TID FOR BLACK WEEK

//Innlegget er skrevet i samarbeid med Rabble og inneholder affiliateslenker

Jeg skal innrømme at jeg ikke ar noen storhandler, men nå som jeg er student blir jeg nesten nødt til å benytte meg av en hvert godt tilbud, eller det er i alle fall det jeg prøver å fortelle meg selv… Det er nemlig ikke det at jeg ikke liker shopping, det er heller det at jeg er så gnien, eller sparsom som jeg liker å kalle det. Men nå er butikkene fulle av gode tilbud og jeg klør etter å kunne fylle handlekurven med alt mulig nyttig og unyttig. 

Da jeg satte meg ned for å skrive dette innlegget, og tok turen innom rabble.no for å se hvilke gode tilbud de kunne friste med, endte jeg opp med å gå fra side til side og nærmest sikle over tastaturet over alle godbitene. Jeg har i alle fall funnet meg en god del jeg gjerne skulle ha klikket hjem, og hvem vet, kanskje ligger det i postkassen om noen dager. Kanskje får jeg også gjort noe med det faktum at jeg ikke har startet på julegaver enda. 

Jeg merket i alle fall at det var veldig deilig å få en oversikt over hvilke butikker som har hvilke rabatter denne uken. Det er lett å gå seg vill i alle rabattkoder og Rabble gjør det enkelt å holde oversikten samtidig som de poster eksklusive rabattkoder som kun de tilbyr. I år har Rabble også konkurranser på deres Facebook event og spennede tilbud på Instagram. Gjett om jeg skal følge med der da!

♥ Har du kjøpt/planer om å kjøpe noe denne uken? 

– Mathilde – 

10 kommentarer

Siste innlegg