LIKE FØR STRESSET TOK OVERHÅND

I dag fikk jeg beskjed fra facebook at det kanskje var på tide å oppdatere bloggen. Litt skummelt alt facebook vet, men det er jo helt sant. Jeg har i det siste vært veldig fraværende, men ikke uten grunn. Jeg har en lang liste med innlegg jeg kan skrive, så det er ikke inspirasjonen det står på. Men av og til skjer det uventede ting en rett og slett ikke kan styre. 

For to uker siden fikk vi utdelt en ny eksamensoppgave bare helgen etter forrige eksamen var levert. Dette kom veldig plutselig på meg og jeg var over hodet ikke klar for noe sånt. Nå er det litt i underkant av to uker igjen av denne eksamen og fortsatt like mye å gjøre. Slike oppgaver som dette har aldri passet meg helt fordi jeg ender opp med aldri å ta fri. Jeg jobber og jobber, men føler stadig jeg er langt ifra mål. Min største frykt akkurat nå er å stå der dagen før fremføring og ikke være ferdig. 

Den siste uken var den verste. Jeg tok meg selv i å stresse med oppgaven selv når jeg ikke jobbet med den. Enten jobbet jeg eller jeg stresset meg at jeg ikke jobbet. Før helgen var jeg redd jeg kom til å gå på veggen. Hadde det ikke vært for at læreren sa til oss at vi måtte passe på å ta helg også og ikke bare jobbe hadde jeg nok vært nok så nære nå. Av og til kunne jeg ønske jeg var flinkere til å gi litt mer faen. Heldigvis bestemte jeg meg for å ta hele lørdagen fri og godt var det! Jeg koste meg på loppemarked, men god mat og Halloweenfest. Nå blir den viktigste jobben denne uken å holde stresset nede slik at jeg klarer å gjennomføre oppgaven. Og forhåpentligvis klarer jeg også å være mer til stedet her på bloggen. 

♥ Håper alle får en fin tirsdag videre

– Mathilde – 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg