EN GRUSOM TID ER FORBI

Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, er det ikke det man sier? Jeg har ikke egentlig innsett dette før nå, nå som jeg endelig har litt tid til å tenke, men jeg har faktisk ikke hatt skikkelig fri på tre uker! Uff, det tar skikkelig på å alltid ha noe hengende over seg. Selv om jeg har hatt litt tid til å være med venner og slappe av har jeg sjeldent klart å legge helt bak meg at eksamen var like rundt hjørnet. 

Jeg publiserte nylig innlegget: “Den værste eksamenen jeg har vært med på“. Jeg beklager for all klagingen, men det har faktisk vært helt grusomt denne perioden. Ikke har jeg klart å sove, ikke har jeg klart å blogge og ikke har jeg klart å fikse opp i ting her hjemme. Den værste følelsen, for min del, er å ikke føle seg tilstrekkelig. Disse tre ukene har vært superhektiske og jeg har konstant hatt en følelse av at jeg må gjøre mer, eller gjøre det jeg allerede har gjort bedre. 

Men nå skal det ta slutt! Jeg hadde enda en eksamen i dag, noe som var litt mindre grusomt enn den forrige, men fortsatt ganske fælt. Det beste nå er bare å få det ut av tankene! Ikke noe å gjøre med det nå. I to uker hadde jeg gruppeeksamen, dagene etterpå var det jobb og de siste tre dagene har gått med til pugging til neste eksamen. Dette har stort sett vært livet mitt den siste tiden, men nå har jeg en uke ish uten eksamensstress. Du aner ikke hvor lettende det er! 

Siden jeg kom hjem etter eksamen i dag har jeg gjort to ting: sett youtube-videoer og sovet til youtube-videoer, haha. Jeg har ikke en gang forlatt senga. Altså har jeg sittet her i snart fem timer! Men nå tenker jeg det er på tide å få litt orden på livet. Rommet mitt ser ikke ut og håret trenger sårt en vask. 

Håper alle får en sprudlende dag videre♥

– Mathilde –

2 kommentarer

Siste innlegg