4 EASY WAYS TO WAVY HAIR

Hvem blir vel ikke lei sitt eget hår en gang i blant? Vi retter og krøller håret vårt om hverandre og hadde det ikke vært for hvor tidskrevende og hvor mye det sliter på håret skulle jeg gjerne ha krøllet mitt hver dag. Det er jo sånn at man aldri blir helt fornøyd med det man har selv, men heldigvis er hår noe av det som er lett å forandre på. I dag leste jeg også dette: Big and wavy hair will be in this summer. Og i dette innlegget skal jeg vise dere lett hvordan det kan gjøres. 

1: Bølger over natten

Den letteste måten må jo være å flette pariserfletter og la det være over natten. Mitt hår formes lett, men det er å anbefale å fukte håret eller bruke mouse først. Husk bare at helt vått hår ikke er en lur idé. Har du tykt hår risikerer du at det ikke er blitt tørt til neste dag og det blir ikke et fint resultat. I tillegg er det ikke bra for håret å forbli fuktig lenge. 

2: Bølger med rettetang

Noen ganger har man ikke tid til å vente på at flettene skal tørke og gjøre jobben av seg selv. En kjappere, men også veldig lett måte er å bruke rettetang. Da deler du håret inn i flere seksjoner (kommer an på hvor tykt hår du har) og fletter disse. Jeg ville nok delt mitt inn i 5. Bruk rettetangen og “klem” på håret. Jo mer varme du har og jo lenger du holder på – jo mer markant blir bølgene. 

3: Løse bølger

For å få løse bølger kan du gjøre to ting. Enten kan du bruke de to foregående punktene, men flette håret løsere eller dra i håret etter at du har flettet det slik at flettene blir løsere. På denne måten vil også bølgene bli det. En annen måte å gjøre dette på er ved å lage en flette og ikke to som i det første eksempelet. Lager du stramme fletter med lite hår vil du få små markante bølger og omvendt. 

4: Naturlige bølger med hårføner

Hårfønere kommer ofte med to munnstykker. Hvis jeg sier at du skal bruke den store, runde med tagger, vet alle hvilken jeg mener da? En lett måte å få naturlige bølger på er ved å føne håret med denne etter vask. Bruker du saltvannsspray eller mouse vil resultatet bli enda bedre. Det du gjør er å “legge” håret oppå føneren i en bunt med dette munnstykket på. Ikke bruk for mye styrke, da vil håret bare blåse vekk. Legg også gjerne hånda oppå slik at du holder håret nede.

Selv liker jeg best eksempel 1 fordi man slepper å bruke varme på håret. Denne måter gir også veldig frizzy og gøyale bølger som dere kan se på bildene. Mange kan sikkert disse tipsene fra før, men jeg håper dere likte innlegget likevel. God mandag til dere! ♥

– Mathilde –

 

2 kommentarer

Siste innlegg