DIY – DEKORATIV MIDDAGSPLANLEGGER

Spesielt vi studenter er glad i å spare penger, Im I right? Her hjemme har vi funnet ut at vi sparer en helt del ved å møte en ny uke forberedt. De ukene vi er flinke og på forhånd lager i stand en middagsliste blir ikke bare innkjøpsprosessen enklere, men vi sparer også penger ved ikke å kjøpe masse unødvendig. Derfor satte jeg i stand et prosjekt hvor middagsplanleggingen ikke bare ender opp på et ark som forsvinner (ja, dere vet hvordan det er), men hvor det praktiske også blir dekorativt. Og alt jeg trengte fant jeg billig på søstrene grene og TGR. 

 1. Start med å skrive ukedager på klesklypene med tusj. Store eller små klyper fungerer like fint. 
 2. Lag deg et mønster du vil følge. Varier i størrelser på trekulene og fargene. Her kan det være lurt å ta notater slik at det ikke blir rot. 
 3. Når du har bestemt deg for rekkefølge starter malingen. Jeg brukte noen fargede kuler og malte resten i hvitt eller grått. Det kan være lurt å male to strøk. ​
 4. Etter at alt har tørket er det bare å tre kulene på snoren og feste klypene og tada! 

I klypene fester du lapper hvor middagsforslaget står, og du kan lett bytte om på rekkefølgen om det skulle være nødvendig. Denne snoren kan også brukes til helt andre ting, huskelister, bilder, tegninger osv. Enkel å lage, men samtidig veldig praktisk og estetisk fin. 

♥ Hva synes du?

– Mathilde – 

Facebook HER // Instagram HER // Bloglovin HER

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg