I MORGEN REISER VI!

Ææææ, nå gleder jeg meg skikkelig! Jeg drar direkte fra forelesning i morgen, noen som synes det er på tide å begynne å pakke? Altså er jeg ikke fysisk helt klar for avreise enda, men mentalt er jeg mer enn klar. London, here I come! 

Det har vært planen lenge å reise til England denne helgen og tilbringe litt tid med familien. Pappa skal på konferanse noen dager og vi andre bestemte oss for å slenge oss på, dessuten begynner høstferien i Stavanger nå, og selv om jeg egentlig ikke har ferie tar jeg meg litt fri. Tror det skal bli godt for sjel og kropp å komme meg litt vekk. 

Det blir altså bursdagsfeiring i London med shopping, god mat og musikal på agendaen. Bildet er fra sist Londontur for litt over ett år siden. Da var det bare en dagstur og jeg fikk ikke sett så mye, men nå får vi hele fem dager! Det er også meldt stort sett strålende vær og norske sommertemperaturer. Vil fortsatt pakke både ullgensere og regnjakke, men det skal bli deilig å sleppe grader truende nært frysepunktet i noen dager. 

– Mathilde – 

10 kommentarer

Siste innlegg