CYBER MONDAY – HER FINNER DU DE BESTE TILBUDENE

Jeg regner med mange har fått med seg at det er cyber monday i dag. Jeg hadde ikke hørt om dette før, men takker da aldri nei til et supert tilbud. Jeg har funnet noen av de beste tilbudene nettbutikker har å by på i dag og vil gjerne få dele dette med dere. Så nå er det bare å skynte seg å handle før det er slutt på tilbudene! Trykker du på bildene kommer du rett til tilbudene.

80% avslag på alt det tekniske hos ebay. 

Inntil 89% rabatt på Tights.no. 

Hos Nelly får du i dag 50% avslag på alle partykjoler!

Hos NLY MAN får du 60% avslag på klær fra Jack & Jones. 

I dag har Urban Outfitters opp til 50% på hele butikken!

Makestyle har i dag 20% på hele butikken ved bruk av koden CYBER. 

– Mathilde –

KONKURRANSE – UKENS BLOGG

Da er det igjen på tide med konkurransen ukens blogg. Dette har vært populært før og jeg har bestemt meg for å ha denne konkurransen hver uke. Nå håper jeg at enda flere melder seg på og at jeg kan kose meg med gode blogger jeg kanskje ellers ikke ville ha funnet. Tidligere har det vært mange flotte blogger som har vært meldt på og jeg har stadig vekk vanskeligheter med å velge ut bare en blogg som jeg vil promotere. Derfor kan du like gjerne være med enda en gang. Det er ikke dumt å melde seg på flere ganger! Også er det så klart kjekt med helt nye blogger. 

For å delta er det eneste du trenger å gjøre å like facebooksiden min HER. Og legge igjen en liten kommentar her i dette innlegget slik at jeg vet du vil være med. 

Lykke til alle sammen og ha en fortsatt fin mandag ♥

– Mathilde – 

#konkurranse #ukensblogg #blogg #mandag

JULEGRANA ER TENT

Jeg fortalte dere tidligere i dag at jeg og familien skulle se at julegrana ble tent. Nå er vi kommet hjem igjen og jeg vil gjerne få dele bildene med dere. Det var utrolig mange som møtte opp og tenningen ble innledet med julesang. Jeg fikk en skikkelig god følelse når grana ble tent. Juledekorasjonen i byen er også oppe og jeg synes Stavanger by er spesielt fint i juletiden med alle lysene. 

  

Etter tenningen dro vi på restaurant og spiste og det var så vidt jeg ikke måtte trille hjem. Jeg ble så utrolig mett! Denne dagen har gått så fort og jeg kjenner jeg virkelig ikke har lyst til å gå tilbake til skolen i morgen. Jeg har jo ikke fått gjort halvparten av alt jeg skulle gjøre. Men hvem er det jeg prøver å lure, det klarer jeg jo aldri

♥ Begynner det å bli utformet en juleby der du bor også nå?

– Mathilde – 

#Juleby #Advent #Søndag #Middag #Lys #Julegran

 

FØRSTE SØNDAG I ADVENT

Tenk det da dere. Det er første søndag i advent og det er under en måned til julaften. Tiden går så uhyre fort. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg vandret gatelangs i Tokyos gater i sommer og snart er halve skoleåret forbi. Jeg er en av de mange som elsker julen og det som hører til. I dag har vi funnet frem adventsboksen fra loftet og det er det virkelig tegnet på at det snart er jul! 

Senere i dag skal jeg og resten av familien ta oss turen ned til byen for å se den store julagrana bli tent. Jeg kan ikke huske å ha gjort dette før og gleder meg som en liten unge, haha! Ellers er andre planer for dagen litt styrkeøvelser og å jobbe med skolearbeid som feks, sang. Så her er det bare å komme i gang med dagen og kanskje er det på tide å komme seg ut av pysjen… 


Sokker HER// jumpsuit HER

♥ Er du en like stor juleelsker som meg?

– Mathilde – 

TREAT YOURSELF WELL

Nå skal jeg ta meg en vel fortjent pause! Tenk at klokken snart er frem alt. Denne dagen har gått alt for fort og det eneste jeg har gjort er å rydde fra i går. Nå virker det som der var ekstremt mye å orde, men det var det ikke altså. De som kjenner meg vet at jeg er uhyre treg og lett blir ufokusert hvis jeg ikke har noen tidsfrist. Derfor har jeg stort sett vasket opp, men fortsatt gjort en hel del andre småting, haha. 

I skrivende stund har jeg satt meg godt til rette med en god kopp te, litt sjokolade, ansiktsmaske og har planer om å finne frem en serie jeg kan ta meg en pause med. Det er viktig å ta seg tid til pauser i blant. Både koppen og teen fikk jeg i gave i går og jeg må si at det virkelig falt i smak. Jeg er et te-menneske og når jeg da får te og kopp i gave kan jeg jo ikke bli noe annet enn gled! Teen var utrolig god, så den vil jeg gjerne få anbefale dere. Jeg ante ikke at tiger solgte gode teer, men det er jeg altså blitt oppmerksom på. Den jeg drakk heter “hvit te med fersken”. 

♥ Er du et te-menneske?

♥ Er du flink til å ta deg pauser?

– Mathilde –

SATURDAY MORNING


Det er vel kanskje egentlig litt sent til å kalle det morgen, men det føles som morgen. Jeg har ikke kommet skikkelig i gang med dagen og det er faktisk veldig herlig. Jeg har brukt noe av morgenen i dag på å pakke opp de flotte gavene jeg fikk i går. Jeg har så gode venner som bruker tid på å finne herlige gaver til meg. Det er så kjekt når man åpner en gave og føler at personen du har fått den fra virkelig kjenner deg! Jeg skal snart komme i gang med å rydde fra gårsdagens feiring. Kjenner jeg gruer meg litt, haha, men det er ikke så mye som skal gjøres. Det for det meste å ta oppvasken. 

Jeg er i alle fall veldig fornøyd med gårsdagen og koste meg masse. Noen av de jeg inviterte ser jeg ikke så ofte så det var veldig kjekt å se dem igjen. Det ble en rolig feiring, som jeg hadde håpet på. Jeg blir så stresset med en gang jeg føler jeg ikke har kontroll, men det slapp jeg å tenke på i går. Ah, så herlig! 

♥ Hva er dine planer for dagen?

– Mathilde –

PROSJEKT STUE

Nå har vi drevet å jobbet med stuen en stund og for noen dager siden fikk vi de nye hyllene på plass. I går kveld ble jeg ferdig med å innrede dem, og det ser sååå mye bedre ut nå! Nå er jeg er i full gang med å ordne til bursdagsfeiring her hjemme. Ja jeg hadde bursdag for en og en halv måned siden, men jeg er alltid litt sent ute når det gjelder sånt. Sånn er det å ha bursdag i en ferie, da er det ikke like enkelt å feire på selve dagen eller helgen etter.

 

♥ Hva synes dere om hyllen?

– Mathilde –

LAG JULEKALENDEREN SELV

//sponset

Hei på dere!

Den beste julekalenderen er ofte den man lager selv. Jeg har ikke pleid å være så begeistret for julekalenderne man kan kjøpe i butikken. De blir så upersonlige eller så inneholder de sjokolade som ikke smaker bedre enn ok, men med gamezone kan du finne godteri for å lage din helt egen kalender.

Desember er jo høysesong når det gjelder godsaker og for noen dager siden ble jeg oppmerksom på denne siden som selger godteri via nettet. Her kan man også få kjøpt godteri som man ikke får tak i i vanlige norske butikker. Det er vel blitt veldig vanlig for oss nordmenn å hamstre godteri når vi er i utlandet, gjerne på flyplassen, men på denne nettsiden kan man altså få sendt det hjem i posten!

Veldig mange er fan av sjokoladekalenderne, men det er mulig å lage en forbedret versjon med variert godteri. Jeg vet i alle fall med meg selv at det er gangske greit med noe spiselig i kalenderen fordi da forsvinner det etterhvert og man slipper å sitte igjen med masse smånips som tar opp mye plass. Pakkekalender er jo også ofte en stor suksess og da kan også godteri være en del av det. 

Jeg har funnet frem noe av det jeg kunne ha tenkt meg å få i en kalender denne julen, eller kanskje glede andre med.  

 
 

1 HER// 2 HER// 3 HER// 4 HER// 5 HER// 6 HER// 7 HER

 

♥ Hva synes du om ideen?

♥ Liker du noe av godteriet i innlegget?

– Mathilde – 

 

 

WOW, NÅ ER DET IKKE LENGE IGJEN

I dag innså jeg at det i dag bare er en måned igjen til julaften. Tenk det, om en måned sitter familien samlet og spiser herlig mat og åpner pakker fra de man er glad i. Jul må være det beste jeg vet! 

Jeg vet at perioden før jul er veldig stressende både på skolen, sosialt og forberedelsesmessig, men jeg har klart det før og satser på at det går fint i år også. Når vi kommer inn i desember starter det for fullt og det er bare en uke til! Jeg gleder meg til å begynne å høre på julesanger, lage pepperkaker, synge på julekonserter, handle julegaver og alt som hører jula til. 

Jeg tenkte å slenge med noen bilder fra julen i fjor. Da var jeg og familien i Brasil av alle steder. For meg som ikke liker kulde var jo dette midt i blinken, men jeg må si at det blir fint å feire en helt vanlig og tradisjonell jul. Det var litt rart å ligge på stranden på julaften og gå i shorts på nyttårsaften. Også blir det litt deilig å ikke ende opp solbrent og med over hundre myggstikk. Men likevel vil jeg virkelig anbefale å reise til Brasil. 

  

  

♥ Gleder du deg til jul?

– Mathilde –

#jul #desember #julaften #glede #ventetid #Brasil

DETTE SKAL IKKE GJENTA SEG

Håper jeg…

I dag tidlig var det veldig vanskelig å stå opp. Jeg pleier som regel ikke ha store problemer med dette, men i dag sto jeg faktisk opp 10 min. etter at klokken ringte i stedenfor 4, haha. Jeg har det alltid veldig travelt om morgenen og måtte igjen løpte til bussen. Da jeg hadde sittet på bussen et stykke tok jeg opp mobilen for å sjekke hva jeg skulle ha i første time. Det er så lenge siden vi har hatt vanlig skole nå at jeg hadde helt glemt det. Da jeg skjønte hva jeg hadde gjort skulle jeg med en gang ønske jeg hadde mistet bussen, for da hadde jeg kanskje fått med med at jeg begynte en time senere tidsnok til å kunne gå hjem igjen…

  

Nå er jo så klart ikke dette det værste som kunne ha skjedd, men det er litt kipt å tenke på at jeg kunne ha sovet en time til, noe jeg virkelig hadde trengt. I tillegg er det ingen andre fra klassen min her, så jeg sitter på et rom alene og skriver, haha. Etterpå har jeg tenkt å prøve å sove litt. 

– Mathilde –