NEW IN – BLUE LAGOON

Island er virkelig et “must see”, det ligner ikke noe annet sted jeg har vært. Det er ganske mange år siden jeg var der, men jeg husker fortsatt en god del av det som kjennetegner landet. Det kjipeste med å ha en jobbsommer er å ikke kunne reise og spesielt når man får tilbudt å bli med på familietur til Island! Planen var at jeg også skulle få være med så sant jeg fikk mulighet, men sånn ble det altså ikke. 

Men for å finne noe positivt ved den ellers triste situasjonen – jeg fikk gaver! Da de kom tilbake hadde mamma med seg en pose fra blå lagune med flere herlige produkter. To ansiktsmasker og en body lotion. Og jeg som bare elsker ansiktsmasker! Både en mineral mask og en lava scrub mask. Spennende, ikke sant? Tusen takk mamma ♥ I posen lå også to sjokoladeplater som jeg prøver å spise i et rolig tempo, men det er ikke lett skal jeg si dere. 

Jeg har ikke prøvd noen av produktene enda, egentlig fordi jeg vil spare dem litt haha. Men jeg har prøvd hårmasken mamma kjøpte til seg selv og den gjorde virkelig underverker på håret. Det er så glatt nå atte hjælp! Jeg gleder meg vilt til å prøve resten. Og budskapet i dette innlegget: dra til Island og besøk blå lagune – du vil ikke angre. 

– Mathilde –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg