HÅRET ER DONERT!

Dere som har fulgt instagramhistoriene mine i dag, og forsåvit har lest overskriften, vet gjerne hva jeg har gjort i dag. I dag var nemlig den skjebnasvangre dagen her – håret skulle doneres. Jeg har spart lenge og håret rakk meg nesten til rompa, nå er det så vidt borti skuldrene. Litt av en forandring! Jeg hadde aldri gjort en såpas drastisk klipp hadde det ikke vært for en god sak, det skal sies, men det ble da ikke så aller verst heller. 

Det var flere som fikk seg et lite sjokk på jobb i dag. Fikk til og med høre at noen trodde det hadde begynt en ny på avdelingen, haha. Det morsomste må vel egentlig være hvordan alle jenter jeg støtet på la merke til det med en gang, mens guttene ikke så ut til å se forskjell. Bare en gutt kommenterte det, ja bortsett fra kjæresten da, han var ikke så fornøyd. Uff, han skal ha lov i å like meg bedre med langt hår, så lenge han respekterer mine valg, og det gjør han jo ♥

Mer om grunnen til hvorfor jeg har gjort dette kommer. Innlegget er like grunt hjørnet, så lenge internettet ikke skuffer meg igjen. Og jeg har også filmet til videoen jeg lovte. Nå får jeg lage en ny video med frisyrer for kort hår. 

Det føles litt rart, men jeg kan ikke gjøre noe annet enn å smile. Jeg har gjort en god gjerning i dag og det var så lite som skulle til. Nå håper jeg virkelig noen kan få nytte av håret.

Og til slutt vil jeg skryte litt av mamma som slang seg på mine gale planer og endte opp med enda kortere hår enn meg. Du ble kjempefin, mamma ♥

– Mathilde –

 

15 kommentarer

Siste innlegg