LØRDAGSFROKOST

Jeg vet ikke med dere, men mine lørdagsfrokoster starter alltid rundt lunsjtid. Kan det fortsatt kalles frokost da? Ikke vet jeg, men uansett. I dag startet jeg dagen med nybakt brød, mmm nam! Det ble nesten like godt som mamma’s. Jeg stekte brødet i går…natt og det var derfor helt ferskt i dag. Nå har jeg skjært opp brødet og lagt halvparten i fryseren i håp om at det varer en stund. Hjemmelaget brød er jo stort sett mer mettende enn de du får i butikken, så det er håp. Men er det på tide å få startet dagen. God helg♥

6 kommentarer
    1. Så bra – med hjemmebakt! Så gjenkjennelig ut, det brødet ja 🙂 Hadde akkurat tatt ut et tilsvarende brød av ovnen – men det er nesten spist opp nå – så jeg rørte like godt sammen et nytt. -som jeg skal steke når jeg kommer hjem fra byen igjen. Fornøyd med oppskrifta? Du kan også ta 200 g fint mel og 100 g hver av ‘de andre’ – hvis brødet smuler mye… Snakkes <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg