DESERT DREAMS

Reklame | GLOSSYBOX

Jeg tror dette må være min absolutte glossyboxfavoritt! Vanligvis pleier jeg nevne hvilke produkter jeg liker best, eller gleder meg mest til å prøve. Denne gangen kan jeg ikke velge! Både lipglossen og liplineren er i nydelige farger. Jeg har dem faktisk på mens jeg sitter her og skriver og de passer perfekt sammen! Litt rar er jeg kanskje, men jeg ble nesten mest begeistret for deodoranten. Det er en sånn ting det er kjedelig å kjøpe og derfor veldig kjekt å få servert i posten en gang i ny og de. Det er også samme merke jeg bruker til vanlig, så det passet meg veldig bra. 

Nå som jeg driver med utflytning merker jeg hvor mange glossyboxer jeg egentlig har. Boksene er bare alt for fine til å kunne kastes og de er også veldig praktiske for oppbevaring av småting. Noen bokser har jeg også brukt som innpakning av gaver. Også veldig praktisk. Men jeg må nok kvitte meg med noen bokser snart. Kanskje har jeg noen venner som kunne tenke seg en fin liten boks? 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder. Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

– Mathilde – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg