Å TRIVES I EGET SELSKAP

Jeg sliter ofte med å trives i eget selskap, det har jeg alltid gjort. Jeg liker ikke være alene og blir veldig “needy” hvis jeg er alene for lenge. Skjønner dere hva jeg mener eller? Likevel er det noen få ganger det er deilig å bare bruke tid på seg selv, trekke seg tilbake fra omverden og bare koble ut. I dag har vært en sånn dag. Vanligvis ville jeg ha blitt stresset og blitt rastløs om jeg hadde brukt så mange timer alene som jeg har gjort i dag, men tiden har flydd av gårde. Som den ofte gjør i “godt selskap”. 

Vi hadde vår første “doble dag” i dag. Det er hva jeg kaller en dag med to forelesninger. Altså tre ganger tre timer. Vanligvis har vi bare en forelesning per dag og ettersom det har vært lite søvn og mye eksamensjobbing den siste tiden var jeg ikke helt opp for en slik dag i dag. Hvordan kom jeg meg egentlig igjennom de lange dagene på videregående?

Ikke nok med at det var lang dag i dag, men noe var galt med fyringen i klasserommet og temperaturen inne var derfor lavere enn ute. Det var altså helt krise kaldt! Jeg og Ella måtte bruke pausen på squats ute i gangen for å få varmen i oss igjen, haha. Etter en slik dag var det bare rett og rimelig med en film under dyna da jeg kom hjem. Jeg skule egentlig bare se litt før jeg hoppet i dusjen, men jeg ble helt oppslukt og endte med å se hele. Wupsis. “The Blind Side”, at jeg ikke har sett den før, den var bare helt fantastisk. Er veldig glad i å se filmer basert på ekte historier, så denne anbefaler jeg på det varmeste. Kan hende alle har sett den før og at det bare er jeg som henger etter, er ofte sånn. Men hvis du ikke har sett denne er den verdt en titt. 

Håper alle får en fin onsdagskveld ♥

– Mathilde –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg