THE MAP BOX – GLOSSYBOX

Reklame | GLOSSYBOX

Herlighet, bare se på denne nydelige boksen! Bare innpakningen i seg selv er grunn nok til å vente spent hver måned. Jeg har vært abonnent hos glossybox i godt over ett år nå og har spart på så og si alle boksene. Men så klart er det innholdet i hver boks som imponerer mest. Denne gangen var boksen litt forsinket. Noe må ha skjedd med leveringen, og det var like før jeg sendte dem en mail for å forhøre meg, men før jeg rakk det var den ankommet postkassen med 5 herlige produkter + en bonus. Juhu! 

Jeg har ikke prøvd produktene enda, men kan nesten ikke vente med å prøve eyelineren og rengjøringssvampen! Tror nesten jeg må prøve eyelineren selv om jeg ikke har planer om å møte noen i dag, haha. Det som er så greit med glossybox er at jeg så og si aldri trenger å kjøpe nye skjønnhetsprodukter. Hver gang noe begynner å gå tomt får jeg et nytt produkt å teste og oftere enn en skulle tro er jeg fornøyd! 

Høres det spennende ut å få en slik eske i posten hver måned? Glossybox tilbyr både løpende abonnementer til 179,- og abonnementer på 3, 6 og 12 måneder.  Du kan lese mer om abonnementene og se prisene HER

– Mathilde – 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#Glossy #Glossybox #samarbeid #sponset #skjønnhet #velvære #skjønnhetsprodukter

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg