OUTFIT – MATCHENDE DETALJER

Dette er ikke egentlig en farge jeg er veldig glad i, men av og til må man utenfor komfortsonen for å finne skatter. Jeg har nå forelsket meg i denne buksen fra Primark og med den matchende strikken har dette blitt et antrekk jeg er veldig glad i. Synd høsten er over, for dette er et typisk høstantrekk. Men med strømpebukser og ull under funker det fett nå også på vinteren. 

Bukse Primark // Genser BikBok // Skjerf Cubus // Hårstrikk Primark

Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra folk som gjerne kunne tenke seg denne buksen og komplimenter for sammensettingen av outfitet, noe som er veldig gøy! Jeg føler meg så mye mer vel de dagene jeg føler jeg har truffet på antrekket. Noen som kjenner seg igjen? Det er ikke alltid, eller egentlig sjeldent, jeg får tid til å planlegge nøye hva jeg skal ha på meg, skifte accessories og lignende, men når jeg gjør det ahh, det er så deilig! 

I dag har jeg sittet på skolen og jobbet med eksamen. Ja, jeg vet det er søndag, men ikke her i gården. Her er det opp tidlig for morgenmøte på skolen. Men nå som jeg har jobbet en stund tenker jeg å ta meg litt fri. Jeg drar til bestemor og tilbringer noen timer med familien før de reiser tilbake til Stavanger. Det skal bli koselig ♥ Litt søndagsfølelse blir det allikevel. 

– Mathilde –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg