

– Mathilde –