HVORDAN BRUKE FAVORITTSKOENE ÅRET RUNDT

Det begynner sakte men sikkert å nærme seg varmere tider, men for en kaldfisk som meg er det fortsatt en god stund igjen til jeg kan si at det ikke lenger er kaldt. Når det var på det kaldeste hadde jeg problemer med å finne varme nok sko. Jeg har noen som burde kvalifiseres, men jeg får alltid så vondt i føttene av dem. Hvert år er det samme regla. Jeg tenker med meg selv: kanskje jeg ikke får vondt i år og det gjorde vel ikke så vondt. Vel det gjør det! Jeg har hatt vondt i snart 3 uker! 

Altså jeg måtte finne en løsning. Jeg har ganske mange sko som jeg liker veldig godt, men som ikke er varme nok til vinteren. Jeg synes rett og slett det er litt trist å legge dem bort når vinteren kommer. Noen ande som har det likt? Men nå har jeg altså funnet en løsning, og vanskelig er den heller ikke. Men det aller beste, etter min mening, er at det ikke er dyrt. Det er faktisk så lett som å kjøpe noen ullsåler å putte i skoene. Har du ett par kan du veksle på hvilke sko du vil ha dem i og de gjør underverker for føttene. De blir både mer behagelige å gå i og varmere. Ullsålene jeg har er kjøpt på enklere liv og kan finnes HER

 

♥ Hva synes du om tipset?

♥ Har du prøvd dette før?

– Mathilde – 

 

PRØVER EN NY FRISYRE

Da jeg våknet i dag fikk jeg en veldig trang til å prøve noe nytt. Jeg er ikke å betrakte som veldig flik til å flette, men øvelse gjør mester, ikke sant?! Jeg har nemlig lyst til å bli flink til å lage spenstige hårfrisyrer og planlegger å kjøpe en bok med fletteoppskrifter i dag. Kanskje var det det jeg ble inspirert av? Jeg ble egentlig nokså fornøyd og synes det ble ganske stilig. 

♥ Hva synes dere om frisyren?

♥ Er du glad i å flette?

– Mathilde – 

TILBAKEBLIKK – KLASSETUR 2012

Jeg teller ned dagene og gleder meg enormt. Jeg har store forventniger og håper det blir like supert som jeg har forestilt meg, men med de folka jeg skal reise med kan det jo ikke gå galt! På mandag 06:30 møter jeg resten av musikklassen på flyplassen og få timer senere er jeg i en by og et land jeg aldri før har vært i, byen er Berlin. 

I forbindelse med denne klasseturen har jeg i dag funnet frem bildene fra den forrige klasseturen jeg var på. Da tok vi turen til England og for en tur det var. Jeg klarte ikke finne alle bildene mine, men etter å ha sett litt tilbake i bildene på facebook fant jeg noen. Det begynner å bli noen år siden nå for 2012 var året. Jeg har ikke forandret meg så mye på disse årene ser jeg, men noen forandringer er det. 

Mimring er så utrolig koselig. Jeg har mange gode minner fra denne turen og bildene hjelper meg å huske hvor flott jeg hadde det. Kamera er så klart med denne gangen også. Mange bilder skal det bli, det er sikkert. Jeg har ikke vært i England siden denne turen så fra mitt synspunkt begynner det virkelig å bli på tide. 

♥ Har du vært på klassetur, i såfall hvor?

– Mathilde – 

SALG SALG OG ENDA MER SALG

//inneholder annonselenker 

Det er så mange salg for tiden at jeg blir helt rådvill. Det er så mye jeg gjerne skulle ha kjøpt, men så kommer det evige dilemmaet: hvor mye kan jeg kjøpe for, og hvor mye må jeg spare. Jeg har alltid vært en storsparer og det tar ofte lang tid mellom hver gang jeg er på shopping. Å vite hvor mye jeg kan kjøpe for er alltid et spørsmål, men nå synes jeg det er enda vanskeligere. Jeg reiser nemlig til Berlin på mandag og der må jeg jo bare shoppe, men januarsalget er jo snart over, så jeg må bestemme meg for om jeg vil benytte meg av salget eller ikke. Ahh, luksusproblemer…

Bare for å gjøre dilemma enda litt mer komplisert trekker jeg inn fremtiden. Jeg skal nemlig gå på folkehøyskole til neste år, og det er jo ingen hemmelighet at det er dyrt. Heldigvis får jeg støtte av foreldrene mine som gjør det litt mer overkommelig. Men så, så kommer jo den videre utdanningen, og den blir jo heller ikke billig. Så ja, jeg har litt å tenke på, men det er jo lov å drømme seg litt bort. Under kan dere se hva jeg har drevet å siklet på en stund nå. 

Nelly

 

1 2 3 4 

1 2 3 4

Bangerhead


1 2 3 4 5 6 7 8

♥ Hva synes du?

♥ Har du hatt dette problemet før?

– Mathilde – 

 

 

SANNHETEN BAK BILDENE

I helgen la jeg ut noen antrekksbilder, men aldri i livet om jeg er så varmblodig at jeg kan gå kledd som dette ute en vinterdag. På veien opp og hjem igjen fra bildetakningen var klesstilen en litt annen. Jeg tok på meg ekstra mye klær slik at jeg startet varm og hadde mye å ta på meg etterpå. 

Jeg regner med mange andre bloggere kjenner til dette fenomenet. Vi gjør mye for at bloggen skal bli bra. Men jeg må legge vekt på at dette er et valg de aller fleste bloggere tar fordi de har interesse av en fin blogg og ikke fordi man føler seg presset. Slik er det i alle fall i mitt tilfelle. 

Dere kan lese det egentlige antrekksinnlegget HER, og sammenlikne bildene. 


♥ Har du gjort det samme?

Send gjerne inn spørsmål til spørsmålsrunden min HER

– Mathilde –  

AV MED KLÆRNE

Først vil jeg begynne med å si tusen takk for hjelpen i går. Jeg fikk mange fine forslag som jeg vil ta videre med meg. Jeg blir så glad når dere vil ta dere tid til kommentere. Så igjen tusen takk ♥

Nå over til overskriften. Jeg kom hjem etter ballettrening for ikke lenge siden, og da var det bare rett av med klærne. En stund nå har det jo faktisk vært snø i Stavanger, men nå virker det som den tiden er over, for både i går og i dag har det høljet ned. Jeg var ikke forberedt på regn i dag og ble derfor gjennomvåt. Heldigvis hadde jeg en god jakke som holdt meg varm og tørr på store deler av kroppen, men f.eks. buksa var omtrent helt umulig å få av fordi den var klistret inntil huden. 

Nå sitter jeg i koseklær i sofaen og har tenkt å prøvesmake bursdagsgaven min. Jeg spiser lite sukker i hverdagene så den har bare ligget på rommet, men nå, mens jeg leser til prøve, vil jeg kose meg!

♥ Hvordan er været der du bor? 

Ikke glem å stil spørsmål til spørsmålsrunden HER

– Mathilde – 

MER SIKKER ELLER MER FORVIRRET?

I dag gikk skoledagen til karrieredag. Det var veldig interresant og lærerikt, men om det har gjort meg mye klokere, det er en annen ting. Jeg har lenge vært usikker på hva jeg vil gjøre og jeg er enda ikke 100% sikker. At jeg vil tilbringe neste skoleår på en folkehøyskole er jeg nå sikker på. Jeg makter ikke å gå rett videre i studier, men er redd for at et friår fort blir til fem. Hvilken det blir begynner jeg heldigvis også å bli sikker på. 

Jeg føler det er på tide å begynne å tenke videre. Hva skal jeg gjøre etter året på folkehøyskole. Lenge har jeg hatt lyst til å ta eiendomsmeglingsfag, men jeg har ikke sett på andre muligheter enn BI. I dag fikk jeg vite at jeg har andre muligheter, billigere muligheter, men disse skolene befinner seg ikke der jeg helst vill studert. Derfor er jeg nå veldig i tvil og veldig glad for at jeg fortsatt har et år å til tenke på. 


♥ Hva studerer/studerte du?

♥ Har du noen tips til meg?

 

Ikke glem å stil meg spørsmål til min spørsmålsrunde HER

– Mathilde – 

SPØR MEG OM HVA SOM HELST!

Nei nå er det lenge siden jeg har hatt en spørsmålsrunde! Sist gang fikk jeg mange flotte spørsmål, men siden da har jeg fått mange nye lesere som sikkert har flere spørsmål. Jeg synes selv det er kjekkere å lese bloggen til noen jeg føler jeg kjenner enn noen jeg ikke vet noe om. Derfor setter jeg nå igang en spørsmålsrunde der dere kan få svar på det dere måtte lure på. 

Denne gangen vil jeg også svare på en video hvis jeg får nok spørsmål. Så det er bare å spørre så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan. Ingen spørsmål er for dumme! 


♥ Har du noen spørsmål til meg?

– Mathilde – 

 

KOSELIG JENTEKJVELD + EN NY REKORD

Hei på dere! Håper dere har hatt en fin søndag til nå. 

Jeg fortalte vel aldri hva jentekvelden i går gikk ut på. Jeg var ikke hjemme før sent i går kveld, nærmere halv 3. Grunnen til dette var at vi hadde tre filmer på planen. Det er vel mange som har fått med seg at det er hele 10 år siden High School Musical kom ut. Åh det var minner å se alle filmene igjen. Jeg klarte ikke å la være å synge med. Kunne ikke teksten på alt da, men jaja. Det morsomme er at i alle fall nummer 1. forbinder jeg med norske stemmer. 

Jentekvelden i går var super. Vi spiste god mat og koste oss. Det var deilig å bare få en pause fra alt annet. Det føltes litt som vi satt pause på alt rundt oss. Minnene strømmet på. Det er virkelig alt for sjeldent vi gjør sånn som dette. 

Nå over til neste tema for dette innlegget. Jeg er fortsatt litt i sjokk over den nye rekorden jeg har klart å slå. Da jeg la meg i går tenkte jeg med meg selv at hvis jeg bare sov til klokken 11. da ville jeg ha sovet nok. Nå er jeg litt småsur på meg selv for at jeg ikke bare satt på en vekkerklokke til 11 eller i alle fall 12, for da jeg våknet fikk jeg helt sjokk. Jeg har alltid betegnet meg selv som et a-menneske, så jeg skjønte ingenting da klokken viste halv 2! Er det mulig?! Jeg sov til halv 2. Halve dagen er jo over! 

♥ Har du minner med High School Musical?

– Mathilde –

 

BLACK AND WHITE – outfit

Nå er jeg nettopp kommet inn dørene fra en liten ouitfitbildetakning. Det er veldig lenge siden jeg har postet et antrekk på bloggen og siden jeg i dag var hjemme mens det var lyst fant jeg ut at i dag var dagen. Selv om jeg har vært hjemme i hele dag klarte jeg fortsatt å gå såpas sent ut at det ble nokså mørkt mens jeg tok bilder. Det er bare så typisk meg. Jeg skal bare, jeg skal bare. Der har du meg i et nøtteskall. 

Nå tar jeg snart turen bort til Rebecca. Vi hadde tidligere planer om å dra på byen i kveld, men nå er vi blitt enige om at en jentekveld er noe vi heller vil. Så vi skal se film og kose oss, jeg gleder meg. Det er alt for sjeldent vi får tid til slikt som dette. 

♥ Hva synes dere om antrekket?

♥ Er det bare jeg som utsetter ting eller?

– Mathilde –