MENS JEG VENTER PÅ VÅR

Noen andre en meg som rett og slett er dritt lei vinter nå?! Jeg har aldri vært glad i vinter og kulde og nå som julen er over kan jeg ikke lenger se noe positivt med denne kalde årstiden. Uff, for en hissig start på et innlegg, hehe. Men det er altså sånn jeg føler det nå. Jeg har alltid sagt at jeg ikke liker snø, og i år ser ikke snøen ut til å ville gi seg. Nå skal det sies at jeg virkelig nøt snøen i starten og har hatt mange fine turer med kamera. Men nå er jeg altså lei det også. 

Jeg vet ikke hvordan det er hos dere, men her i Oslo er i alle fall snøen blitt til slaps og is. Det er jo det værste. Her om dagen klarte jeg også å skli i trappa, noe som egentlig var mer komisk en vondt, heldigvis. 

Men for å gjøre det beste ut av snøen, kulden og årstiden generelt fant jeg i dag frem kakaoen da jeg kom hjem. Vi må da i alle fall utnytte at det er lov å sitte inne og kose seg med noe varmt i koppen på vinteren. Det komiske er jo at jeg egentlig ikke er så glad i kakao en gang. En sjelden gang er det veldig godt, som i dag, men ofte blir det litt for søtt for meg. Jeg gjorde det kanskje også litt på trass, hehe. 

 Noen andre som lengter etter vår?

– Mathilde – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg