FAVORITTENE FRA GLOSSYBOX

//Innlegget inneholder sponsede produkter

I snart ett år har jeg abonnert på glossybox, noe som har resultert i mange gode produkter. Hver eske inneholder fem produkter og hver eske har vært en fryd å åpne. Sjansen for at hvert eneste produkt ville ha passet meg var liten, men jeg må si meg overrasket over hvor stor andel av produktene jeg har hatt bruk for. Som dere ser hadde jeg det vanskelig med å velge ut produktene til dette innlegget. Jeg burde kanskje valgt ut 5 favoritter eller lignende, men det ble for vanskelig. Det er alt for mange bra!

I dette innlegget ser dere de produktene jeg har hatt mest bruk for. Noen bruker jeg hver dag, mens andre kommer godt med en gang i blant. Alt i alt har jeg kommet godt ut av å abonnere på glossybox og kommer til å fortsette med dette. Foreløpig har jeg alt jeg skulle trenge på sminke- og skjønnhetsfronten og mye skylles glossybox. 

Nå har jeg tenkt lenge, for dette er ikke enkelt, men skulle jeg utnevnt en favoritt ut i fra alle favorittene må det bli ansiktskremen Hydra-Activ Smart Nutrient Day Cream (for et langt navn). Denne kremen bruker jeg hver morgen og den holder på fuktigheten selv nå på vinteren! Den inneholder både antioksidanter og vitaminene A,C og E.  

Skulle du være interessert kan du lese mer om glossybox og deres abonnementer HER

– Mathilde – 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

#glossybox #favoritter #glossyfavoritter #sponset

4 kommentarer

Siste innlegg