JEG HAR FANTASTISKE VENNER!

Jeg har hatt det litt tungt i det siste. Vanligvis er jeg veldig åpen om følelser og skriver nok mer på denne bloggen enn de fleste ville vært komfortable med. Jeg vet ikke, det er noe befriende ved å pøse ut med alt, det er vel derfor folk skriver dagbok. Dette, denne bloggen, er min digitale dagbok. 

Jeg skulle gjerne skrevet et langt innlegg med alle følelser jeg har sittet inne med den siste tiden, men det går bare ikke. Det er flere grunner til dette, men først og fremst at det angår andre enn meg selv. Jeg klarer ikke forklare uten at jeg eksponerer denne andre parten og selv om jeg ikke har problemer med å være åpen om mine vanskeligheter blir jeg i dette tilfelle nødt til å holde det til meg selv. Jeg synes egentlig det er ganske vanskelig, samtidig er det veldig naturlig å ikke legge ut om dette. Foreløpig har jeg bare fortalt det til to utenforstående og selv om det er noe som etterhvert kommer til å nå dagens lys får jeg meg ikke til å si det høyt. 

Jeg vet dette blir veldig kryptisk, men dette er alt jeg klarer, og kan skrive om saken foreløpig. Det viktigste budskapet ved blogginnlegget er ikke at jeg har det vanskelig, men hvor takknemlig jeg er for å ha venner som stiller opp form meg i denne tiden. 

For meg var det helt naturlig å fortelle om hendelsen til Asta og Ella så snart den inntraff og de siste dagene har de vært så hjelpsomme og forståelsesfulle. Vi har allerede hatt to jentekvelder hvor jeg har fått mulighet til å snakke åpent om hvordan jeg har det, men også hvor de har sørget for at jeg får tankene over på andre ting. Mye hyggeligere ting. Foreløpig er disse jentene de eneste som vet, men selv ikke de vet alt, for jeg klarer ikke forklare alt. Og selv om jeg synes det er vanskelig å ikke kunne være helt åpen, som jeg pleier, har det hjulpet mye at de har stilt opp for meg. Tusen takk jenter, det betyr så mye! ♥

– Mathilde –

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg