1. ÅRSTREFF

Nå sitter jeg på toget tilbake til Oslo fra å ha tilbragt helgen i Hamar. Så hva har jeg gjort i Hamar spør du. Jeg har vært på 1.årstreff med folkehøyskolen. Juhu! Det var litt rart å være tilbake, men utrolig hyggelig. Vi var vel rundt 100 stykker som møtte opp, så det ble en god gjeng. Dessverre var det flere av de jeg var mest med som ikke fikk mulighet til å komme. Hadde vært så koselig om de også var der, men kanskje muligheten byr seg igjen en annen gang. 

Helgen har gått med til synging, salsadansing og en god del drikking. Det tar helt av når man plutselig har lov til å drikke på skolen, haha. Nå kjenner jeg at resten av dagen skal gå med til avslapping, for det trengs. Har vært lite soving så jeg skal ikke se bort ifra at det blir en liten høneblund når jeg omsider har kommet meg hjem. 

Bildet r forresten av den herlige gjengen jeg bodde sammen med. Det var bare to som manglet på treffet – dypt savnet så klart. Så nesten hele gjengen var samlet igjen. Da sees vi igjen på 5. årstreff folkens ♥

– Mathilde –

4 kommentarer

Siste innlegg