NÅ SKAL DET FEIRES!


Jeg er blitt ganske flink til å finne grunner til å feire, men denne grunnen har jeg ikke lett etter, den ble servert på sølvfat. I dag har jeg nemlig hatt eksamen i norsk hovedmål. Det er et sikkert tegn på at tretten års skolegang nærmer seg slutten. Litt rart å tenke på at jeg har øvd til denne eksamen i så mange år, og nå er den gjort. Er ikke det en grunn til å feire så vet ikke jeg altså! 

Som dere kan se tar jeg feiringen med punsjruller. Det er ikke ofte jeg skeier ut med sånt, men nå passer det perfekt. Dessverre får jeg såvidt tid til å kose meg før jeg må på jobb for så å dra på dans og til sist på en annen jobb. Livet, eller hva dere! Jeg skal i alle fall ta meg god tid til på å gå i finværet til jobb. Håper dere alle får en super dag!

♥ Har du hatt eksamen i dag?

– Mathilde – 

OUT IN THE WOODS

Nå var denne Oslo-helgen over og vi skal snart sette oss på toget hjemover. Det har vært en innholdsrik og kjekk helg hvor vi har fått feiret både bestemor og farmor. Nå skal det bli deilig å komme hjem, selv om det betyr eksamensforberedelse.

♥ Har du hatt en fin helg?

– Mathilde – 

88 ÅR – RUNDERE FÅR DU DET IKKE!

Hei, og god lørdagskveld! 

Det blir en litt sen oppdatering fra meg i dag ettersom jeg har hatt en bursdag å feire. I dag ble nemlig farmor hele 88 år! 

Vi ankom Oslo sent i går kveld og i dag tidlig reiste vi videre til Gulsvik hvor tanten og onkelen min har hytte. Her ble vi en god gjeng som alle feiret den runde dagen. Ja for et rundere tall enn 88 kan man jo ikke bli, hehe. Det ble en flott feiring med masse god mat og hyggelig selskap. Været har vært litt vekslende, men vi fikk da tatt oss en tur i de nydelige omgivelsene. 


Farmor hadde tenkt å la denne bursdagen gå forbi i stillhet, men det hadde ikke vi. Det ble en stor feiring med alt en fest trenger og, etter farmors mening, alt for mange gaver, haha. Selv tror jeg hun satte pris på alle som ville være med å feire henne.


Dagens underholdning var rett å slett å lete etter vann med de to stengene som dere ser på bildet under. Noen andre som har prøvd dette og vet hvordan det fungerer? Det var bare halvparten av oss som fikk det til og jeg var en av dem!

Dagens outfit:

♥ Hvordan har din lørdag vært?

– Mathilde – 

OSLO NEXT

Da er jeg straks av gårde for å rekke flyet til Oslo. Jeg drar sammen med familien for å feire mine to bestemødre som har bursdag. Det blir nok en veldig koselig tur. Det er en stund siden jeg var i Oslo sist, så det skal bli kjekt å møte familie igjen.


Med meg i bagasjen har jeg to tykke norskbøker. Jeg har nemlig eksamen på tirsdag og det begynner å bli på tide å lese. Uff, jeg er nok litt sent ute, men det skal nok gå fint. Jeg har i alle fall tid til å lese på flyet. 

♥ Hva skal du gjøre denne helgen?

– Mathilde – 

NYE SMINKEPRODUKTER SLÅR ALDRI FEIL

Man kan trygt si jeg ble litt revet med på min lille shoppingrunde i går. Vi hadde tre timer fri midt på dagen, så da dro jeg like godt til byen for å spise lunch og gå litt rundt med Rebecca. Vi tok en tur innom H&M og plutselig endte jeg opp med en hel del nye sminkeprodukter. Hvordan det gikk til kan jeg ikke helt svare på, men jeg er veldig fornøyd med det jeg kjøpte i alle fall. 

Jeg har lenge hatt lyst på matte lipgloss og jeg har hørt en hel del bra om NYX sine så da slo jeg på stortromma og kjøpte hele fire av dem. De kostet bare 79,- per stykk, og det kan jeg leve med. I tillegg til disse kjøpte jeg også en lipliner og en quick dry nail spray. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med hva jeg kjøpte. Alt det nye til leppene er i utrolig fine farger og passer godt å kombinere. I dag brukte jeg den røde. Den er ganske kraftig, men en nydelig farge. Når jeg har fått testet produktene i litt lengre tid, tenker jeg å skrive et nytt innlegg med oppdatert informasjon om hva jeg synes. 

♥ Har du prøvd NYX sine produkter?

♥ Har du unnet deg en shoppingtur den siste tiden?

