SE MEG KORE PÅ OPERATAKET

I dag skjer det noe veldig spennende, noe som egentlig ikke er gått helt opp for meg enda. Jeg skal være korist for den amerikanske artisten Lissie! Vi har hatt øvinger hele uken og jeg skal snart av gårde til lydprøve før det braker løs i kveld. Det er en veldig koselig gjeng jeg synger sammen med, så jeg tror vi kommer til å storkose oss på scenen. 

Dette bildet beskriver gladfølelsen jeg sitter med i dette øyeblikk

Det kan godt hende ikke alle vet hvem Lissie er, men dere har nok hørt sangen hennes: ” When I´m alone”. Jeg visste godt hvem Lissie var da jeg ble spurt, og ble med en gang veldig gira, men jeg har i ettertid forstått at hun ikke er så kjent her i Norge som jeg trodde. 

Jeg skulle vel gjerne ha skrevet dette innlegget litt tidligere slik at jeg kunne vervet folk til å komme, men nå har det seg faktisk sånn at konserten er utsolgt. Er ikke det gøy da?! Å få synge for en hel hær av mennesker. På facebook arrangementet står det at 2,6 tusen kommer, det er jo ikke helt til å stole på, men at det blir mange folk er i alle fall sikkert. Veldig glad jeg ikke er solist for å si det sånn, hehe. 

– Mathilde – 

#Korist #Lissie #Musikk #Konsert #Gøy #Happymood #Spennede #Utsolgt 

6 kommentarer

Siste innlegg