NYTTÅRSBALL PÅ TONEHEIM

I går var det duket for et aldri så lite ball. Ballkomitéen hadde virkelig stått på for å ordne i stand tidenes opplevelse. For et bra opplegg både på skolen med middag, underholdning og taler og med fest i et lokale i sentrum. En opplevelse vi sent vil glemme. 


– Mathilde – 

PÅ ENDA EN TURNÉ

Nå sitter vi på flyplassen i Stavanger og skal snart ta flyet tilbake igjen. Det ble enda en kort tur, men en vellykket en. I utgangspunktet skulle vi reise på én turné, men for at det skulle passe med alle skolene vi skulle besøke måtte vi dele det opp i to. Denne gangen har vi besøkt skolene med musikkutdanning i Stavanger og Sandnes. Altså var vi innom den videregående skolen jeg gikk på. Det var utrolig hyggelig å se både lærer og elever igjen.

Jeg var litt redd for at jeg skulle bli veldig nervøs, men det slapp jeg heldigvis. Nå har vi spilt dette en del ganger, så jeg klarte å holde nervene i sjakk. Det var utrolig delig!

Nå er det hjem igjen til Toneheim. Jeg håper vi har klart å inspirert folk til å begynne, for dette har for meg vært et supert år!

GAVEN SOM VARMER

I november fikk jeg en syk plan, og etter å ha brukt masse penger på garn var det ingen vei tilbake, jeg skulle strikke tøfler til alle jeg bor med. Vi bor ni i dette huset og julegaven fra meg var et par tøfler til hver av dem i hver sin farge. Det tok lang tid, men nå er jeg endelig ferdig og senere i dag skal de få dem. 

Dere kan tro de ble overrasket da jeg før jul fortalte dem om planene og viste dem hvilken farge de kom til å få. Det var et stort ansvar jeg tok på meg, men jeg var fast bestemt på å fullføre og etter å ha fortalt dem om det hadde jeg heller ikke noe valg. 

For de som skulle lure brukte jeg denne oppskriften HER. Jeg trodde det kom til å bli vanskelig å strikke tøfler, men det var det slettes ikke. Det eneste du trenger å kunne er å strikke rett og å felle. Slike tovede tøfler er gode og varme og en flott gave. 

♥ Er du glad i å strikke?

– Mathilde – 

NÅR DET ER FRIHELG

En gang i måneden har vi frihelg. Ellers har vi lørdagsseminar, men denne helgen fra og med middag på fredag har vi hatt fri. De som bor i nærheten pleier ofte dra hjem i disse helgene, men for mange blir det litt langt og dyrt. Jeg vurderte å dra til Oslo, men er veldig glad jeg droppet det og ble igjen. Vi pleier nemlig ofte å finne på mye kjekt disse helgene. Denne gangen var vi både på konsert, bowling i tillegg til en nydelig tur. Vi har hatt koselig filmkveld og senere i dag blir det swing for de som vil. Maten pleier faktisk også være mye bedre, haha. – Mathilde – 

I’M SPEECHLESS!

Helt siden jeg gikk en tur forrige helg har jeg hatt lyst til å gå tilbake for å ta bilder. Frosten og snøen lager de nydeligste motiver, jeg ble rett og slett litt målløs. Jeg hadde ikke planer om en veldig lang tur, men plutselig hadde jeg og Harsha vært ute i tre timer. Det var så mye fint å se og utrolig herlig med frisk luft. Håper det blir flere turer som denne. 
♥ Hva synes du om bildene?

– Mathilde – 

SØNDAGSTUR I NYDELIG VINTERVÆR

På folkehøgskole, hvor alt man trenger er på samme sted, bruker man lite tid på å gå rundt i område rundt skolen. I dag tok jeg meg likevel en tur. Været i dag har vært helt fantastisk, veldig kaldt, men utrolig fint. Jeg kommer nok til å ta den samme turen en del ganger for å få flere bilder. Det var så mye fint, men for kaldt til å være lenge ute. Men det var virkelig deilig med en forfriskende søndagstur. 


 

– Mathilde – 

UNNGÅ TØRRE VINTERHENDER

Hvert år på denne tiden får jeg samme problem, tørre hender. Men jeg har funnet min kur. Jeg har tipset om dette før, men nå har jeg utvidet og har enda et produkt å anbefale. I mange år har jeg sverget til almond hand and nail butter fra “the body shop”. Det er en veldig tykk krem som jeg pleier å bruke på natten med hansker. 

I min forrige glossybox fikk jeg et produkt fra weleda, et merke jeg liker veldig godt. Det var en olje til negler og neglebånd. Nå er rutinen både håndkrem og olje og det funker fjell. Virkelig å anbefale. 

– Mathilde – 

MITT 2016 (SEPTEMBER – DESEMBER

Da var har jeg laget ferdig den siste delen av årskavalkaden. Håper dere har likt å lese disse innleggene. Jeg har i alle fall hatt det gøy med å skrive dem, selv om det har tatt meg litt tid. Det har virkelig vært et innholdsrikt år med mange gode minner. 


September

I september var alt på Toneheim fortsatt ganske nytt, men jeg begynte å få noen virkelige gode venner. Været var strålende og det ble mye tid ute på tunet. Jeg tok meg en helgetur til Oslo for å være med venner og familie. Vi hadde vår første elevkveld på skolen og prydet huset med planter som fremdeles lever den dag i dag. Mamma var på besøk og jeg ble ferdig med å innrede rommet. September var også den måneden jeg fikk strekk i leggen som førte til et svært blåmerke på leggen. 


Oktober 

I denne flotte høstmåneden var fargene på trærne ute utrolig flotte og det ble dermed en del bilder. Vi var på opera i Oslo og samlet inn penger for TV-aksjonen. Høstferien tilbragte jeg i Italia med familien. Og vi hadde en flott halloween-feiring. 

Processed with VSCO with c1 preset


November

Årets første snøfall, alt for tidlig etter min mening. Vi hadde konsert med skolen og jeg begynte å strikke og hekle julegaver. 


Desember

En travel måned for de fleste også for meg. Mye pepperkakebaking både med de jeg bor med og med familien hjemme. Jeg fikk min første glossybox. Jentekoret hadde to konserter. Vi hadde juleverksted, elevkveld med jule-tema og julebord/juleavslutning. Hjemme hadde jeg en fantastisk julefeiring med konserter, god mat, venner og familie.SAMSUNG CSC
– Mathilde – 

BILDENE FRA TURNÉEN

Jeg hadde en utrolig fin tur med en liten, men veldig fin gjeng. Vi fikk spilt på videregående i både Stord og Haugesund, i tillegg til å spille en liten snutt på Gardemoen. Vanligvis tar jeg masse bilder, men denne turen ble det ikke så mye, men her får dere de beste.  

– Mathilde –

MITT 2016 (MAI – AUGUST)

Mai

En innhldsrik måned, spesielt for en russefotograf. Enda flere russeknuter ble tatt, som å synge og tjene penger på torget og å gå til Preikestolen i sports-bh. Været var utrolig bra denne måneden og da ble det mange hytteturer, både med venner og familie. Vi var også på en fin tur til Gulsvik for å feire farmor. Mai er også måneden for eksamensøving, så det ble det en del av. 


Juni

Litt flere eksamener, danseforestillinger og avslutning på skolen. Også klippet jeg jo håret mitt selv for første gang. 


Juli

Vi var på hytta i Oslofjorden og i Portugal. Også arrangerte vi flettekveld med noen venninner. 


August

Som jeg gjør hver augus var jeg i Trondheim for å besøke venner. Det aller mest spennende denne måneden var å begynne på Toneheim. Det tok ikke lang tid før jeg hadde fått mange nye venner, og sammen dro vi på tur over Besseggen. – Mathilde –