EN UKE FYLT MED SPENNING

Dette har vist seg å bli en veldig travel uke. Det er jo først og fremst min egen feil som har tatt på meg alt for mye og dermed ender opp med å løpe fra avtale til avtale. Jeg liker at det er mye som skjer og har alltid hatt vanskelig med å si nei til ting jeg synes virker gøy, uansett hvor opptatt jeg er. Men bortsett fra all eksamenslesingen jeg må få tid til denne uken tror jeg at jeg kommer tid å ha det veldig gøy, og spesielt dagens planer gleder jeg meg veldig til.

 

Alt jeg har tatt på meg denne uken er altså grunnen til gårsdagens bloggfravær. Det var virkelig en stressende dag der jeg løp rundt store deler av byen og til dels i pøsregn. I går var også en av de dagene der jeg følte alt som kunne gå galt gikk galt, og jeg er sikker på at andre også har opplevd hvordan en slik tankegang er med på å gjøre hver minste lille motgang til en «big deal». Haha

Så hvis jeg blir litt fraværende er det bare fordi jeg har alt for mye på agendaen og eksamen må komme først. Jeg skal likevel prøve å oppdatere dere så godt jeg kan. Håper alle får en nydelig uke!

– Mathilde –

4 kommentarer

Siste innlegg