EN KICKSTART PÅ HØSTEN

Innlegg i samarbeid med rabble

Her i Oslo er høsten nå kommet for fullt. Hvordan er det der du bor?

Jeg synes det er veldig leit at sommeren, min favorittårstid, er over. Så kaldblodig som jeg er passer den norske sommeren meg best. Men det er ikke noe å gjøre med. Årstider kommer og går og det er det bare å leve med. Men det man kan gjøre er å legge inn litt innsats i å få høsten til å bli så bra som mulig.

Her har jeg to tips:

1. Forny garderoben med høstens trender og klær passende været 

2. Skap et koselig inneklima hjemme slik at regntunge dager ikke blir for kipe.

Ellos har alt du trenger!

Jeg elsker store gode gensere og kan liksom aldri få nok. Klesskapet prøver å fortelle meg at det ikke er plass til flere, men med så mange fine gensere blir det vanskelig å holde fingrene av fatet. Bare seg for deg hvor herlig start på dagen det hadde vært å smyge seg inn i en av disse og stenge kunden ute! Jeg regner med det er flere der ute enn meg som lever på “studentlønn”, men frykt ikke. Jeg har styr unna de dyreste plaggene og står likevel igjen med 6 herligheter.

1 HER// 2 HER// 3 HER

4 HER// 5 HER// 6 HER

Når det er kaldt ute kan man sørge for å gjøre det lunt og koselig inne. Jeg har funnet frem til lyskilder og tekstiler som vil gi hjemmet ditt et lite løft og sørge for at regnværsdager blir koselige innedager. Her også har jeg styrt unna det dyreste og til og med funnet både sengesettet og puter som er økologiske. Er ikke det fantastisk?!

1 HER// 2 HER// 3 HER

4 HER// 5 HER// 6 HER

♥ Hvordan forbereder du deg på høsten?

– Mathilde – 

 

4 kommentarer

Siste innlegg