NÅR EN IKKE HAR DET BRA MED SEG SELV, HAR EN DET IKKE BRA MED ANDRE HELLER

Jeg startet denne bloggen i en periode jeg slet en del med stess. Jeg trengte noe annet å fokusere på i hverdagen enn det som var vanskelig, et lite fristed. Ja, jeg ser at det kan virke litt rart, et "fristed" jeg velger å dele med hele verden. Men det var det som ga mest mening da, og det er det som gir mest mening nå.

Denne bloggen har jeg nå hatt i flere år, men jeg har aldri skrevet om noe så personlig som dette. Ofte er jeg litt sur på meg selv for at bloggen kan virke så overflatisk. Som om jeg har null bekymringer. Ingen har et sånt liv og i alle fall ikke meg.

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget egentlig, jeg trenger vel egentlig bare å få lufte tankene mine litt. For det er ikke alltid lett å være meg, selv om det kanskje ikke synes utenpå. Jeg sier ikke at jeg har det noe verre enn andre, for jeg tror alle sliter med sine ting. Ting de holder tett til brystet og ikke vil dele med andre. Dette innlegget er ikke noe enkelt for meg å skrive, men jeg synes dere fortjener sannheten.

Klokken er over halv 2 på natta og for alt jeg vet er det fest og god stemning for alle på kortur. Likevel sitter jeg alene og skriver dette innlegget. For når man ikke har det bra med seg selv er det ikke lett å ha det bra med andre heller. Jeg, som alle andre, har noe jeg ikke deler med omverdenen. Jeg har vel bare snakket ut om dette til to personer. Jeg er ikke klar for å dele nøyaktig hva det er, og kommer kanskje aldri til å bli det heller. Men jeg tror virkelig at å snakke med flere av de jeg føler meg trygg på og å tenkte mer gjennom det selv vil hjelpe stort. Jeg har hatt det bra så lenge, men tilslutt sprekker bobla og i dag var dagen.

Et litt rotete innlegge dette, men jeg trengte å sette ord på hva jeg egentlig føler. Samtidig er det viktig for meg å vise dere den virkelige meg. Så her har dere meg, Mathilde – åpent og ærlig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg