BURSDAG, EKSAMEN OG BLACK FRIDAY

For en fullpakket og stressende dag! Eksamen henger over meg som alltid og innleveringsfrist nærmer seg. I dag har jeg vandret rundt på leting etter materialer til materialkollage i -6 grader. Kan trygt si at høsten er over i alle fall. Jeg er fortsatt kald på fingrene og nesetippen, og gruer meg til å gå ut igjen. 

Også var det den beryktede Black Friday da… Jeg vet ikke, det gjør meg litt stresset. Jeg er ikke helt fan av fenomenet. Det gjør at folk kjøper mye mer enn de trenger, ting de ikke får bruk for, og ting blir kastet. Samtidig synes jeg fryktelig synd på de som måtte jobbe i butikk i dag. Noen butikker åpnet til og med 05:00! På den andre side kan jeg ikke være for kritisk for jeg utnytter dagen jeg også. I fjor kjøpte jeg deksel på 50% og litt sminke jeg hadde tenkt lenge på å kjøpe. Likevel bruker jeg tilbudene til å kjøpe produkter jeg har tenkt lenge på at jeg trenger, og som jeg ville kjøpt uansett. Dekselet jeg kjøpte i fjor har jeg eksempelvis brukt i et helt år i strekk nå, så det vil jeg si var et godt kjøp. Men ja, jeg vet ikke. Stressende er det uansett. Jeg har holdt meg unna sentrum i dag for å si det sånn. Masse mennesker og fristelser, det orker jeg ikke, hehe. 

Men nå må jeg nesten bare løpe ut døra. Pappa har bursdag i dag og det skal feires hos farmor. Flyet er en del forsinket, så jeg vet ikke helt når resten av familien kommer, men jeg får nesten dra for å holde farmor med selskap i mellomtiden. 

God helg! 

– Mathilde –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg