LA STRIKKINGEN BEGYNNE

I dag fikk jeg en etterlengtet pakke i posten. Mamma hadde sendt strikkepinner slik at jeg kan starte med min store plan om å strikke julegaver. Som dere ser har jeg kjøpt inn en hel del med garn, så nå kan strikkingen endelig starte. Som hvert år vil jeg prøve så godt jeg kan å lage julegaver og ikke bare kjøpe og for første år på lenge har jeg jo faktisk litt tid til overs. Jeg har troen jeg altså. 


♥ Pleier du å lage julegavene selv?

– Mathilde – 

DET KJIPESTE MED Å HA FLYTTET HJEMMEFRA

Så klart er det kjipeste med å ikke bo hjemme at jeg ikke ser familien så ofte og at det er vanskelig å holde kontakten med venner, men en annen ting jeg har kjent på er hvor kjedelig det er å bruke penger på alt man tidligere ikke har tenkt over som utgifter. 

For en stund tilbake var jeg på shopping med noen venninner. Så og si alt jeg kjøpte var ting jeg trengte og jeg endte opp med å bruke utrolig mye penger. Mer enn jeg noen sinne har gjort på en shoppingrunde. Jeg merker at det kjipeste å bruke penger på er tannkrem, tannbørste og shampoo. Det er ting jeg aldri før har trengt å betale for og selv om hver enkelt ikke koster mye tør jeg ikke, gnien som jeg er, å regne ut hvor mye penger som kommer til å gå med til slike varer dette året. Uff, nei. Sånn er det vel å bli “voksen”. 


♥ Har du følt det likt noen gang?

– Mathilde – 

TENK AT JEG HAR SÅ GODE VENNER


Da jeg gråt meg til søvn i går var det ikke lenger fordi jeg var trist, men fordi jeg var rørt. Jeg hadde ikke før innsett hvor gode venner jeg har her. Ikke hadde jeg trodd at det skulle strømme på med folk som brydde seg og ville høre hvordan jeg hadde det og i alle fall ikke at de var villige til å sitte oppe til kl. 2 på natten for å vite at jeg hadde det bra. Tenk at til og med to av dem tok seg tid til å hente en ekstra madrass slik at de begge kunne sove hos meg hele natten. Nei, jeg ble rett og slett litt satt ut og det er ingen tvil om at jeg føler meg beæret og vanvittig heldig som har slike gode venner. 

Jeg har ikke blogget på veldig lenge nå, og det er det flere grunner til. Men dette synes jeg fortjente et innlegg. Venner kommer og går, men når noen kommer løpende etter de har lagt seg klokken halv 1 på en hverdag, da vet du at det er et vennskap verdt å ta vare på. Og slike venner skal man lete lenge etter! 

Så til alle dere som hørte meg ut både i går og i dag og til dere som steller i stand jentekveld i kveld: tusen hjertelig takk! Jeg kommer aldri til å glemme det ♥

– Mathilde – 

ER DET SØNDAG SÅ ER DET SØNDAG

Noen andre som har hatt de dagene der man på slutten av dagen ikke helt klarer å forstå hva man har brukt tiden på. Mesteparten av dagen har jeg brukt på å overføre alle bildene mine til den nye eksterne harddisken jeg kjøpte i går. Det var virkelig på tide! Hele prosessen tok over tre timer og føltes virkelig som bortkastet tid, men det er veldig deilig å vite at bildene er sikret. Selv om mye av tiden i dag gikk med til å gjøre ingenting fikk jeg både startet og sluttet dagen på god måte, men ansiktsmaske, badstue og film. Noe har jeg da fått gjort i dag og jeg føler meg i alle fall klar for en ny uke. 

– Mathilde – 

VINTEREN MELDER SIN ANKOMST

I går la jeg ut bilder av frosten og i dag kom snøen. Bildene i dette innlegget tok jeg tidligere i dag, men nå ser det helt annerledes ut her. Bakken er dekket av et hvitt tynt lag og snøen ser ut til å fortsette å dale ned. Det blir nok lenge til vi ser grønt gress igjen. Selv om jeg ikke er snøens største fan synes jeg det er veldig fint å se det dale ned. Nå er jeg spent på hvordan det vil se ut i morgen tidlig. 


♥ Er det blitt vinter der du bor?

– Mathilde – 

FROST

-7 grader i dag morges, nå er virkelig vinteren kommet til Hamar, og en måned for tidlig spør du meg. I morgen er det til og med meldt snø! Jeg som er oppvokst i Stavanger er ikke vandt til vær som dette og synes det er alt for kaldt til at vi så vidt er i november. Buhu, og jeg som virkelig ikke liker kulde. Men, men det får jeg vel bare tåle. Heldigvis er husene godt isolert. 

Men nok syting om kulden. Det finnes jo faktisk positive sider ved dette været også, nemlig frosten. Er det bare jeg som synes frost er utrolig fascinerende? Før timen i dag tok jeg med meg kamera ut på plenen og tok litt bilder av vinterværet. Tenk at noe så enkelt kan være så fint!


♥ Hva synes du om bildene?

– Mathilde –