JEG KLIPPER MITT OG MAMMAS HÅR!!

I dag har jeg gjort noe utrolig nervepirrende. Det er skummelt nok å klippe sitt eget hår, men hvis det går galt har jeg i alle fall bare meg selv å takke. I dag har jeg ikke bare klippet meg selv, men også mamma. Det er vel rundt 2 år siden jeg første gang fant ut at jeg skulle klippe mitt eget hår og siden den gang har jeg gjentatte ganger gjenomført en liten stuss. Jeg har faktisk enda ikke fått kjeft av frisøren så da kan det da ikke ha gått så galt, håper jeg… 

På meg selv gjorde jeg en veldig liten stuss, så lite at jeg tviler på at noen vil merke det. Det er nå en stund siden sist jeg var hos frisør og tuppene var blitt ganske slitte. En frisør ville sikkert ha klippet mer, men det får jeg heller ta hos en profesjonell. Jeg klipte også håret langs fjeset noe kortere, men var påpasselig med at jeg kunne få det bak øret. Det er jo bare så irriterende med hår man ikke får bak øret! 

På mamma prøvde jeg å ta alt det slitte. Selv om det er litt skummelt å klippe andre har jeg nå faktisk gjort det en del ganger og begynner å bli litt mer selvsikker. Heldigvis er det jo bare å ta en tur til frisør om det ikke skulle bli som man tenkte. Det er da tross alt bare hår. Det vokser ut igjen. Mamma virket i alle fall fornøyd, og det er jo det viktigste. 

Etter klippen ble det også litt styling. Hos Mathilde’s frisørsalong er alltid styling inkludert om ønsket, hehe. Dermed ble det både sunnere hår og krøller på oss begge i dag. 

♥ Har du prøvd å klippe deg selv eller andre?

– Mathilde – 

7 kommentarer

Siste innlegg