– Mathilde – 

ROSER KAN LØFTE OPP ET HVERT HJEM

Jeg er et travelt menneske for tiden skal jeg si dere. Jeg trodde det kom til å roe seg nå som eksamenstiden er her, men neida. Skolen er mindre travel, som forventet, men med alt annet som skjer er det fortsatt travle dager. I de kommende ukene har jeg både kor-konsert og flere danseforestillinger i tillegg til eksamen. Selv om det er hektisk liker jeg det. Det er noe helt annet å stresse med noe kjekt og få et bra resultat enn å stresse med skole med tanke på videre utdanning.

 

I dag hadde jeg min siste normale dansetime med de små, altså som danselærerassistent. Jeg har fått et nokså nært forhold til dem, så det føles litt rart å skulle skilles. Den siste timen ble i alle fall veldig koselig og jeg gikk fra timen med en bukett roser. En av de søte jentene kom med roser og en sjokolademedalje både til meg og læreren. Nå står de fint plassert på rommet, og jeg kjenner jeg blir glad bare av å se på dem. 

Mitt eneste problem var at jeg ikke hadde noen vase, så da måtte jeg bare være kreativ. Det er ikke vanskelig å finne noe å sette blomster i og det jeg endte opp med å bruke var et syltetøyglass. Men jeg syntes det ble litt kjedelig så da pyntet jeg det litt med det jeg kunne finne på rommet. 


♥ Hva synes du om vasen?

– Mathilde – 

LATEST INSPIRATION


♥ HÅRFRISYRER ♥ FINVÆR ♥ INTERIØR

Dette er de punktene som har inspirert meg mest i det siste, derfor bestemte jeg meg for å lage en liten collage til dere. Kanskje lar dere dere inspirere. 

♥ Hva har inspirert deg i det siste?

– Mathilde – 

DENNE UKENS…

OPPSKRIFT – 16.mai publiserte jeg en smoothieoppskrift. Denne smoothien ble, etter min mening, superfrisk og god. Anbefales på det sterkeste. 

NEDTUR – Jeg så på det som en skikkelig nedtur å komme opp i arrangering/komponering i eksamen. Det er ikke det faget jeg føler meg mest stødig i. 

CRAVING – BÆR! Jeg er veldig glad i bær, men denne uken altså! Spesielt jordbær har vært ukas favoritt. 

HØYDEPUNKT – Høydepunktet denne uken må nok være 17.mai. Jeg esker 17.mai og alt som hører til. Kvalitetstid med venner og familie, god mat og 17.mai tog. I år hadde jeg også en super 16.mai som russ. Jeg var ganske utkjørt på 17.mai, så når jeg tenker meg om var egentlig 16 en enda bedre dag enn 17 til og med! 

MOTIVASJON – I dag hadde jeg min første eksamen. Det vil si at jeg bare har tre igjen før jeg er ferdig med pensum fra videregående. Jeg har ventet på det så lenge og det er en super motivasjon at jeg snart kan ta meg fri! 

♥ Har din uke vært like bra som min?

– Mathilde – 

VI LO SÅ TÅRENE TRILLET


Hei, alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg så langt, min har i alle fall vært helt super! Fra fredag til lørdag var jeg på en minneverdig hyttetur med min bestevenninne Rebecca. Vi hadde virkelig godt av å komme oss litt vekk fra alt og alle. Planen var egentlig å øve til eksamen, men siden vi kom opp i et fag det er vanskelig å pugge til ble det mer avslapning. Det var rett og slett den perfekte hyttetur. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye. Vi lo så tårene trillet og te-en sprutet. 

Turen endte med at vi måtte ta buss for tog hjem. Vi ble stående å vente på bussen i pøsregnet og ble avvist av tre busser før vi omsider fikk sitte på. Turen som egentlig skulle ta 1 time med tog tok plutselig 2 timer og ett kvarter. Vi var ganske irriterte da bussen nådde byen. Men selv om hjemturen ble et irriteringsmoment vil jeg huske turen som den beste hytteturen jeg har gatt på lenge! 

♥ Hva har du gjort i helgen så langt?

– Mathilde – 

LIKE A PUNCH IN THE FACE

I dag var det enda et eksamentrekk på skolen og det ble et skuffende resultat. Jeg kom opp i et av fagene som går under kategorien krise. Så på mandag skal jeg ha eksamen i arrangering komponering. Dette er et fag jeg ikke vet helt hvordan jeg skal øve til, noe som egentlig gjør det enda vanskeligere. Men det er ikke så mye å gjøre med det. Eksamen er eksamen og må gjennomføres. 

Jeg merker også vi er kommet til slutten av året. Det er bare 34 dager igjen til ferien og man kan merke hvilke lærere som stresser med å få oss i mål til eksamen. Noen fag er vi også så og si ferdige med for i år. Eksempelvis ble gårsdagen en deilig dag hvor vi fikk en lang nok pause midt på dagen til å kunne gå hjem. Da tok jeg med meg min venninne Rebecca hjem, slik at vi fikk slappet av skikkelig med en deilig bringebærsmoothie. Vi hadde planer om å øve til eksamen, men det får bli en annen gang, haha. 


♥ Kom du opp i det du ville?

– Mathilde –