DAGEN ER ENDA UNG

Nå har jeg fått uavgjort de fleste punktene på dagens “to do list”, men dagen er ikke over, selv om man skulle tro det i og med at det er så mørkt ute. Jeg var en tur i byen med Maria og det var utrolig hyggelig. Jeg kjøpte en del i dag og gleder meg til å vise det til dere i morgen. Jeg har blant annet kjøpt maling og skal snart i gang med å male skatollet mitt. Mest sannsynlig kommer jeg ikke til å få tid til å gjøre det før i neste uke. På vei hjem fra byen fikk jeg tatt noen bilder av byen i høstfarger. Byen er så utrolig fin nå, men man tenker gjerne ikke over det når man stresser seg igjennom gatene. Men nå er det på tide for meg å gjøre resten av det jeg hadde planlagt for dagen. Jeg har ikke tenkt meg på noe Halloween-party, men bare ha en rolig og fredelig kveld hjemme. Det er veldig koselig med alle de små barna som kommer på døren ♥

#bytur #lørdag #kafebesøk #koselig #Halloween #innkjøp

– Mathilde – 

SLÅR TIL PÅ TILBUDET

Lørdagen er endelig her! Jeg har mye jeg skal få gjort i dag alt fra å kjøpe maling til å skrive på særemne, så det er bare å ta dagen fatt. En av planene mine for dagen er å gå innom Vitusapotek. De har nemlig 40% på alt, og det kan jeg jo ikke gå glipp av, eller hva? Jeg har i det siste tenkt at jeg må kjøpe meg litt nytt innenfor ansiktsrens, så hvis dere har noen tips til hvilke merker som er bra blir jeg veldig glad om dere kommenterer det i kommentarfeltet eller sender meg en mail. 

Ha en strålende dag! 

#Vitusapotek #lørdag #morgen #saturday #morning #ansiktsrens #tips

– Mathilde – 

LATEST ON INSTAGRAM

Hei fininger!

I dag har jeg hatt enda en lite produktiv dag, men det er deilig en gang i blant. Jeg har skrevet et innlegg som kommer ut senere i kveld eller i morgen, men jeg trenger litt mer informasjon før jeg kan publisere det, så stay tuned! I mens tenkte jeg å oppdatere dere på instagramkontoen min. Jeg trenger å få litt nye innspill og leter etter flott inspirasjon, så det er bare å kommentere hva du heter på instagram så sjekker jeg deg ut. Jeg ville også blitt veldig glad om du ville følge meg så klart ♥

Følg meg på instagram her og facebook her

Ha en herlig kveld!

#instagram #sosialenettverk #latest #helg #facebook 

– Mathilde –

 

HER ER OPPSKRIFTEN

Jeg sa jeg skulle legge ut oppskriften på smoothien jeg laget tidligere i dag, og her kommer den. Denne smoothien er veldig kjekk hvis man ikke har så mye å lage smoothie med i alle fall for meg som ofte har epler og gulrøtter hjemme. Det dette innlegget vil jeg bevise at man ikke trenger å ha mye og dyre saker for å lage en god smoothie som ikke mist er sund. 

Dette trenger du:

♥ 1 eple

♥ 2 gulrøtter

♥ Sitronsaft etter ønske

♥ Vann for å få rett tykkelse

Jeg la til litt av en vitamindrikk som jeg drikker hver dag men som ikke smaker godt. Når jeg hadde det i smoothien fikk jeg det i meg uten å kjenne smaken. Vinn vinn situasjon!

#smoothie #drikk #gulrot #eple #nam #sundt #godt

– Mathilde – 

SÆREMNE FOR FULLT + SMOOTHIE

Hei og hopp! 

I dag er en fin dag vil jeg tørre å påstå. Vi har “fri” fra skolen for å jobbe med særemne, og det er så deilig å kunne bruke hele dagen på dette og ikke bare noen få minutter innimellom. Jeg skulle egentlig poste dette innlegget for en stund siden, men så ringte tannlegen og spurte om jeg kunne komme før min egentlige time, så da hev jeg meg rundt og det ble derfor ikke tid til blogging. Nå kom jeg nettopp hjem fra byen etter å ha brukt lang tid på å finne en tannkrem jeg fikk anbefalt. Jeg var innom apoteket og tre forskjellige dagligvarehandler og ingen hadde den rette tannkremen. Jeg begynner å lure på om den ikke selges mer.

 

Før jeg plutselig fikk dårlig tid fikk jeg jobbet litt med særemne og laget meg en god frokost/lunsj, nemlig smoothie, igjen! Vi hadde ikke veldig mye å lage smoothie av, men jeg fant da noe, og det ble ikke så aller verst. Man kan komme langt med gulrot og eple! Jeg hadde selvfølgelig litt annet oppi smoothien også, men det var ikke mye. Jeg deler gjerne oppskriften med dere senere i dag når jeg har fått jobbet litt mer. Det er nemlig bare få dager til vi skal levere særemne og jeg må i alle fall skrive fire sider til. Så nå er det ingen nåde.

– Mathilde –  

 

 

FLAUSE ELLER IKKE?

Da jeg var på vei til jobb i dag var allerede solen på vei ned. Synd at det blir så fort mørkt, men solnedgangen er jo veldig fin. Jeg måtte jo så klart ta bilde og det kunne visstnok ikke skje uten en flause. Det var ikke egentlig en veldig ille hendelse eller veldig flaut, men der og da ble jeg litt usikker på hvordan jeg skulle reagere.

Så altså: etter å ha tatt noen bilder fant jeg ut at en selfie med den rosa himmelen i bakgrunnen var en god idé. Jeg sto rett ved konserthuset hvor restauranten har glassvinduer og registrerte at de enste som befant seg inne i restauranten var noen servitører. Jeg forflyttet meg dermed litt slik at de ikke skulle se meg og da jeg løftet mobilen så jeg rett inn i øynene på en av de som jobbet på kjøkkenet. Så lagt hadde jeg nemlig ikke tenkt. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er litt flaut å ta selfie. Det er greit om du er flere, men alene. Nja… Det hadde ikke vært såpas ille om han bare så fort opp og ned igjen, men det gjorde han altså ikke. Han fulgte med. 

Jeg tolket situasjonen slik at det ville blitt enda verre om jeg bare snudde på hælene og hastet bortover med en gang han så meg, og dermed tok jeg et bilde og latet som ingenting. Men bildet ble ikke helt som planlagt. For å slippe å smile og gjøre meg til tok jeg bildet slik at bare en liten del av fjeset mitt var med, og skyndte meg å snu meg for å ta et nytt “normalt” bilde. Act casual, act casual, var et enste som gikk rundt i hodet på meg, haha. 

Selfie! Smil da vel 🙂

I slike situasjoner reagerer og tenker folk veldig ulikt. Jeg synes vel ikke egentlig det var veldig flaut, men jeg følte meg litt dum. Andre ville gjerne ikke brydd seg. Slikt som dette; reaksjonene folk får i ulike situasjoner, fascinerer meg. Hva foregår inni hodene på folk i det øyeblikket de ser at noen stirrer på dem?

♥ Hva ville du gjort i samme situasjon?

♥ Har du opplevd noe liknende? 

NEW IN – OPI

//inneholder annonselenker 

I dag har jeg hatt det kjekt med neglelakk! Da jeg var i Spania i høstferien kjøpte jeg meg et sett fra OPI med neglelakker i flotte farger. De er kanskje ikke helt høstfarger, men hva så, de er jo fine. Det som er så flott med dette settet er at prisen var veldig rimelig og noe som passer meg: de er veldig små. Det synes gjerne ikke så godt på bildene, men neglelakkene er utrolig søre og små. Små størrelser passer gjerne ikke for alle, men for meg passer det helt perfekt i og med at jeg bruker neglelakk ganske sjeldent. Det er dumt å betale mye for noe man ikke bruker veldig ofte. 

Jeg har lenge hatt planer om å prøve på neglelakkene, men jeg har ikke hatt tilstrekkelig med tid, men nå som jeg har prøvd dem er jeg veldig fornøyd. Jeg er veldig glad i merket OPI fordi neglelakken størkner fort og varer lenge, og disse skuffet ikke. To av fargene var gjerne litt vel like, men pyt pyt. For tiden har parfyme-klikk en god del OPI neglelakker til greie priser. De har også forskjellige sett. 

♥ Hva synes dere om fargene?

♥ Har dere god erfaring med OPI?

 

HVOR BLE JEG AV?

  

Jeg har en fritime på skolen nå og det er så utrolig herlig! Det har vært så mye i det siste og det har gått ut over bloggen på ulike måter. Det er jeg lei for, men jeg har et lite håp om at det skal bli bedre om litt. Da jeg satt og tittet på bloggen i stad fant jeg ut at det er over en uke siden jeg har hatt et bilde av meg selv på bloggen, krise! Neida… Jeg vet jeg synes det er kjekt å se personen bak tastaturet i ny og ne når jeg leser en blogg. Det gjør bloggen mye mer personlig, og det liker jeg. Men dette kravet har altså ikke jeg klart å oppfylle i det siste. 

Grunnen til at bloggen har vært fylt av bilder med alt annet enn meg er først og fremt fordi jeg ikke har hatt tid til å posere for kamera. I tillegg har jeg brukt mye av tiden på å sitte foran skjermen med behagelige klær fremfor pene klær. Og ikke nok med det. Jeg fant ut for noen uker siden at jeg skulle male skatollet mitt på rommet, men det har jeg jo ikke fått tid til, så nå står det i kjelleren, mens alt som tidligere var i skatollet ligger strødd på rommet. Jeg blir så stresset av å ha et rotete rom, og rot er i alle fall ikke fint på bilder. 

Så der har dere altså min lange forklaring på noe som i bunn og grunn ikke er et problem, men likevel, haha!

Ha en strålende dag!

#selfie #travelt #rot #bilder 

– Mathilde – 

HØSTTRENING

//Sponset av Rabble

I dag fikk jeg for første gang testet ut min nye yoga-matte og det var herlig å ha noe mellom meg selv og gulvet når jeg trente. Det er en veldig tynn matte som er enkel å ta med seg som jeg nå kan meddele at jeg er veldig fornøyd med.

Er man inne i en ny sesong må garderoben byttes ut, og ikke bare hverdagsklærne, men også treningsklærne. Nå er det ikke lenger mulig, for min del, å trene ute med bare en t-skjorte. Det er på høy tid å ta i bruk treningsjakker, pannebånd og hansker, i alle fall må jeg det, jeg som alltid er kald. For tiden er det blitt mye fokus på trening og det er dermed veldig mange butikker som selger treningstøy, også butikker som tidligere bare solgte vanlige klær. Det er også kommet flere nettbutikker som selger treningsklær og mange av disse kan du finne rabattkoder til på Rabble.no. Rabble er alltid oppdatert på tilbud og det kan dermed være lurt å ta en titt innom rabble før du kjøper deg noe.

Jeg har drevet på å oppgradert klesskapet med treningsklær i det siste. Jeg har vært innom flere nettbutikker og de jeg kan si meg mest fornøyd med er Stormberg, Sportamore og GetInspired. Skader ikke å ta seg en titt. 

♥ Har du kjøpt noe nytt treningstøy i det siste?

#trening #sport #treningstøy #rabble #rabattkoder #rabatt 

– Mathilde –  

PREPARING SUNDAY

Hei, hei! Nå sitter jeg på rommet mitt på hytta og forbereder meg mentalt til å øve på prøve. Det er så trist når søndagen må brukes som øvedag og ikke avslapningsdag, men sånn er det av og til. Jeg har jo brukt resten av helgen på å kose meg og være med venner, så det må jo gå fint. Jeg har satt av dagen til å forberede meg til neste uke. Det er såpas mye som skjer at jeg må prøve å begynne nå så jeg ikke går på en smell. Jeg vet at jeg jobber godt på hytta i og med at det ikke er like mange fristelser til å gjøre andre ting her.

Ha en nydelig søndag alle dere ♥