EN UKE UTEN SOSIALE MEDIER

Eksamen tar på dere, og denne varmen suger ut all energi. Men jeg klager ikke – jeg klager aldri på finvær. De siste dagene har gått med til timesvis av eksamensjobbing. Vi har veldig mye fysisk arbeid å gjør og lite lesing og dermed tar alt veldig mye tid. Spesielt modellbygging tar tid. Her om dagen satt jeg faktisk 14 timer på skolen! Er sikkert ikke sunt, men det er litt deilig å bare bestemme seg for å sette av en hel dag.

Jeg har hatt litt dårlig samvittighet for ikke å ha blogget siden tirsdag, men det har bare ikke vært overkommelig rett og slett. Og innlegg etter innlegg med eksamensprat er vel ikke det morsomste. Instagram har også vært nokså dødt rett og slett fordi kamera ikke har vært ute på en uke. Husker ikke når det skjedde sist! Jeg har vært litt aktiv på historier, men mest eksamensbilder her dessverre. I dag har jeg sittet ute i gresset, under ett tre og skrevet den skriftelige delen av eksamen. Åh, det var bare helt perfekt! Etter en stund kom også nabokatta bort, klar for kos. 

Eksamen er på torsdag og etter dette håper jeg å være tilbake med daglige innlegg. Håper alle får en fin uke, eksamen eller ikke ♥

– Mathilde – 

2 kommentarer
  1. Supert bilde! Kan vel ikke ha vært selvpotrtrett, vel? Litt sunt med en ukes fri fra sosiale medier også, kanskje? 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg