KVALITETSTID OG VÅRRENGJØRING

Hei dere, og god lørdag! Ja, for det er lørdag, ikke sant. Uff, jeg går helt surr i dagene! 

I går var en deilig dag må jeg si. Det var første dagen på, gud vet hvor lenge, at både jeg og samboeren hadde en fridag. Som servitør jobber han stort sett i de timer jeg har fri og nå som jeg har hatt eksamen å tenke på i tillegg har det ikke blitt mye kvalitetstid. Noe annet det heller ikke har vært mye av i det siste er rydding. De som kjenner meg vet at jeg hater rot og helst vil ha det strøkent til en hver tid. Dessverre har jeg måttet nedprioritere “strøkenheten” den siste tiden, men i går fikk vi endelig ordnet opp og satt i gang en skikkelig vårrengjøring. 

Egentlig ville jeg ikke bruke den ene fridagen vi hadde sammen på å rydde og vaske, men det kan egentlig gjøres til en koselig aktivitet å gjøre sammen, og det sørget vi for. Det føles i alle fall mye bedre nå som sengetøy er skiftet, det dufter av såpe og vi igjen kan se kjøkkenbenken! 

I min familie er vi sterke tilhengere av belønning for hardt arbeid og vi tok oss dermed en velfortjent tur ut på byen etterpå. Det var utrolig herlig å dra ut bare oss to. Vandre gatelangs i Oslo sentrum og ta noen pils på en bar der det faktisk var mulig å snakke sammen. Vi trengte virkelig å tilbringe litt kvalitetstid sammen og jeg må si at jeg ser på det som veldig positivt at vi ikke trenger andre mennesker for å kose oss ute på byen! Neste gang får vi sette av mer tid til bordtennis som det ble for sent for denne gangen. 

♥ Hvordan var din fredag?

– Mathilde – 

4 kommentarer

Siste innlegg