MIDT I BLINKEN

Vanligvis har vi skole på lørdager, det er korte dager, men jeg synes fortsatt det er litt kipt i og med at lørdager alltid har vært min favorittdag i uken. Helt siden jeg var liten har vi dratt til byen på lørdager og gått på kafé. Det har vært noe familien gjorde sammen. Nå har jeg skole fra 10-14 og mat en time senere og etter dette er butikkene stengt. Dermed har jeg mistet mye av “lørdagsfølelsen” som jeg var så glad i, men i helga kom den tilbake!

Som sagt tidligere startet vi vinterferien på fredag og helga tilbrakte jeg på Toneheim sammen med Harsha. Jeg hadde en utrolig fin helg, og lørdagen ble akkurat som lørdager bør være. Hadde jeg kunne gjennoppleve denne dagen ville jeg gjort det. 

Vi begynte dagen rolig og etter god frokost tok vi turen ned til byen, en 40 minutters spasertur. Der fikk vi både sett litt i butikker, kjøpt noen nødvendigheter og vært på kafé. Vel hjemme satte vi på en film og brukte god tid på å lage en enkel middag som også viste seg å bli utrolig god. Dagens høydepunkt: jeg fikk Harsha til å prøve oliven og han likte det! Haha, det små gledene i livet, eller hva? Dagen endte med at jeg sovnet på sofaen allerede klokken 10. 


♥ Har du fått kjenne på “lørdagsfølelsen” i det siste?

♥ Hvordan var din helg?

– Mathilde – 

Siste innlegg