HELT KRISE DÅRLIG!

Har det vært helg og når hadde jeg fri sist? Jeg vet virkelig ikke! Lørdagen tilbrakte jeg på skolen og jeg har derfor ikke følelsen av at det har vært helg. Dagene blandes inn i hverandre rett før en eksamen, alle dager virker like. Jeg har heldigvis klart å legge eksamensarbeidet litt fra meg i ny og ne. Denne helgen har nemlig min beste venninne fra videregående vært på besøk i byen og jeg har derfor satt av litt tid til henne. Jeg måtte også sette av litt tid til mamma som også har vært her denne helgen. Eksamensjobbingen har derfor blitt utsatt utallige ganger og jeg har nå noen veldig hektiske dager før innlevering onsdag morgen. 

Jeg vet faktisk ikke om det noen gang har gått så lang tid mellom hvert innlegg jeg har publisert. Vanligvis sitter jeg med dårlig samvittighet hvis det går mer enn en dag mellom hvert innlegg, men nå skal jeg innrømme at jeg så vidt har viet det en tanke. Det har bare kommet naturlig å legge bloggen litt på hylla nå i denne hektiske tiden. Det kan da heller ikke være så interessant å lese at jeg maser om eksamen dag ut og dag inn. 

Kan jeg være så ærlig å si at det har vært litt deilig. Den siste tiden har jeg bare fokusert på meg selv. Jeg har jobbet hardt med eksamen, vært på jobb og brukt mye tid sammen med venner, og jeg har ikke stresset med å dokumentere noe av det. Vanligvis er kamera alltid med, men det kan være litt stressende å ha i bakhodet at alt må ut på sosiale medier. Tror nok det er mange som tenker sånn, ikke bare bloggere. 

Ja, jeg har vært helt krise dårlig på oppdateringer i det siste, men jeg unner meg selv en liten pause fra alt en gang i blant. Det betyr ikke at jeg kommer til å slutte helt, for jeg får virkelig glede av å skrive, ta bilder og dele de minste lille ting. Men når det begynner å ta over og det blir enda en ny ting å stresse over, som om man ikke har nok fra før, da må det legges på vent. 

– Mathilde –

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg