DET BLE SØLVMEDALJE I NM!

Nå er jeg hjemme igjen og har fått landet etter en fantastisk helg. NM i kor var en virkelig fin opplevelse jeg er veldig glad jeg fikk delta. I forrige innlegg skrev jeg at vi ikke så for oss at vi kom til å vinne, men var glad uansett. Derfor var det en stor overraskelse da vi var 1 av 7 som kom videre til Grand Prix finalen av 45 kor. Overraskelsen var ikke noe mindre da vi ble nr. 2 i damekor A (0.16 poeng bak vinneren) og nr. 2 ungdomskor (1 poeng bak vinneren). I tillegg fikk vi noteprisen fra Cantando forlag!

Jeg må med dette si meg veldig stolt over Toneheim jentekor og helgens innsats. Etter å ha diskutert med ei venninne fra koret ble vi enige om at vi nå har grunnlag for å kalle oss Norges beste jentekor, hehe. 

Synd dette koret ikke har til hensikt å fortsette å synge sammen, men mange av oss er nå del av andre kor rundt om i landet, meg selv inkludert. Jeg synger nå i Grex Vocalis og skulle det være av interesse har vi konsert allerede nå på søndag i universitetets aula kl. 19:00. Velkommen ♥

– Mathilde – 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg