ÅRETS KOSTYME

Dette året valgte jeg moral fremfor et kult kostyme. Da jeg var i Venezia kjøpte jeg en maske som ble en viktig del av kostymet. Under masken og kjolen lagde jeg sår som ikke synes før knestrømpene gled ned kjolen opp og masken var av. Kostymet var for å fremme at det er utrolig mange, spesielt ungdom, som skjuler det som er vanskelig. For meg har det alltid vært viktig å ha noen å snakke med om mine problemer. Jeg har vært heldig, jeg har alltid hatt noen som har tatt seg tid til å høre på meg, men det er det ikke alle som har. Å ha noen som bryr seg er utrolig viktig. Ikke alle har behov for dype samtaler, men å vite at man har folk rundt seg som bryr seg om at du har det bra er noe alle trenger. ♥ Hva synes du om kostymet?

– Mathilde – 

NYE DETALJER PÅ ROMMET

Dette har jeg planlagt å gjøre lenge og nå har jeg klart å fullføre. Jeg fortalte tidligere om sminkekroken jeg lagde hvor jeg trengte et lite speil men måtte kjøpe fire. Nå har jeg også fått bruk for de resterende tre. 

På rommet vårt hadde vi ingen heldekkende speil så hvorfor ikke bruke litt av den ellers nokså kjedelige veggen og speilene som bare lå henslengt. Etter inspirasjon av min romvenninne brukte jeg noen knappenåler som knagg for smykkene mine. Ble det ikke fint? Det er i alle fall veldig praktisk så jeg er veldig fornøyd. 

♥ Hva synes du?

– Mathilde – 

ALDRI FØR VÆRT SÅ GIRA

Åh, denne dagen dere har bare vært helt fantastisk! Jeg skjønner ikke hvorfor men i dag har jeg vært i utrolig godt humør og vært kjempegira. Kan faktisk aldri huske å ha vært så gira før, haha. Det var mange som var ute i går, men jeg tilbrakte lørdagskvelden hjemme med film og hadde dermed en super morgen. Jeg begynte dagen med å rydde i huset og når folk begynte å våkne til lagde jeg iskaffe til hele gjengen! 

Jeg har også vært bøssebærer for tv-aksjonen i dag. For meg er tv-aksjonen en fin måte å vise at jeg bryr meg på. Jeg har kanskje ikke så mye penger å bidra med selv dette året, men jeg har i alle fall gjort en innsats for et godt formål og det gir en utrolig god følelse. 


♥ Har du vær bøssebærer før?

– Mathilde – 

HALLOWEEN MAKEUP – TIL INSPIRASJON

Nå er det ikke lenge igjen til halloween og på tide å begynne å tenke på kostyme. I alle fall om man må bestille noe over internett. Det er flere år siden jeg kledde meg ut sist, men i går fikk vi beskjed om at det vil bli arrangert en halloweenfest på skolen så i år har jeg lyst til å ta det skikkelig ut. Jeg har nå sittet å sett på videoer på youtube for å få litt inspirasjon og tenkte å dele noen av videoene med dere. 

 
OSIof6YkhXE
ZP9VuVITMKI
yhfKJCYTcJs

♥ Hva synes du?

– Mathilde – 

FALL IS HERE

Ja nå er det virkelig høst her. Det har skjedd en del mens vi var i Italia. Det har blitt mye kaldere og trærne har fått den fine fargen høsten er kjent for. I helga var jeg en tur innom Frognerparken og der var høsten godt etablert. Nå klør det i fingrene etter å gå ut å ta flere høstbilder. Det må jo være det beste med høsten: den fine naturen som gir grunnlag til inspirerende bilder.  ♥ Er det like fin høst hos deg?

– Mathilde – 

TO DAGER I MILANO

Da var vår tid i Italia over. I morgen er det tidlig opp for å rekke flyet tilbake til Norge. Vi har tilbrakt mesteparten av tiden i Venezia og i dag har vi vært i Murano en øy utenfor Venezia, men vi har også tilbrakt to dager i Milano. Det har jeg ikke rukket å blogge om enda, så her kommer bildene. Høydepunktet fra Milano var uten tvil Teatro Alla Scala hvor vi så operaen “The Turn of the Screw”. For meg som driver med klassisk sang var jo dette midt i blinken, og for en sal da! 

♥ Har du vært i Milano?

– Mathilde – 

FOR EN BY!

Jeg må bare få si: for en by! Oppholdet i Venezia har vært fantastisk og jeg kommer gjerne tilbake. I går satte vi oss på toget og er nå i Milano som også har vist seg å være en fin by, men ikke i nærheten av Venezia. På hotellet vi er på nå har vi hatt store problemer med å få internettet til å fungere så dette innlegget med de siste bildene fra Venezia skulle egentlig ut på bloggen i går, men det ble altså ikke mulig. Dere kan tro jeg var irritert når ingenting fungerte i går. Det hjalp ikke at jeg hadde internett på mobilen, for der hadde jeg ingen av bildene. Men nå får dere altså se bildene fra en by jeg anbefaler ale å besøke. 


♥ Har du vært i Venezia, i så fall likte du det?

– Mathilde – 

GONDOL


I flere dager har vi prøvd å få ordne med gondoltur, men det har også vært mye annet vi har hatt lyst til å gjøre og derfor har vi ikke fått tid før i dag. Det var utrolig dyrt, men også utrolig fint og veldig kjekt. Jeg tok en hel del bilder, som dere kan se. Det var så mange fine motiver! Selv synes jeg det hadde vært litt trist å ha vært i Venezia uten å ha tatt en gondol, så dette sto høyt på lista. 


♥ Har du prøvd gondol før?

– Mathilde – 

BILDEOPPDATERING FRA ITALIA

Vi har flotte dager her i Italia. Mye fint og se og oppleve. I går brukte vi mesteparten av tiden på et museum og ellers vandret vi rundt i nye trange gater og fant koselige steder å spise. Jeg får ikke tid til lange oppdateringer mens jeg er her i og med at det tar utrolig lang tid å laste opp bildene, men bilder skal det bli! Her har dere bildeserien fra gårsdagen. 

– Mathilde –