KRAFTTAK MOT KREFT

Dagens gode gjerning var å gå med bøsse til innsamling for kreftforeningen. Vi fikk inn en god del, men delte også ut en del kort til dem som endten ikke var hjemme eller til dem som ikke hadde kontanter. Å gå med bøsse var enklere når folk faktisk hadde kontanter hjemme, men nå har vi heldigvis mange muligheter til å overføre penger i etterkant. 


I år går pengene til å finansiere forskning på livsforlengende behandling og tilbud til alle som må leve med kreft resten av livet. Vi har kommet langt med forskningen, men fortsatt er det alt for mange som dør av kreft hvert år. I løpet av et liv er det få som kommer unna at noen de har nært eller noen de har kommet i kontakt med underveis får kreft. Kreft er en sykdom som rammer pasienten men også pårørende utrolig hardt. Det kan ta lang til å kurere og i alt for mange tilfeller dør pasienten.  

Jeg er veldig glad jeg brukte en time av denne dagen til å samle inn penger til en god sak. Det er godt å vite at vi har slike organisajoner som hjelper til med å finansiere forskningen. Vi møtte ulike reaksjoner i dag, fra folk som ikke ville åpne døren, til folk som løp huset rundt for å finne småpenger. Vi møtte også en som fortalte at hun tidligere hadde vært rammet av kreft og synes det var veldig fint at vi gikk rundt. 

Har du lyst til å gi litt av ditt? Da kan du gjøre som vist på bildet over, eller donere via denne nettsiden. 

– Hva er dine tanker rundt emne?

– Mathilde – 

SPENT PÅ DAGENS GJØREMÅL


For øyeblikket sitter jeg og inntar frokosten og gruer meg litt til å begynne denne dagen. Jeg har så mye jeg skal få gjort. Dagens gjøremål kan telles på to hender og det meste er skolearbeid. Jeg må egentlig si jeg er litt spent på hvor mye jeg klarer å få unnagjort. 

Jeg skal også være bøssebærer for krafttak mot kreft i dag. Denne uken kommer det til å bli samlet inn penger i hele Norge, så pass på å ha kontantene klare! Jeg synes det er utrolig fint å kunne være med å hjelpe på denne måten. 

– Skal du samle inn penger?

– Mathilde – 

PIANO PÅ TOALETTET

En litt merkelig overskrift?  Ja jeg er enig. Jeg ble gange overrakset når mamma kom bort il meg og fortalte at kefeen vi var på hadde et pino på do. Noe sånnt har jeg aldri vært borti før. 

Pianoet på do var vel et av lyspunktene denne dagen. I dag har vært en sånn dag der alt gikk galt. Til og med det jeg ikke trodde at var mulig gikk galt! Jeg håper i alle fall jeg klarer å avslutte dagen på et bar vis, for nå drar jeg snart til ei venninne. Kjenner det er noe jeg trenger i dag. En rolig kveld med kjekke jenter. 

– Hvordan har du tilbragt lørdagen?

– Mathilde – 

EN KJEKK FORANDRING

Hei og god morgen! Kjenner det er godt å få helg nå selv om jeg må bruke mye av tiden på skolearbeid. 

Men nå over til forandringen. Jeg har nemlig “oppdatert” facebooksiden min. Nå har jeg begynt å legge ut bilder som jeg ikke kommer til å legge ut andre steder. I går oppdaterte jeg feks. med et bilde fra gårsdagens kjoleprøving. Kjolene var helt nydelige, men også utrolig dyre, så jeg tviler på at det blir noen av dem desverre. 


Jeg tenker det er mer spennende for dere å følge meg på facebook om dere kan få noe ekslusivt der. Du finner siden HER om du er interessert. 

– Hva synes du om ideen?

– Mathilde – 

INSPIRATIONAL HAIRSTYLES

Jeg har jo snakket så varmt om at jeg skal bli flinkere til å flette og til å lage hårfrisyrer generellt. Dette holder jeg fast ved. Jeg synes det er så utrolig fint og kan tilføre antrekket mye. Jeg har kjøpt meg flettebok, men har fått brukt den alt for lite. Jeg trenger noen å øve på! De siste dagene har jeg faktisk flettet håret til en i klassen og da følte jeg meg priviligert. Hun er den jeg kjenner som er flinkest til å flette og at hun ville at jeg skulle flette henne, ikke bare en gang, men to! 

Siden jeg har fått flettedilla har jeg tatt meg tid til å få litt hårfrisyreinspirasjon fra weheartit. Nå klør det virkelig i fingrene etter å flette, men jeg må nok vente til jeg er ferdig på jobb. Uheldigvis har jeg klart å glemme hårstrikk i dag, så jeg kan jo ikke flette mitt eget hår en gang. Håpløst! Jaja, jeg klarer nok å vente til jeg kommer hjem. -Weheartit – 

– Er du flink med hår?

– Hvilken av hårfrisyrene ville du gått med?

– Mathilde – 
 

IKKE RART FOLK BLIR LURT

I dag blir det oppdatering fra jobb. Helt siden jeg fikk denne jobben har torsdagene gått i ett. Dagen går fra kl. 8-8 og siden jeg slutter på skolen samtidig som jeg begynner på jobb er det ikke tid til noe i mellomtiden. Men i dag har jeg for første gang fått tid til å dra hjem og det var utrolig herlig. Spesielt herlig var det fordi været bare var helt nydelig! Jeg måtte bare ut å ta blider selv om jeg såvidt fikk tid til å spise før jeg fly ut døren igjen. 

Men det er på denne tiden av året at folk blir lurt av været for det er ikke så varmt selv om sola skinner. På vei hjem var jeg på nære nippet til å ta av meg jakken og da jeg kom hjem var det bare å finne frem solbrillene. I det siste har jeg hatt så lyst til å finne frem litt lettere kjær. Jeg er så lei alle lagene med klær jeg tar på meg hver morgen. Men nå må jeg jo huske at det faktisk snødde i går, så med andre ord: det går ikke an å stole på det været!

Genser – Forever 21// Skjørt – BikBok HER

– Hvordan er været der du bor?

– Hva synes du om antrekket?

– Mathilde – 

 

I NEED A MAXI DRESS

Jeg eier ikke en eneste maxikjole, men det er jo utrolig stilfullt og fint. Spesielt er det fint på scenen. En kassisk sanger bør vel eie en maxsikjole til finere anledninger, eller hva? Det er i alle fall det jeg har prøvd å overbevise meg om. Noen andre som gjør det samme, finner “gode” grunner til å kjøpe noe man har lyst på? 

Nå trenger jeg ikke lenger finne på grunner til å kjøpe meg en maxsikjole, nå har jeg faktisk en god grunn, jippi! I april skal vi nemlig ha konsert hvor antrekket er nettopp maxsikjole. Men nå må jeg jo finne en passende kjole da. Jeg har lett litt rundt på nettet og funnet flere kandidater. Nå er det jo bare å estemme seg da. Jeg hadde blitt veldig glad om dere vil hjelpe meg å finne den rette! 

ROSA// RØD// BLÅ

NUDE// GRÅ// ROSA

– Hvilke likte du best?

– Mathilde – 

 

SheIn -Your Online Fashion Women Kimonos  SheIn -Your Online Fashion Coats 

 

HER FÅR OGSÅ DERE GODER! #GIRA SJEL

//i  samarbeid med caseapp.no

På skolen vår går omtrent alle rundt med en mac som ser så og si nøyaktig lik ut som alle andres. Da er det ikke alltid så enkelt å vite hvilken som er din. Jeg husker en venninne av meg som gikk rundt med en mac i lengre tid helt til hun kom på at hun ikke hadde mac med på skolen den dagen, haha. Ja sånn kan det gå. 

Jeg har hatt min mac i snart tre år og desverre ser den ikke så ny ut lengere. Den har fått flere riper i lakken og jeg, som alltid er veldig nøye med sånt, blir faktisk litt trist av å se på den. Men nå, nå skal det bli slutt på det. Nå skal jeg bli glad av å se på mac-en for nå har jeg bestilt skin til den på caseapp.no


Caseapp har gode muligheter for at du skal kunne lage ditt personlige skin eller cover. Du kan bruke dine egne bilder som du setter sammen slik du helst vil ha dem, eller du kan bruke en av de mange malene som ligger ute. Selv har jeg bestilt et skin likt som det du kan se i det nederste bildet til venstre. Hadde det ikke vært for at mobilen min er døden nær hadde jeg nok kjøpt meg et deksel også, men det får vente til jeg eventuelt kjøper ny mobil. Jeg synes det er så utrolig stilig når mac og mobil matcher! 

Når jeg har fått mitt skin skal jeg selvfølgelig oppdatere dere med min mening om produktet og i tillegg vil jeg gi dere rabattkoder slik at dere, mine flotte lesere, skal kunne handle hos caseapp til en billigere penge. Om ikke dette var nok vil jeg også holde en giveaway! Hva premien blir får dere vite ved en senere anledning. Høres ikke dette flott ut da dere? Jeg er i alle fall supergira!

– Mathilde – 

DENNE UKENS…

Det er lenge siden jeg har hatt en oppsamling av ukas ditt og datt og tenkte å ta opp tråden. Denne uken har jeg hatt viderferie, så en uke litt utenom det vanlige har det vært, men en kjekkere uke garantert! Burde kanskje publisert dette i går, men madag må jo også være innafor. 

Opptur: Jeg har gjort mye kjekt denne uken, men jeg må nok kåre forrige torsdag til den beste. Da var jeg både på hyttetur med to flotte jenter og på spillekveld med en herlig gjeng. Jeg storkoste meg virkelig den dagen altså. 


Nedtur: Vel, jeg har jo vært syk mesteparten av ferien og det er jo aldri kjekt. Jeg har heldigvis ikke vært sengeliggende, men det er ikke så gøy at du henger etter og i alle fall ikke å måtte pusse nesen annenhvert minutt. Dessuten er jeg nesten aldri syk, men i ferien, joda…


Latterkrampe: Noen som har hørt om brunostkake? Det hadde ikke jeg, før i går. Jeg og ei venninne var på kafé og der ble vi tilbudt å smake kake. Hun sa først nei men han insisterte og jeg følte meg litt uhøfflig så jeg sa ja. Typsik meg… Ikke før han hadde servert oss to nokså store stykker fikk jeg med meg at det var en brunostkake vi hadde forran oss. Jeg liker omtrent alt, men dette synes jeg hørte lite lovende ut. Jeg var først ut med å prøve og det var nok lett å forstå at det ikke falt i smak. Den var faktisk så fæl at vi ikke klarte å holde oss seriøse. Kommer nok ikke til å glemme den kaken på en stund. Venninnen min mente hun enda hadde smaken i munnen da hun våknet i dag morges, haha. 

Craving: Sjokolade, desverre. Det er noe som skjer med meg når jeg har fri, sukkersuget bare øker! 


Mest leste innlegg: Det var innlegget jeg skrev på lørdag hvor jeg fortalte at jeg har fått plass på Toneheim folkehøyskole. Jeg fikk veldig mange gratulasjoner, og det vil jeg gjerne få takke for. Det var også kjekt å høre om andre som har hatt gode opplevelser med folkehøyskole tidligere. 

Instagram: Det finnes utrolig mange instagramkontoer som viser inspirerende bilder og videoer når det gjelder hår og sminke. Disse har jeg hatt mye glede av i det siste. Jeg følger en del slike kontoer hvor en av dem er @hairmakeupdiary

– Hvordan har dun uke vært?

– Har du vært utsatt for brunostkake?

– Mathilde – 

 

NEW IN FROM NELLY

//inneholder annonselenker

Nå har jeg strevd så lenge med å prøve å få noen gode bilder av de nye kjolene, men det var neimen ikke lett skal jeg si dere. Akkurat når det gjelder sånne ting vil jeg heller ikke gi opp før det i alle fall er nogen lunde greit. Ville helst hatt et bilde i helfigur, men neida. Jaja, dere får slå dere til ro med disse bildene. 

Nå den siste tiden har jeg fått det for meg at jeg skal bli flinkere til å gå med kjoler. Jeg vil bli en av dem som kan gå i kjole til vanlig uten å få spørsmål om hva anledningen er. Derfor har jeg kjøpt meg to nye kjoler som jeg tror er mulig å bruke til ulike anledninger ved hjelp av ulikt stæsj. De var utrolig herlige å gå i, men etter å ha prøvd dem på kjenner jeg at jeg kunne gått ned en størrelse. I alle fall den svarte. Får bare håpe det ikke synes. 


Off Duty Dress – HER


Casual Dress – HER (utsolgt i grå)

– Hva synes du om kjolene? 

– Går du ofte med kjole?

– Mathilde –