DET ER IKKE DESEMBER ENDA!

Jeg er en av de mange som ELSKER jul. Jeg er også av dem som helst vil begrense juletida til desember. Jeg er langt ifra i julestemning nå i november, spesielt ettersom været fortsatt tilsier høst. I dag var det 10 grader, noe jeg er veldig glad for. Jeg er ikke tilhenger av kulde og synes ofte vinteren kommer alt for fort her til lands. 

Jeg vet det er mange som er uenige med meg, som har hørt på julemusikk siden august og drukket julebrus fra første dag den kom i butikk. Jeg skjønner dere veldig godt! Når man elsker jul vil man ha det til å vare. Likevel ser jeg det litt annerledes. Jeg synes jule blir mer spesiell og man lar spenningen bygge seg opp. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. 

Jeg kjørte forbi spikersuppa i dag og der er de i full gang med å stelle i stand til julemarked. Det åpner allerede nå på lørdag. Selv om jeg elsket synet av alle lyslenkene og bartrærne føltes det bare litt feil. Ja, det er bare 16 dager til desember, så det er ikke alt for gælig, men dette er ikke det første jeg har sett av juledekorasjon. 

Det ble litt for tidlig for meg. Jeg vil gjerne nyte høsten litt til og ikke bli minnet på at det snart er jul og dermed mye eksamensarbeid. Men så må jeg også innrømme at jeg har syndet litt i år. Jeg drakk min første julebrus allerede på mandag. Vanligvis venter jeg alltid til desember, dette er ikke bra. Men likevel, julebrus er jo godt da 😉 

– Mathilde –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg