FØR SNØEN FORSVINNER

I dag våknet vi til regn og snøen som var er nå blitt til slaps og glatte partier. Heldigvis fikk jeg tatt noen bilder i går mens snøen enda var fin. Jeg trengte noen bilder til mediafaget og fikk Benedikte med meg ut for en liten photoshoot. Vi hadde det veldig gøy med posering og da jeg tullet med at hun skulle slå hjul i snøen ble hun med på tanken. Det er bra vi fikk utnyttet den skikkelige snøen for det vi har nå er grunnen til at jeg i utgangspunktet ikke er fan av snø. ♥ Hva synes du om bildene?

– Mathilde – 

SLIK FOREVIGER DU DE FINE ROSENE

Er du som meg som har vanskelig for å holde liv i rosene eller planter generelt? Jeg liker i alle fall å leve i den tro av at jeg ikke er den eneste. Før jeg reise på ferie bestemte jeg meg dermed for å passe på at rosene jeg fikk til valentine’s kan pryde rommet mitt i lang tid fremover. Nå henger rosene i kroken av rommet tørkede og fine. 

Å tørke roser er veldig enkelt, men blir fortsatt veldig fint. Det er også en fin måte å forevige minnene bak rosene. Jeg brukte hyssing til å binde dem sammen og hang dem opp ned langs veggen. 


– Mathilde –

SMOOTHIE OG SNØSTORM

Nå sitter jeg på toget på vei tilbake fra Trondheim. Det ble en nokså kort tur, men jeg er helt overveldet over hvor mye jeg har fått tid til. Dermed har det også blitt liten tid til å oppdatere bloggen, men nå kommer det. 

Selv om jeg ikke hadde mange planer på begynnelsen av dagen ble fredag en innholdsrik dag. Vi var oppe tidlig, allerede 07:00. Jeg synes det er deilig å starte dagene tidlig og få mest ut av dagen. Sove kan jeg gjøre på Toneheim, hehe. Det ble smoothie på meg og Victoria og senere en fin tur langs Ladestien med Marie. Å si at det var snøstorm er vel litt å ta i, men på veien tilbake blåste det godt og snøen kom rett imot. Da var det bare å pakke kamera godt inn i jakka. Vi fikk også sneket inn et spontant kinobesøk hvor vi så La La Land. Kan anbefales til folk som ikke er like opptatt av dans og musikk som meg. Jeg fikk meg ikke til å slappe av og nyte den helt, haha. – Mathilde – 

A DAY WELL SPENT

Bildene fra gårsdagen forteller kort, men godt hvordan dagen var. A day well spent med trondheimsjentene mine. Venninner jeg har hatt siden barnehagen. Pannekaker til frokost, shoppingtur, kafébesøk, hjemmelaget pizza, film og gode samtaler. Kan man få utnyttet en dag bedre spør nå jeg. Litt mye penger brukt på shopping gjerne, men er det en tid jeg skeier ut er det når jeg er i Trondheim. 


– Mathilde – 

BARE GODE MINNER

Vel fremme i Trondheim og på vei inn til byen med flybussen med en ekte trønder som sjåfør. Nå føler jeg meg hjemme, haha. Skal bli så deilig å tilbringe noen dager her med venninner. For meg er Trondheim bare gode minner og en fin plass å besøke. Håper alle dere lesere får en fin uke videre!

FORNØYD MED EGEN INNSATS


Dagen i dag har gått med til en ting, jobbsøking. Jeg har vandret gatelangs i Oslo’s gater med CV of søknad i hånda og har til sammen levert ut 22 søknader. Og det føler jeg meg rimelig fornøyd med. Jeg ble overrasket over hvor godt jeg ble tatt imot og over hvor mange som sa de gjerne trengte hjelp. Jeg søkte først og fremst sommerjobb, men skoleåret for meg slutter allerede i mai, så å begynne da hadde vært ideelt. 

Nå synes jeg at en rolig kveld med film er vel fortjent. Er det ferie, så er det ferie. Og i morgen går turen videre til Trondheim hvor planen for dagen er shopping med min gode venninne Marie. Blir veldig fint å se henne igjen. 

– Mathilde – 

MIDT I BLINKEN

Vanligvis har vi skole på lørdager, det er korte dager, men jeg synes fortsatt det er litt kipt i og med at lørdager alltid har vært min favorittdag i uken. Helt siden jeg var liten har vi dratt til byen på lørdager og gått på kafé. Det har vært noe familien gjorde sammen. Nå har jeg skole fra 10-14 og mat en time senere og etter dette er butikkene stengt. Dermed har jeg mistet mye av “lørdagsfølelsen” som jeg var så glad i, men i helga kom den tilbake!

Som sagt tidligere startet vi vinterferien på fredag og helga tilbrakte jeg på Toneheim sammen med Harsha. Jeg hadde en utrolig fin helg, og lørdagen ble akkurat som lørdager bør være. Hadde jeg kunne gjennoppleve denne dagen ville jeg gjort det. 

Vi begynte dagen rolig og etter god frokost tok vi turen ned til byen, en 40 minutters spasertur. Der fikk vi både sett litt i butikker, kjøpt noen nødvendigheter og vært på kafé. Vel hjemme satte vi på en film og brukte god tid på å lage en enkel middag som også viste seg å bli utrolig god. Dagens høydepunkt: jeg fikk Harsha til å prøve oliven og han likte det! Haha, det små gledene i livet, eller hva? Dagen endte med at jeg sovnet på sofaen allerede klokken 10. 


♥ Har du fått kjenne på “lørdagsfølelsen” i det siste?

♥ Hvordan var din helg?

– Mathilde – 

HERLIG START PÅ FERIEN

På fredag begynte vinterferien for oss på Toneheim fhs. Jeg har så langt hatt noen supre feriedager og har tenkt å fortsette med det. Nå er jeg nylig kommet til Oslo og på onsdag reiser jeg til Trondheim.

De fleste på Toneheim reiste på fredag og gjerne enda tidligere, så vi var bare et par som ble igjen til søndag. Min plan var i utgangspunktet å reise til Oslo litt tidligere, eller til noen venner på Viken fhs, men siden Harsha måtte bli igjen til i dag gjorde jeg like gjerne det samme. Nå har vi hatt noen flotte dager sammen der vi har hatt to tomme hytter til rådighet. Ganske deilig med en stille helg.

– Mathilde – 

ET FHS-ROM MED PERSONLIGHET

Nå har rommet mitt blitt så koselig at jeg ikke får lyst til å forlate det. Det er blitt veldig personlig med pynt fra forskjellige steder i verden og bilder med gode minner tilknyttet. På døren utenfor rommet henger bilder med blinkskudd fra året så langt. Alle bildene fra toneheimåret skal inn i en bok når jeg er ferdig slik at minnene foreviges. Så langt har jeg fremkalt 100 bilder så det blir en tykk bok. 

De fleste som har vært innom rommet mitt sier at det er veldig meg. Det er lett å se at det er en jentes rom i alle fall. I utgangspunktet er rommene nokså like, men det er mye man kan gjøre for å få et personlig preg. Derfor synes jeg det er veldig spennende å se andres rom her på toneheim. Det kan fortelle mye om folk hvordan de velger å innrede rommet sitt.   

– Mathilde – 

THIS VALENTINE’S DAY

14. februar, også kalt valentine’s day. Jeg pleier ikke gjøre så mye ut av denne dagen. Det er alltid umulig å la den gå forbi i stillhet, for oppslagene er over alt, men man trenger ikke bade i røde roser av den grunn. Jeg er vel egentlig litt delt i min mening om valentine’s day. Skal man ikke vise at man er glad i hverandre hver dag istedenfor å bruke hauevis av penger på ekstra romantikk denne ene dagen i året? Likevel kan det være fint å få an liten push i riktig retning og det er utrolig fint at man denne dagen kan bruke enda mer tid på de man er glad i og skjemme dem bort litt. 

Her på Toeneheim har det vært mye fokus på denne dagen og det har fått meg til å ville utnytte dette til det fulleste. Da det ble mulig å lage valentine’s kort slengte jeg meg på, og selv om jeg ikke er noe god til å tegne prøvde jeg så godt jeg kunne. Akkurat når det gjelder dette er jeg for at det er tanken som teller, hehe. Også må jeg få si takk til Alexander, en herlig elev som tok seg både tid og penger til å kjøpe alle elever en rose. Det er jo bare det søteste! Harsha har også bestilt bord til oss på restaurant, så det blir utrolig koselig. Jeg gleder meg masse til å se hva resten av dagen/kvelden bringer. 

♥ Hvordan ble din valentine’s i år?

– Mathilde –